Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
!!!!! Η Royal Canin φταίει για όλα, εγώ δεν ξέρω τίποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος

τι τελεια γατουλιλινιναααααα:kiss::kiss::greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος

Είναι το κουίτσι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!

Ευχαριστούμε!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

εχει γινει τρελο μαμουνι ε?τι φατσακι ειναι αυτο που εχει????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
As promised, brothers&sisters (&mummy)!!!
![]()
![]()
![]()
Καλέ τι όμορφη κουκλίτσα που είναι η αδερφή μας??? Τι κορίτσαρος??!!! Πω πωωωωω να μας την φιλήσεις και απο μένα και απο την αδερφούλα της!

Άφηνε τα όπου θες, εγώ θα τα βρίσκω λολ!!! Φατσούνι δε λες τίποτα!!! Κ πρώτη στα χαδάκια!!!
Ε τώρα ζηλέυω! Η δικιά μου γιατί δεν θέλει τόσα πολλά χάδια πια???

Luna
Περιβόητο μέλος
Άφηνε τα όπου θες, εγώ θα τα βρίσκω λολ!!! Φατσούνι δε λες τίποτα!!! Κ πρώτη στα χαδάκια!!!
να της κανεις και απο εμενα!!

πολλα!!

aalyah
Διάσημο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
aalyah
Διάσημο μέλος
Ειναι Δευτερα φαινεται και ολοι βαριομαστε λιγακι....
Αυτό δεν είναι λιγάκι παιδί μου! Έχουμε γίνει οι βασίλισσες τις βαρεμάρας πια!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Αυτό δεν είναι λιγάκι παιδί μου! Έχουμε γίνει οι βασίλισσες τις βαρεμάρας πια!!![]()

εγω εκανα δουλειες σημερα και δεν μπηκα μεχρι το απογευμα καθολου!!!ωραιο το avatar...πολυ ωραιο...

aalyah
Διάσημο μέλος
εγω εκανα δουλειες σημερα και δεν μπηκα μεχρι το απογευμα καθολου!!!
ωραιο το avatar...πολυ ωραιο...![]()
Σ'αρέσει Γιάννα μου σ'αρέσει???

Για πες για πες την γνώμη σου! Πως σου φαίνεται το σπόρι?

Luna
Περιβόητο μέλος
Σ'αρέσει Γιάννα μου σ'αρέσει???
Για πες για πες την γνώμη σου! Πως σου φαίνεται το σπόρι?![]()
ναι,ναι,πολυ μ'αρεσει!!!

καταπληκτικο ειναι!!!εχω ερωτευτει νορβηγακια!!!μην το ψαχνεις!!

εσενα πως σου φαινεται??

aalyah
Διάσημο μέλος
ναι,ναι,πολυ μ'αρεσει!!!
καταπληκτικο ειναι!!!εχω ερωτευτει νορβηγακια!!!μην το ψαχνεις!!
εσενα πως σου φαινεται??![]()
Εμένα πως μου φαίνεται???
χιχιχιχιχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μ'αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Γιάννα μου. Όσο δεν μπορείς να φανταστείς

Luna
Περιβόητο μέλος
Εμένα πως μου φαίνεται???
χιχιχιχιχαχαχΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Μ'αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Γιάννα μου. Όσο δεν μπορείς να φανταστείς![]()

aalyah
Διάσημο μέλος
Εσύ για να σφυρίζεις και να γελάς έτσι κάτι ξέρεις κάτι ξέρεις! Μολόγα τα όλα ΤΩΡΑ!!!

Σε pm παρακαλώ όχι δημοσίως μην γίνουμε και βούκινο

moukelis
Επιφανές μέλος
Αστη να ροδοκοκκινισει λιγο.
aalyah
Διάσημο μέλος
Τι σφυρίζει τότε καλέ αν δεν ξέρει?
Γιάννα η κακιά εκτροφέας είπε να σ'αφήσω να ροδοκοκκινήσεις άρα λυπάμαι τα χέρια μου είναι δεμένα (εν ολίγοις μάυρο φίδι που μ'εφαγε έτσι και ανοίξω το στόμα μου) και αναγκαστικά δεν μπορώ να πω τίποτις!!

moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
Γιάννα θα σε μαλώσω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool