nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Βαβελοψαράκι σε ευχαριστολυμε για τα καλα σου λόγια!!!!Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι πώς μεγάλωσε ο ετεροθαλής αδελφός μας;!!! Αρκούδι κανονικό!!! (πάντα με την καλή την έννοια) Να τον χαίρεσαι nickis!!! Κούκλος!!!![]()

ΤΙ κανει το δικο σου μούτρο???
πολυ ομορφες φωτογραφιες!!απο την αρχη τα πας καλα!θα εχετε φαν!!
πιστεψε με!!ξελιγωμενες!!
οποτε ερθεις αθηνα σε προσκαλουμε να χαζεψεις οσο θες!!!
μετα την εκθεση θα φυγεις ή θα κατσεις καμια μερα???![]()
Χαιρόμαστε λοιπον..Ν σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καθόλου...Ανάλογα πως θα τα παει και ο Γκριζλυ με το νεο περιβαλλον κιολας!Το προηγούμενο σκ Αθήνα ημουν γιατι ειναι ο αδερφος μου εκει
Τοτε σίγουρα θα έρθω κάποια στιγμή!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
Χαιρόμαστε λοιπον..Ν σου πω την αλήθεια δεν ξέρω καθόλου...Ανάλογα πως θα τα παει ο Γκριζλυ με το νεπεριβαλλον κιολας!Το προηγούμενο σκ Αθήνα ημουν γιατι ειναι ο αδερφος μου εκει
Τοτε σίγουρα θα έρθω κάποια στιγμή!!!
![]()
ωραια!!αφου ερχεσαι συχνα στειλε μου ενα μηνυμα (θα σου στειλω το τηλ μου σε ΠΜ)!!θα χαρω πολυ να τα πουμε!εσυ μενεις πατρα μονιμα?

αν σε εχω ξαναρωτησει συγνωμη αλλα ξεχναω λιγακι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah
Διάσημο μέλος
Θεά Φωτεινή μου ΘΕΑ!!! Οποιος την χαίρεται αυτήν την κούκλα είναι πολύ τυχερός!!!

καλε τι κουκλα ειναι αυτη !!ταιριαζει στη θέση μαζι με ολα τα κουκλακια!!!Τρομαξα να καταλάβω ποιο ειναι το αληθινο!!!Ανυπομονω να τη δω απο κοντα!!
τις ειδα τις φώτο!!!ειναι κούκλα!!!!να τη χαιρεσαι...!!Και χαρηκα...Εγω ειμαι η Χρυσα και ο μικρος μου πριγκιπας ειναι ο γκριζλυ
.
Και εσεις ειστε αδερφακια μας??!!!μπαμπας Φιντελ και μαμα Ραισα??![]()
![]()
Δεν υπάρχει αυτό το τουμπουρλούκι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!

ΘΕΕ ΜΟΥ τι κουκλί είναι αυτο???? Πω πωωωωωωωωω!!! Μακάρι να γίνει και η δικιά μου έτσι!!! Και η δικιά μου αδερφάκι είναι με ίδιο μαμά και μπαμπά! Φιντελοραισάκι

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα...Εγω να δεις...Οσκληρός μου έχει καεί εδω και καιρό!!!ωραια!!αφου ερχεσαι συχνα στειλε μου ενα μηνυμα (θα σου στειλω το τηλ μου σε ΠΜ)!!θα χαρω πολυ να τα πουμε!εσυ μενεις πατρα μονιμα?
αν σε εχω ξαναρωτησει συγνωμη αλλα ξεχναω λιγακι...![]()
Όχι, σπουδάζω εδώ βιολογία
και ευελπιστώ σε ένα εξάμηνο να πάρω πτυχίο
.Από Ναυπλιο είμαι , αλλά ο αδερφος μου φοιτά (...
...)και δουλευει και αυτός Αθήνα και έτσι κάποιες φορές έρχομαι στα μέρη σας.
...Στα μεγάλα κενά (Πασχα, Χριστούγεννα,καλοκαίρι) παίρνω το γκρίζλυ και κάνουμε τις διακοπές μας Ναύπλιο

Το ειδα το πμ, σου έστειλα και εγώ το δικο μου αν μας έρθεις καμια βόλτα Ναύπλιο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η δικια σου Θενια, θα γινει παρομοια αλλα με κοριτσιστικη φατσα...Θεά Φωτεινή μου ΘΕΑ!!! Οποιος την χαίρεται αυτήν την κούκλα είναι πολύ τυχερός!!!
Δεν υπάρχει αυτό το τουμπουρλούκι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!
ΘΕΕ ΜΟΥ τι κουκλί είναι αυτο???? Πω πωωωωωωωωω!!! Μακάρι να γίνει και η δικιά μου έτσι!!! Και η δικιά μου αδερφάκι είναι με ίδιο μαμά και μπαμπά! Φιντελοραισάκι![]()

Οι Βρετανοι και Βιρμανοι αρσενικοι εχουν πιο αρρενωπες μουρες...
εγω τη δικια μας τη λεω μπουνταλοφατσα

Luna
Περιβόητο μέλος
Όχι, σπουδάζω εδώ βιολογίακαι ευελπιστώ σε ένα εξάμηνο να πάρω πτυχίο
.Από Ναυπλιο είμαι , αλλά ο αδερφος μου φοιτά (...
...)και δουλευει και αυτός Αθήνα και έτσι κάποιες φορές έρχομαι στα μέρη σας.
...Στα μεγάλα κενά (Πασχα, Χριστούγεννα,καλοκαίρι) παίρνω το γκρίζλυ και κάνουμε τις διακοπές μας Ναύπλιο
Το ειδα το πμ, σου έστειλα και εγώ το δικο μου αν μας έρθεις καμια βόλτα Ναύπλιο![]()
ααα!!!με το καλο τοτε να το παρεις!!

αρα παει περα δωθε ο λουκουμας σου εε?

σου εστειλα κι εγω,και φυσικα θα ερθω να σας δω κι εγω αν ερθω απο ναυπλιο!!ή και απο πατρα...

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπάρχει αυτό το τουμπουρλούκι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ τι κουκλί είναι αυτο???? Πω πωωωωωωωωω!!! Μακάρι να γίνει και η δικιά μου έτσι!!! Και η δικιά μου αδερφάκι είναι με ίδιο μαμά και μπαμπά! Φιντελοραισάκι![]()
Ευχαρίστουμε, ευχαριστούμε!!!ΑΧ, πολύ μ αρεσε ο χαρακτηρισμός τουμπουρλούκι!!!!
οοο...Είστε από τη 3η γέννα εσεις λοιπόν??
Ειμαστε τερααααααααστια οικόγενεια τελικά!!!!
Και αν μετρήσω και τα εξώγαμα του μπαμπά μας
....(Λουνάκι για τα δικά σου μωρά λέω!!!
)η δικια σου Θενια, θα γινει παρομοια αλλα με κοριτσιστικη φατσα...
εγω τη δικια μας τη λεω μπουνταλοφατσα![]()
Σωστή

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Σευχαριστώ!Ναι, φοιτήτης τελείως ειναι...!!!ααα!!!με το καλο τοτε να το παρεις!!αρα παει περα δωθε ο λουκουμας σου εε?
σου εστειλα κι εγω,και φυσικα θα ερθω να σας δω κι εγω αν ερθω απο ναυπλιο!!ή και απο πατρα...![]()
Και εχω και μια φώτο που κοιμαται ανάσκελα διπλα σε ενα σωρό βιβλία μου όλα τα λεφτα...dΠολυ γέλιο, όταν τη βρω θα τη βάλω!!Και εσυ, και όποιοι έρθουν από τα μερη μας...Πατρα, Ναυπλιο...Θα χαρούμε να μας ζουλήξετε το ζουζουνι!!!
Αυτο δε ξερω αν θα χαρει και πολυ!!

Luna
Περιβόητο μέλος
Σευχαριστώ!Ναι, φοιτήτης τελείως ειναι...!!!Και εχω και μια φώτο που κοιμαται ανάσκελα διπλα σε ενα σωρό βιβλία μου όλα τα λεφτα...dΠολυ γέλιο, όταν τη βρω θα τη βάλω!!
Και εσυ, και όποιοι έρθουν από τα μερη μας...Πατρα, Ναυπλιο...Θα χαρούμε να μας ζουλήξετε το ζουζουνι!!!Αυτο δε ξερω αν θα χαρει και πολυ!!
![]()
πρεπει να την βρεις και να την βαλεις αμεσα!!

(δεν μας νοιαζει αμα χαρει...εμεις παντως ξελιγονωμαστε....

)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eytydim
Νεοφερμένο μέλος
είμαι καινούργιος στην παρέα σας και η αιτία είναι οι British sort hair!! Η κοπέλα μου εδώ και καιρό θέλει να αποκτήσουμε μια γατούλα αλλά εγώ προτιμούσα σκυλάκι ώσπου πριν από λίγες μέρες είδα μία British short hair σε ένα pet shop και πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Διάβασα στην συνέχεια στο Internet για αυτές τις γάτες, το χαρακτήρα τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τις ερωτεύτηκα. Νομίζω πως τώρα πια είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε μια γάτα, British sort hair ή Scottish folded. Το πρόβλημα είναι ότι το Pet shop είχε αυτή τη γάτα 600Ε
. Δεν ξέρω ποιες είναι οι τιμές για αυτές τις ράτσες γάτας. Θα ήθελα να με ενημερώσει όποιος ξέρει.Επειδή πιστεύω πως είναι καλύτερο να παίρνεις ένα ζώο από σπίτι θα ήθελα να μου πει κάποιος από εδώ μέσα με τέτοια ράτσα γάτας αν πουλάει ή χαρίζει κάποιο γατάκι.

Ευχαριστώ και συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος.
moukelis
Επιφανές μέλος
Ριξτε μια ματια εδω πριν σας κατατοπισουν οι ιδιοκτητες βρετανικων.
Eytydim
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
η δικια σου Θενια, θα γινει παρομοια αλλα με κοριτσιστικη φατσα...
εγω τη δικια μας τη λεω μπουνταλοφατσα![]()
Γιουλάκο αυτό περιμένω και εγώ. Να γίνει έτσι με πιο θηλυκιά φάτσα. Αλλά θέλω να γίνει έτσι τροφαντή τροφαντή. Εχουμε λατρεία στα χονδρουλά πως να το κάνουμε....

Εσάς η δικιά σας δεν είναι μπουνταλόφατσα....Φάτσα Λουκουμά είναι
Πασπαλισμένη με ζάχαρη!!! Να την πάρεις να την φας!!! 
Ευχαρίστουμε, ευχαριστούμε!!!ΑΧ, πολύ μ αρεσε ο χαρακτηρισμός τουμπουρλούκι!!!!
οοο...Είστε από τη 3η γέννα εσεις λοιπόν??Ειμαστε τερααααααααστια οικόγενεια τελικά!!!!
Και αν μετρήσω και τα εξώγαμα του μπαμπά μας
....(Λουνάκι για τα δικά σου μωρά λέω!!!
)
Ναι ναι είμαστε απο την τελευταία γέννα. Είμαστε τα μικρότερα αδερφάκια

Υπάρχουν και τα ετεροθαλή μας που κάποια είναι ακόμα μικρότερα φυσικα.... Καλά λες πάντως. Μεγααααααααλη οικογένεια!! 
Ναι ναι τουμπουρλούκι. Τουμπουρλούκι, μπουκίτσα, κουγκαρίνι, τρακτέρ (γιατί όταν βάζει μπρος το μοτοράκι.....) και πολλά άλλα. Με εμπνέει η Όλια στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να πω.

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Βαβελοψαράκι σε ευχαριστολυμε για τα καλα σου λόγια!!!!ΤΙ κανει το δικο σου μούτρο???
![]()
Είναι μια χαρά η γλυκιά μου, έχει ανοίξει η όρεξή της τώρα τελευταία κ πολύ την καμαρώνω, θέλω κ εγώ λίγο προγουλάκι βλέπεις!!! Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες μόλις βρω ευκαιρία...

nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
τελειοι χαρακτηρισμοι!!!Ναι ναι είμαστε απο την τελευταία γέννα. Είμαστε τα μικρότερα αδερφάκια Υπάρχουν και τα ετεροθαλή μας που κάποια είναι ακόμα μικρότερα φυσικα.... Καλά λες πάντως. Μεγααααααααλη οικογένεια!!
Ναι ναι τουμπουρλούκι. Τουμπουρλούκι, μπουκίτσα, κουγκαρίνι, τρακτέρ (γιατί όταν βάζει μπρος το μοτοράκι.....) και πολλά άλλα. Με εμπνέει η Όλια στο συγκεκριμένο θέμα δεν μπορώ να πω.

