British - maniacs

:cool: ακριβως!!γαλοπουλα ζουμερη!!!!
:lol::lol::lol:ε οχι και νταλικας!!!η θρεμενη γυναικα δειχνει οτι ειναι γερη και ζει καλη ζωη....
Ετσι λεγανε στο χωριο του μπαμπα μου:lol:...
και μας βολευει και το λεμε ακομα!!!!!
αα και τωρα που το θυμηθηκα ανεβασα και αλλες φωτο της χαζοβιολας μου!!!
τις ειδες???
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:cool: ακριβως!!γαλοπουλα ζουμερη!!!!
:lol::lol::lol:ε οχι και νταλικας!!!η θρεμενη γυναικα δειχνει οτι ειναι γερη και ζει καλη ζωη....
Ετσι λεγανε στο χωριο του μπαμπα μου:lol:...
και μας βολευει και το λεμε ακομα!!!!!
αα και τωρα που το θυμηθηκα ανεβασα και αλλες φωτο της χαζοβιολας μου!!!
τις ειδες???
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227

Ναι έτσι είναι...και στο χωριό μας το ίδιο λένε...εγώ λέω ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή!!!:hmm: Κάποτε οι στρουμπουλές και αφράτες άσπρες κυρίες ήταν από τζάκι.....τότε έπρεπε να ζω!!!:D

Καλά οι φωτό είναι τέλειες!!!!:up:
ειδικά αυτές που φαίνεται και το λουράκι είναι :inlove::inlove::inlove:
Θα τις δείξω στον Φιντέλ να δει τι όμορφη νύφη του ετοιμάζω:rolleyes::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D:up::up::up::up::up::up::up::up:
συμφωνω και επαυξανω!!!!!!!!!κι εγω τα ιδια λεω!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
σ'αρεσει το λουρακι εεε???πολυ χαιρομαι!!σαν χαζομανα κανω!!!!!
το θεμα με τον fidel ειναι οτι εχει και μια στρουμπουλη κ καλοθρεμμενη λιλα κυρια και δεν ξερω αν θα θελει κι αλλη με "αστεια" αυτια!!!!!!:happy::happy::happy:
να μου πεις τι ειπε...

το θεμα με τον fidel ειναι οτι εχει και μια στρουμπουλη κ καλοθρεμμενη λιλα κυρια και δεν ξερω αν θα θελει κι αλλη με "αστεια" αυτια!!!!!!:happy::happy::happy:
να μου πεις τι ειπε...

Αυτά τα αυτιά είναι που τον τρελαίνουν:rolleyes: δεν βλέπει την ώρα να τη γνωρίσει και από κοντά:D:D

λες εε???πολυ χαιρομαι!!!ανυπομονω!!!:P:P
κι εμεις θελουμε πολυ!!!!!

Τέλειες Φωτογραφίες!!!Κάνουν και για διαφήμιση της άμμου..χχαχαχαχα!!!

Ραισα..6 ερωτηματολόγια σου τα ετοιμαζω και στα στέλνω!!

Καλημέρα παιδιά:)
Πού είστε καλέ όλοι εξαφανισμένοι;;;:confused:

Καλημέρα!Εμείς οι ιμιτασιόν βρετανοί εδώ είμαστε!Ο Σείριος με βοηθάει να κάνω το πορτοκαλόγατο της Πυρροθριξ,που νομίζω ότι θα έχει και γκρι τρίχες απόδειξη της βοήθειας του τρελόγατου!:lol:

Καλημέρα!Εμείς οι ιμιτασιόν βρετανοί εδώ είμαστε!Ο Σείριος με βοηθάει να κάνω το πορτοκαλόγατο της Πυρροθριξ,που νομίζω ότι θα έχει και γκρι τρίχες απόδειξη της βοήθειας του τρελόγατου!:lol:

Για σου "αδελφούλι":hello:
Τις γκρι τρίχες κράτα τες για μας:lol::lol::lol:....ίσως να κάνουμε και μεις κάτι, να δούμε αυτά που κάνεις στους βιρμανούς και θα δούμε;):rolleyes:

Από γκρι τρίχες άλλο τίποτα!:lol:
Μπορείς να δεις τα βιρμανάκια στη Χώρα του Ποτέ.;)

Από γκρι τρίχες άλλο τίποτα!:lol:
Μπορείς να δεις τα βιρμανάκια στη Χώρα του Ποτέ.;)

Εγώωωωωωω να δεις!!!!!:mad::lol::lol::lol:
ΟΚ. θα περάσω μια βόλτα από τη χώρα του Ποτέ!;)

Λουνάκι πού είσαι;;; Χάθηκες!:(
Καλό Πάσχα να έχεις και φιλιά στο γατούνι σου:inlove:

Καλό Πάσχα Βρετανοπανέμορφες! Και καλή Ανάσταση!!!:up:

κι απο μενα καλο Πασχα και να φατε αφθονο αρνακι!!!απο δευτερα διαιτα!!!;)

Και εγω σας ευχομαι καλο Πασχα!!!Τι διετα?Αφου καναμε διετα περισσοτερες απο 40 μερες και τωρα θα ορμιξουμε στο φαι...σαν τα :lol::lol:

Γεια σας και από εμένα, όμορφές μου:) Καλό Πάσχα να έχετε και να φάτε όσο αντέχετε!!!:P

:kiss::kiss::kiss::kiss:

Καλημερα σε ολους και καλο πασχα ευχομαι κι γω!!!
χαθηκα λιγο γιατι εμπαινα και δεν εβρισκα κανεναν και εβγαινα!!!!:):)
πως ειναι ολοι εδω???

Ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές!!!:kiss:
Καλε, με τόσο φαί εγώ λέω μετά το πάσχα να κάνω 3 διαιτες μαζί....γιατί με τη μια δε χορταίνω:redface::lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε κορίτσια για τις ευχές!!!:kiss:
Καλε, με τόσο φαί εγώ λέω μετά το πάσχα να κάνω 3 διαιτες μαζί....γιατί με τη μια δε χορταίνω:redface::lol::lol::lol:

Χριστός Ανέστη Αγγλοσαξώνισσες!!

Πως περάσατε??

Θέλω να σας δηλώσω ότι αποκτήσατε άλλο έναν fun των Βρεττανίδων κοντότριχων... το γιόκα μου!!
Μόλις είχε δει τη Συμπίλ τρελάθηκε... και μου δήλωσε το σκασμένο ότι του αρέσει πολύ περισσότερο από τα Βιρμανικά... τυχαία προχθές είδε τη Ραισα στο avatar και ξετρελάθηκε... μου ζήτησε να δω το gallery της και... αυτό ήταν... μου δήλωσε ότι όταν μείνει μόνος του (που αυτό σίγουρα θα γίνει καθότι πρόκειται για απόλυτα ανεξάρτητο πλάσμα) θα πάρει τουλάχιστον 1 Βρετανάκι... ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back