ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:04 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #41 21-03-08 14:04 Σόρυ... τώρα είδα ότι δεν είναι στειρωμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #42 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα... είναι στειρωμένη τώρα??? Click για ανάπτυξη... Είπε πιο πάνω ότι δεν είναι. Γιατί; Πάλι σκέφτεσαι; Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η popi έγραψε: #43 21-03-08 14:19 Καλέ και τα μπασταρδάκια,sorry,πως να τα πω;κουκλία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #44 21-03-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Fotini έγραψε: #45 21-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #46 21-03-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σόρυ... τώρα είδα ότι δεν είναι στειρωμένη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:05 Η Fotini έγραψε: #42 21-03-08 14:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα... είναι στειρωμένη τώρα??? Click για ανάπτυξη... Είπε πιο πάνω ότι δεν είναι. Γιατί; Πάλι σκέφτεσαι; Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η popi έγραψε: #43 21-03-08 14:19 Καλέ και τα μπασταρδάκια,sorry,πως να τα πω;κουκλία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #44 21-03-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Fotini έγραψε: #45 21-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #46 21-03-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ραίσα... είναι στειρωμένη τώρα??? Click για ανάπτυξη... Είπε πιο πάνω ότι δεν είναι. Γιατί; Πάλι σκέφτεσαι; Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:19 Η popi έγραψε: #43 21-03-08 14:19 Καλέ και τα μπασταρδάκια,sorry,πως να τα πω;κουκλία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #44 21-03-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Fotini έγραψε: #45 21-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #46 21-03-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ και τα μπασταρδάκια,sorry,πως να τα πω;κουκλία είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:24 Η Raisa έγραψε: #44 21-03-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Fotini έγραψε: #45 21-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #46 21-03-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά; Click για ανάπτυξη... τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:27 Η Fotini έγραψε: #45 21-03-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #46 21-03-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: τι είνια το mating ρε παιδιά είμαι ξανθιά, δε λέω Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:29 Η Raisa έγραψε: #46 21-03-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Συγγνώμη δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα Click για ανάπτυξη... Ααααααα!!! Οκ Προς την ώρα δεν ξέρω ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 14:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #47 21-03-08 14:53 Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το καλό... με το καλό!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #48 21-03-08 15:28 γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:52 Η Raisa έγραψε: #49 21-03-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη. Click για ανάπτυξη... Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 15:56 Ο πυρροθριξ: #50 21-03-08 15:56 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό τα λέει όλα!!!! Πολλά φιλιά στη φίλη σου Click για ανάπτυξη... να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:02 Η Raisa έγραψε: #51 21-03-08 16:02 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!! Click για ανάπτυξη... Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:12 Η zorica έγραψε: #52 21-03-08 16:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:38 Ο πυρροθριξ: #53 21-03-08 16:38 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες! έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες, όλο χάδια και αγκαλιές Click για ανάπτυξη... ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:39 Η Raisa έγραψε: #54 21-03-08 16:39 British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 87.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 200 65.jpg 3 KB · Εμφανίσεις: 194 99.jpg 2,9 KB · Εμφανίσεις: 196 98.jpg 2,2 KB · Εμφανίσεις: 198 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
British Longhair! Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 16:57 Η zorica έγραψε: #55 21-03-08 16:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές... και είναι ΘΕΕΣ!!!!! Ορίστε μερικές!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Πω πω πω πω πω....... Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:03 Η Raisa έγραψε: #56 21-03-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ναι ε?με εβαλες σε σκεψεις τωρα.... Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω. Click για ανάπτυξη... η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;ή από πετ σοπ με παραγγελία δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα...ακόμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:13 Ο πυρροθριξ: #57 21-03-08 17:13 απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 17:18 Η Raisa έγραψε: #58 21-03-08 17:18 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο. Click για ανάπτυξη... Και καλά κάνεις!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 18:33 Η elvenstar: #59 21-03-08 18:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!Ορίστε μερικές!!! Click για ανάπτυξη... Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 21 Μαρτίου 2008 στις 21:34 Η Luna έγραψε: #60 21-03-08 21:34 Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλησπερα!!! μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!! ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.