moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:03 Η moukelis έγραψε: #5.761 30-10-09 14:03 Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η aalyah έγραψε: #5.762 30-10-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... Βρε δε πα να το χτυπας όσο θέλεις....Μικρο μου ποοοοονυ μικρο μου ποοοοονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η aalyah έγραψε: #5.763 30-10-09 14:14 Κορίτσια φευγω προς το παρόν. Θα τα πούμε αργότερα. Γιάννα φιλιά στα αρκουδάκια σου. Δώρα φιλιά στα μικρά σου πόνυ. Μουχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #5.764 30-10-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποαναρόφηση Click για ανάπτυξη... ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #5.765 30-10-09 14:19 Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:06 Η NiaR έγραψε: #5.766 31-10-09 08:06 aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:06 Η aalyah έγραψε: #5.762 30-10-09 14:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... Βρε δε πα να το χτυπας όσο θέλεις....Μικρο μου ποοοοονυ μικρο μου ποοοοονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η aalyah έγραψε: #5.763 30-10-09 14:14 Κορίτσια φευγω προς το παρόν. Θα τα πούμε αργότερα. Γιάννα φιλιά στα αρκουδάκια σου. Δώρα φιλιά στα μικρά σου πόνυ. Μουχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #5.764 30-10-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποαναρόφηση Click για ανάπτυξη... ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #5.765 30-10-09 14:19 Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:06 Η NiaR έγραψε: #5.766 31-10-09 08:06 aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... Βρε δε πα να το χτυπας όσο θέλεις....Μικρο μου ποοοοονυ μικρο μου ποοοοονυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:14 Η aalyah έγραψε: #5.763 30-10-09 14:14 Κορίτσια φευγω προς το παρόν. Θα τα πούμε αργότερα. Γιάννα φιλιά στα αρκουδάκια σου. Δώρα φιλιά στα μικρά σου πόνυ. Μουχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #5.764 30-10-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποαναρόφηση Click για ανάπτυξη... ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #5.765 30-10-09 14:19 Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:06 Η NiaR έγραψε: #5.766 31-10-09 08:06 aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια φευγω προς το παρόν. Θα τα πούμε αργότερα. Γιάννα φιλιά στα αρκουδάκια σου. Δώρα φιλιά στα μικρά σου πόνυ. Μουχαχαχαχαχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:15 Η Luna έγραψε: #5.764 30-10-09 14:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποαναρόφηση Click για ανάπτυξη... ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #5.765 30-10-09 14:19 Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:06 Η NiaR έγραψε: #5.766 31-10-09 08:06 aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λιποαναρόφηση Click για ανάπτυξη... ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιαννα πες της οτι δεν ειναι πονυ!(ναι,χτυπαω κατω και το ποδι μου σαν πενταχρονο.) Click για ανάπτυξη... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2009 στις 14:19 Η moukelis έγραψε: #5.765 30-10-09 14:19 Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:06 Η NiaR έγραψε: #5.766 31-10-09 08:06 aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:06 Η NiaR έγραψε: #5.766 31-10-09 08:06 aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
aramis τι μωράκια είναι αυτά??? να σας ζησουν!!!! ζουζουνιαααα aalyah πολύ ωραίο χρώμα η Όλια , κουκλα!!! το στριμαδι μου μεγαλώνει... αλλά αγκαλιές δέν θέλει .Μόλις πάω να το σηκώσω να το πάρω αγκαλιά αγχοακούγεται ενα μαουυυυ σε Λα ελάσσονα εδώ το χρησιμοποιούμε ώς μπιμπελό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 08:08 Η NiaR έγραψε: #5.767 31-10-09 08:08 και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 09:39 Η aramis έγραψε: #5.768 31-10-09 09:39 Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λενα, αν ενδιαφερεσαι για τα δικα μου δεν ειναι ακομα διαθεσιμα, το Δεκεμβριο θα κλεινουν 3 μηνες και τοτε θα πανε στα καινουργια σπιτια τους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:08 Η Luna έγραψε: #5.769 31-10-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: και πάντα αγαπημένος με τον αδερφό του που τον πλένει ολημερις τα τουλουμπάκια μου κοιμούντεεεεε Click για ανάπτυξη... Μα τι ωραιο μπιμπελο ειναι αυτο???????? κουκλακι!!και η τελευταια φωτογραφια που ειναι σαν φωκακια....