Μπραβο εμπνευση
!!Θα σας προστατευουμε εμεις τοτε σαν μαγαλυτεροι!!
Μην ανυσηχεις την έχουν τη ταση τους και θα δεις προγουλάκι, κοιλούμπες και άλλα πολλα!!Για αυτο άλλωστε τα λένε χαιδευτικα αρκουδάκια!!Είναι μια χαρά η γλυκιά μου, έχει ανοίξει η όρεξή της τώρα τελευταία κ πολύ την καμαρώνω, θέλω κ εγώ λίγο προγουλάκι βλέπεις!!! Θα σας βάλω νέες φωτογραφίες μόλις βρω ευκαιρία...![]()

Περιμένουμε φώτο σύντομα!!

Καλησπέρα,
είμαι καινούργιος στην παρέα σας και η αιτία είναι οι British sort hair!! Η κοπέλα μου εδώ και καιρό θέλει να αποκτήσουμε μια γατούλα αλλά εγώ προτιμούσα σκυλάκι ώσπου πριν από λίγες μέρες είδα μία British short hair σε ένα pet shop και πραγματικά έμεινα έκπληκτος. Διάβασα στην συνέχεια στο Internet για αυτές τις γάτες, το χαρακτήρα τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τις ερωτεύτηκα. Νομίζω πως τώρα πια είμαστε έτοιμοι να αποκτήσουμε μια γάτα, British sort hair ή Scottish folded. Το πρόβλημα είναι ότι το Pet shop είχε αυτή τη γάτα 600Ε. Δεν ξέρω ποιες είναι οι τιμές για αυτές τις ράτσες γάτας. Θα ήθελα να με ενημερώσει όποιος ξέρει.
Επειδή πιστεύω πως είναι καλύτερο να παίρνεις ένα ζώο από σπίτι θα ήθελα να μου πει κάποιος από εδώ μέσα με τέτοια ράτσα γάτας αν πουλάει ή χαρίζει κάποιο γατάκι.
Ευχαριστώ και συγνώμη για το μέγεθος του μηνύματος.
Καταρχην καλως ήρθες στην παρέα μας
και ελπίζουμε να μείνεις στις γατοσυζητησεις μας για καιρο!!
Να σου αναφερω οτι ειμαι η γατομαμα ενος αρσενικου british shorthair εδω και ενα χρονο το οποιο βρηκα απο το φορουμ αυτο
.Το μονο που μπορω να σου βεβαιωσω ειναι οτι ειναι απιθανα γατακια (οπως ολα αλλωστε ανεξαρτητα απο ρατσα
), υπακουα και δενονται με αυτον που τα εχει
. Επιπλεον οπως ειπες και εσυ τα χαρακτηριστικα τους ειναι υπεροχα, ειναι σαν αρκουδακια
. Εγω διαβαζοντας το ξένο αρθρο στη wikipedia για τα british shorthair (https://en.wikipedia.org/wiki/British_Shorthair)ηταν λες και περιεγραφαν τη συμπεριφορα του γατου μου λεξη προς λεξη, και αυτο στο λέω χωρις υπερβολη.Θα σε συμβουλευα να ενημερωθεις οσο μπορεις γυρω απο το θεμα σε αρθρα σαν και αυτο που σου εστειλε η μουκελις προτου παρετε τη τελικη αποφαση, αλλα και σε αρθρα γύρω απο την αποκτηση μιας νέας γατας.
Να σου χαρισει καποιος το βρισκω αρκετα δυσκολο
γιατι προκειται για γατα ρατσας οποτε το πιθανοτερο ειναι να ειναι ημιαιμα οσα χαριζονται
. Αν θες καθαροαιμη παππου προς παππου
οι τιμες γυρω εκει κυμαινονται λιγο πιο κάτω ή πιο πάνω ανάλογα και με το χρώμα που θα επιλέξεις και αν θέλεις pedιgree κτλ.Τα υπόλοιπα μελη του φορουμ θα σε ενημερώσουν αν υπάρχει κατι διαθεσιμο η αν θα υπάρξει προσεχως (αναγγελία γέννας) γιατι αυτο δεν το γνωριζω...

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Ευχαριστούμε για το κοπλιμάν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool