British - maniacs

Σόρυ... τώρα είδα ότι δεν είναι στειρωμένη...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ραίσα... είναι στειρωμένη τώρα???

Είπε πιο πάνω ότι δεν είναι. Γιατί; Πάλι σκέφτεσαι;:lol:
Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:Καλέ και τα μπασταρδάκια,sorry,πως να τα πω;κουκλία είναι:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ραϊσα, έχεις κανένα mating στα σκαριά;:hmm:

τι είνια το mating ρε παιδιά:blink::blink::blink::blink: είμαι ξανθιά, δε λέω:redface:

τι είνια το mating ρε παιδιά:blink::blink::blink::blink: είμαι ξανθιά, δε λέω:redface:

Συγγνώμη:redface: δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα:redface:

Συγγνώμη:redface: δε μου ερχόταν η ελληνική λεξη εκείνη τη στιγμή και έβαλα το αγγλικό του... "Mating" είναι ζευγάρωμα:redface:

Ααααααα!!! Οκ:rolleyes:
Προς την ώρα δεν ξέρω:hmm: ...κάτι ίσως έγινε αλλά θα δίξει σε λίγο καιρό...(δες σχετικά στο θέμα: μεγάλωσε οι οικογένεια);)

Με το καλό... με το καλό!!! :D:up::):up::D:rolleyes:

γεια σας!! ωραια και τα αγγλακια!!!και το χρωμα ειναι φοβερο.Η γουνα τους ειχα διαβασει οτι ειναι λιγο σκληρη,ειναι αληθεια?Απο χαρακτηρα τι λενε?μου εχουν πει οτι μοιαζει με τις περσικες,ησυχες δηλαδη.Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη.

Παντως μια φιλη μου που ειχε αγγλο πριν απο πολλα χρονια,δεν προλαβα να τον γνωρισω,μου λεει οτι δεν υπαρχει αλλη γατα σαν κι αυτη.Της εχει μεινει αξεχαστη.

Αυτό τα λέει όλα!!!!:up::up:
Πολλά φιλιά στη φίλη σου:inlove::inlove::inlove:

Αυτό τα λέει όλα!!!!:up::up:
Πολλά φιλιά στη φίλη σου:inlove::inlove::inlove:
να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!!

να'σαι καλα θα της τα δωσω.Για τα υπολοιπα που ρωταω ομως δεν μου ειπες !!!!!

Η γούνα τους είναι απαλή, όχι βέβαια όπως στις πέρσικες!
έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο:redface: την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει:D
Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα:P αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες,:D όλο χάδια και αγκαλιές:up:

έχουν διπλό τρίχωμα κάτι σαν λούτρινο, πολύ πυκνό...όσο για το χαρακτήρα, είναι πάρα πολύ ήσυχη και πρόβατο:redface: την κάνεις ό,τι θέλεις και δεν αντιδράει:D
Απο προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι οι θηλυκές δνε είναι και τοοοοοσο χαδιάρες, τους χαλάει λέει τη γούνα:P αλλά τα αρσενικά είναι λαπάααααδες,:D όλο χάδια και αγκαλιές:up:
Βρε Ραισα και σε ενα αλλο ποστ σε ειχα ρωτησει(αλλα δεν ειδα απαντηση)εαν υπαρχει Βρετανικη μακρυτριχη?

ναι ε?:hmm:με εβαλες σε σκεψεις τωρα.Μωρε θελω μια παρεα για τον γατο μου γιατι ειναι πολλες ωρες μονος του και μου φερνει διαφορες γατες οι οποιες μολις με βλεπουν κοβουν περα.Εψαχνα τσιντσιλλα,βιρμανιας που ειναι οι πρωτες μου επιλογες ,μεχρι τωρα δεν βρηκα.Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.Ο δικος μου ειναι κεραμυδας ,δεν ειναι παααρα πολυ ζωηρος αλλα δεν ειναι και αυτο που λες εσυ ο λαπας.Εγω θελω εναν λαπα τωρα.Την πιο ζωηρη εκδοση την εχω.

British Longhair!

Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...
και είναι ΘΕΕΣ!!!!!:inlove:

Ορίστε μερικές!!!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• 87.jpg
    87.jpg
    2,5 KB · Εμφανίσεις: 188
  • 65.jpg
    65.jpg
    3 KB · Εμφανίσεις: 182
  • 99.jpg
    99.jpg
    2,9 KB · Εμφανίσεις: 184
  • 98.jpg
    98.jpg
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 183
Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...
και είναι ΘΕΕΣ!!!!!:inlove:

Ορίστε μερικές!!!

Πω πω πω πω πω.......
Τωρα πες μου αληθεια,δεν μοιαζει η πρωτη στις φωτο σαν το Μαρκο(οταν θα μεγαλωσει)ε?

ναι ε?:hmm:με εβαλες σε σκεψεις τωρα....
Η τριτη μου επιλογη ειναι ο αγγλος.Και σκεφτομαι συνεχεια τι και που μπορω να βρω.

η αλήθεια είναι ότι δύσκολα θα βρεις βρετανό...ίσως από κάποια γέννα από ιδιώτη;:hmm:ή από πετ σοπ με παραγγελία:/: δυστυχώς δεν υπάρχει εκτοφείο βρετανικής στην Ελλάδα:(...ακόμα:hmm:

απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο.

απο πετ σοπ δεν παιρνω με τιποτα,αν ηταν ετσι θα ειχα παραγγειλλει τσιντσιλλα απο την αρχη.Αλλα εχω ακουσει πολλα ασχημα πραγματα για τα πετ σοπ κι ετσι ψαχνω κατι που να μου αρεσει απο ιδιωτη ή εκτροφειο.

Και καλά κάνεις!!!!:up:

Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...και είναι ΘΕΕΣ!!!!!:inlove:Ορίστε μερικές!!!
Φοβερές καταπληκτικές γάτες μοιάζουν πολύ με τις περσικές. Αλλα κ ο δικός σου Raisa είναι καταπληκτικος μπλε γατούλης και ας μην είναι μακρύτριχος

Καλησπερα!!!
μολις ενημερωθηκα για το νεο θέμα απο την φιλη Raisa και ειπα να περασω!!!
ειμαι κι εγω περιφανη μαμα μιας scottish fold blue κ δεν χορταινω να την κοιταω και να την χαιδευω!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back