ειναι γλύκα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:23 Η NiaR έγραψε: #5.770 31-10-09 12:23 Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:34 Η Luna έγραψε: #5.771 31-10-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Lunaaaaaaa φωκάκια βρε τα μωρα μου ??? απλά.... τουλουμπακια χαριτωμενα κιολας!!! Η Λουνα τι κανει??? καμια φωτο ανεπρόκοπη μανα??? Click για ανάπτυξη... φωκακια τα λεω οταν εχουν κοιμουνται σε τετοιο σχηματισμο!! ετσι λεω και εγω τα δικα μου!!! Η Luna δεν εχει και τοσο ανεπροκοπη μανα!!!στο θεματακι της εχει και με τον γιο και μονη της!!δεν μας εχεις δει??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:47 Η NiaR έγραψε: #5.772 31-10-09 12:47 ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 12:58 Η aalyah έγραψε: #5.773 31-10-09 12:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ντροπη σου να λες τετοια πραγματα... το αστειο ειναι οτι μπορω να σε φανταστω!! δεν ειναι πονυ καλεεε Θενια!!απλα μοιαζουν!αν ειναι πονυ που ειναι οι οπλες του? που ειναι η μοικανα?? Click για ανάπτυξη... Λεπτομέρειες τωρα! Πόνυ είναι μεταμφιεσμένα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Φυγε ατιμη,οταν θα γυρισεις θα σου βγαλω κατι φωτο που θα παθεις ντουβρουτζα. Click για ανάπτυξη... Περιμένω το ντρουβρουτζα μανδάμ!! Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ιιιιιι σπευδω στο θεματακι σας!!! ντροπη μου !!! εχουν πολύ γέλιο πάντως όταν κοιμούνται ετσι...γενικα εχουν γελιο μαζι ο Εκτορας να τον πλενει και το στριμαδι να περνει το υφος παρατα με ρε... Ρε συ Λουνα τα βρεττανακια γενικα δεν δινουν κοιλιτσα, αγκαλιτσες κλπ? αλλιως με ειχε μαθει το Εκτορι μου Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ μ'αυτόν τον καημό ζω.....ούτε μια αγκαλίτσα ούτε τίποτα. Αν και εγώ κοιλίτσα χουφτώνω με το έτσι θέλω. Αλλά το στριμάδι αγκαλιά.....με τίποτα. Σήμερα την έβαλα να καθήσει στην αγκαλιά μου στον καναπέ. Και κάθησε για 30 ολόκληρα.....δευτερόλεπτα. Αλλά μην νομίζετε και αυτό εξέλιξη ήταν για το στριμάδι μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:00 Η NiaR έγραψε: #5.774 31-10-09 13:00 ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:15 Η aalyah έγραψε: #5.775 31-10-09 13:15 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: ΡαισοΦιντελομωρο ειναι το δικο σας? Click για ανάπτυξη... Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:19 Η NiaR έγραψε: #5.776 31-10-09 13:19 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Μας?? Αν αυτό το "σας" πάει στην ηλικία μου θα συγχηστώ!!! Οιμεεεε!! "Σου" να λες "σου". Μία είμαι Ναι ναι ΡαισοΦιντελομωρο είναι το κουγκαρίνι. Όλόκληρη! Και στριμάδι πρώτης τάξεως!! Το δικό σου τι έιναι? Click για ανάπτυξη... οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:25 Η aalyah έγραψε: #5.777 31-10-09 13:25 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: οχιιιι καλε...σιγα την ηλικια! πληθυντικος ευγενειας ηταν!!!! το δικο μου ειναι ΦιντελοΣυλβομωρο αρα το γονιδιο της στριμαδας το κληρονομησαν απο τον μπαμπα Click για ανάπτυξη... Μπα όχι πίστεψε με απο τις μανάδες τους το πήραν το γονίδιο της στριμάδας! Ο Φιντελάκος καλέ μια χαρά μαμάκιας είναι και υπομένει και αγκαλιές και τα πάντα. Για την Σιλβι δεν ξέρω αλλά η Ραίσα είναι.....παναγιά μου φίλα μας. Όσο όμορφη είναι τόσο αν την πάρεις αγκαλιά παίρνει ένα ύφος....μα ΕΝΑ ΥΦΟΣ άλλο πράγμα. Εχει πολύ γέλιο. Άρα υποθέτω ότι η Σιλβύ μια απο τα ίδια είναι. Μην πω καλύτερα ότι γενικώς τα βρετανάκια το έχουν. Ας μου βρει άνθρωπος βρετανάκι να θέλει αγκαλιές και πολλά χάδια και θα πληρώσω όσο όσο να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:31 Η elvenstar: #5.778 31-10-09 13:31 Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:32 Η NiaR έγραψε: #5.779 31-10-09 13:32 Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 287 288 289 290 291 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 289 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Μαλιστα!!! Φιντελ και Ραισα εχω δει απο κοντα και εχεις δικιο εδω που τα λεμε... η μανταμ ηταν απομακρη αλλα λεω αγορακι πηρα, δεν μπορει θα ειναι μαμακιας....με την ελπιδα εμεινα! καλα που χω και το βουτυροχαλβα μου το Εκτορακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2009 στις 13:36 Η aalyah έγραψε: #5.780 31-10-09 13:36 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Πάντως κ ο Σεβαχ που είναι αγόρι την στριγκλιά την έχει εδώ που τα λέμε Click για ανάπτυξη... Έλενα παιδί της Ραίσας είναι τι περιμένεις? Και ο Σεβάχ την αγκαλιά την ψιλοανέχεται. Τον έχω πάρει αγκαλιά. Γκιχ δεν μου έβγαλε. Αν και φυσικά δεν κάθησε πολύ. Για πάρε την δικιά μου....για πότε θ'ακούσεις το "νιεεεεεεεεεεεεε" χαμπάρι δεν θα πάρεις. Όχι όταν την πάρεις αγκαλιά. Με το που θα διαισθανθεί ότι έχει αρχίσει να σχηματίζεται στο μυαλό σου η (απαράδεκτη γι'αυτήν) ιδέα να την πάρεις αγκαλιά σου σερβίρει "νιεεεεεεε" ξεγυρισμένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.