Luna
Περιβόητο μέλος
ακριβως!!γαλοπουλα ζουμερη!!!!

ε οχι και νταλικας!!!η θρεμενη γυναικα δειχνει οτι ειναι γερη και ζει καλη ζωη....Ετσι λεγανε στο χωριο του μπαμπα μου
...και μας βολευει και το λεμε ακομα!!!!!
αα και τωρα που το θυμηθηκα ανεβασα και αλλες φωτο της χαζοβιολας μου!!!
τις ειδες???
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ακριβως!!γαλοπουλα ζουμερη!!!!
ε οχι και νταλικας!!!η θρεμενη γυναικα δειχνει οτι ειναι γερη και ζει καλη ζωη....
Ετσι λεγανε στο χωριο του μπαμπα μου...
και μας βολευει και το λεμε ακομα!!!!!
αα και τωρα που το θυμηθηκα ανεβασα και αλλες φωτο της χαζοβιολας μου!!!
τις ειδες???
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227
Ναι έτσι είναι...και στο χωριό μας το ίδιο λένε...εγώ λέω ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή!!!
Κάποτε οι στρουμπουλές και αφράτες άσπρες κυρίες ήταν από τζάκι.....τότε έπρεπε να ζω!!!
Καλά οι φωτό είναι τέλειες!!!!

ειδικά αυτές που φαίνεται και το λουράκι είναι

Θα τις δείξω στον Φιντέλ να δει τι όμορφη νύφη του ετοιμάζω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!κι εγω τα ιδια λεω!!

σ'αρεσει το λουρακι εεε???πολυ χαιρομαι!!σαν χαζομανα κανω!!!!!
το θεμα με τον fidel ειναι οτι εχει και μια στρουμπουλη κ καλοθρεμμενη λιλα κυρια και δεν ξερω αν θα θελει κι αλλη με "αστεια" αυτια!!!!!!

να μου πεις τι ειπε...
Raisa
Περιβόητο μέλος
το θεμα με τον fidel ειναι οτι εχει και μια στρουμπουλη κ καλοθρεμμενη λιλα κυρια και δεν ξερω αν θα θελει κι αλλη με "αστεια" αυτια!!!!!!
να μου πεις τι ειπε...
Αυτά τα αυτιά είναι που τον τρελαίνουν
δεν βλέπει την ώρα να τη γνωρίσει και από κοντά

Luna
Περιβόητο μέλος

κι εμεις θελουμε πολυ!!!!!
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ραισα..6 ερωτηματολόγια σου τα ετοιμαζω και στα στέλνω!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Πού είστε καλέ όλοι εξαφανισμένοι;;;

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλημέρα!Εμείς οι ιμιτασιόν βρετανοί εδώ είμαστε!Ο Σείριος με βοηθάει να κάνω το πορτοκαλόγατο της Πυρροθριξ,που νομίζω ότι θα έχει και γκρι τρίχες απόδειξη της βοήθειας του τρελόγατου!![]()
Για σου "αδελφούλι"

Τις γκρι τρίχες κράτα τες για μας

....ίσως να κάνουμε και μεις κάτι, να δούμε αυτά που κάνεις στους βιρμανούς και θα δούμε

moukelis
Επιφανές μέλος

Μπορείς να δεις τα βιρμανάκια στη Χώρα του Ποτέ.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Από γκρι τρίχες άλλο τίποτα!
Μπορείς να δεις τα βιρμανάκια στη Χώρα του Ποτέ.![]()
Εγώωωωωωω να δεις!!!!!

ΟΚ. θα περάσω μια βόλτα από τη χώρα του Ποτέ!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Καλό Πάσχα να έχεις και φιλιά στο γατούνι σου

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
Καλό Πάσχα να έχετε και να φάτε όσο αντέχετε!!!
:kiss::kiss::kiss::kiss:
Luna
Περιβόητο μέλος
χαθηκα λιγο γιατι εμπαινα και δεν εβρισκα κανεναν και εβγαινα!!!!

πως ειναι ολοι εδω???
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλε, με τόσο φαί εγώ λέω μετά το πάσχα να κάνω 3 διαιτες μαζί....γιατί με τη μια δε χορταίνω

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πως περάσατε??
Θέλω να σας δηλώσω ότι αποκτήσατε άλλο έναν fun των Βρεττανίδων κοντότριχων... το γιόκα μου!!
Μόλις είχε δει τη Συμπίλ τρελάθηκε... και μου δήλωσε το σκασμένο ότι του αρέσει πολύ περισσότερο από τα Βιρμανικά... τυχαία προχθές είδε τη Ραισα στο avatar και ξετρελάθηκε... μου ζήτησε να δω το gallery της και... αυτό ήταν... μου δήλωσε ότι όταν μείνει μόνος του (που αυτό σίγουρα θα γίνει καθότι πρόκειται για απόλυτα ανεξάρτητο πλάσμα) θα πάρει τουλάχιστον 1 Βρετανάκι...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool