British - maniacs

Αληθως να σαι καλα Γιουλη!!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στον γιο σου!!!!
αποκταμε fan club!!!να σου πω την αληθεια δεν εχει και αδικο!!!!που του αρεσουν εννοω!!!
και ολοι νομιζω θελουμε αυτο που δεν εχουμε!!!!:):)
πχ κι εμενα οι βιρμανικες μου φιανονται σαν ψευτικες και θα ηθελα κι εγω μια.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χρονια πολλά και από μένα, να μαστε και του χρόνου καλά, φιλιά σε όλους, τωρα που γυρίσαμε στις βάσεις μας θα τα λεμε πάλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αληθως να σαι καλα Γιουλη!!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στον γιο σου!!!!
αποκταμε fan club!!!να σου πω την αληθεια δεν εχει και αδικο!!!!που του αρεσουν εννοω!!!
και ολοι νομιζω θελουμε αυτο που δεν εχουμε!!!!:):)
πχ κι εμενα οι βιρμανικες μου φιανονται σαν ψευτικες και θα ηθελα κι εγω μια.....

Να σου στείλω ένα κουκλάκι Βιρμανάκι να σου φύγει ο καημός?? :lol:

Χριστός Ανέστη Αγγλοσαξώνισσες!!

Πως περάσατε??

Θέλω να σας δηλώσω ότι αποκτήσατε άλλο έναν fun των Βρεττανίδων κοντότριχων... το γιόκα μου!!
Μόλις είχε δει τη Συμπίλ τρελάθηκε... και μου δήλωσε το σκασμένο ότι του αρέσει πολύ περισσότερο από τα Βιρμανικά... τυχαία προχθές είδε τη Ραισα στο avatar και ξετρελάθηκε... μου ζήτησε να δω το gallery της και... αυτό ήταν... μου δήλωσε ότι όταν μείνει μόνος του (που αυτό σίγουρα θα γίνει καθότι πρόκειται για απόλυτα ανεξάρτητο πλάσμα) θα πάρει τουλάχιστον 1 Βρετανάκι... ;)

Χρόνια πολά και σε σας βιρμανάκια!!
Γιούλη μου ο γιόκας σου έχει γούστο!!!:up: Να του πεις πολλά φιλιά από μας και τον περιμένουμε στην παρέα....:D

Χρόνια πολά και σε σας βιρμανάκια!!
Γιούλη μου ο γιόκας σου έχει γούστο!!!:up: Να του πεις πολλά φιλιά από μας και τον περιμένουμε στην παρέα....:D

Ήδη γράφτηκε στο mycat για να σας έρθει...!;)

χρονια πολλα αγγλακια!!!!!!!!!!ελπιζω να περασατε ολοι καλα!!!!!!!

Να σου στείλω ένα κουκλάκι Βιρμανάκι να σου φύγει ο καημός?? :lol:

στειλε μου αμε!!!αλλα τιποτα σαν το αληθινο γουνακι!!!:P:P:P
καλημερα σε οποιον ειναι εδω!!!!:)

:hello::hello::hello:
τι κανετε??

:hello::hello::hello:
τι κανετε??

Αχ, βρε Λούνα μου χαθήκαμε!:(
Πρέπει να συντονιστούμε να μπαίνουμε την ίδια ώρα:hmm::D
Τι κανετε, πώς περάσατε τις γιορτές;
Εμείς κλασικά, πήγαμε στο χωριό, αλλά ο καιρός μας τα χάλασε:down:
εμένα βέβαια σκασίλα μου για τη σούβλα μιάς και δεν τρώω αρνιά και κατσίκια...την έβγαλα με μπιφτεκάκια:P:lol::lol::lol:
άντε, και αύριο ακόμα και μετά μέσα τα κεφάλια! Σε ένα μήνα αρχίζει και η εξεταστική, θα πέσει πάλι πολύ διάβασμα:/:

ειχα βγει εχθες!!sorry!!ο κιαρος δεν ηταν καλος εκει??
εδω τελικα λεγανε λεγανε και τελικα ζεστη ειχε!!!:lol:
καλα σου εκατσε δηλαδη,εε??
ουτε σουβλες ουτε μυρωδιες!!!!!κι εγω φαντασου καρμποναρα εφαγα!!!ειχαν φυγει οι γονεις μου για 5 μερες και ειχα το σπιτι ολο δικο μου!!με το αγορακι μου και το γατακι μου και φιλους!!!!:up::up::up:
τα δικα σου??τα πηρες μαζι??

Και η καρπονάρα καλή είναι...ειδικά για μένα...είμαι μακαρονάς, τι να κάνω;;:P:lol:
Τα γατούνια μου έμειναν σπίτι...με μπόλικο φαί και νερό:D...άλλωστε λείπαμε μόνο 2 μέρες;)
Ο γιος μου έλειπε μια βδομάδα, και τον είχαν αποθυμήσει τα γλυκά μου! Να φανταστείς, εκείνο το βράδυ που ήρθαμε πάλι πίσω (Κυριακή του Πάσχα) την ώρα που πήγε ο μικρός για ύπνο και του διάβαζα παραμύθι ήρθαν και τα δυο και ξάπλωσαν στο κρεβάτι του! Ο Φιντέλ, φυσικά, όταν έφυγα έφυγε και αυτός,ως κλασικός μαμάκιας:whistle:... αλλά η Ραίσα έμεινε εκεί όλο το βράδυ:inlove:....του έχει αδυναμία βλέπεις, αφού μεγάλωσαν μαζί από:baby::baby::baby:

κι εγω ειμαι μακαρονου!!!!τρεληη!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι γλυκοοο!!!!
μ'αρεσουν αυτες οι εικονες με τις γατες και με μαμαδες που δεν φοβουνται οτι το παιδι τους θα φαει τριχες και θα γινει εξωγηινος!!!!:lol::lol:

κι εγω ειμαι μακαρονου!!!!τρεληη!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι γλυκοοο!!!!
μ'αρεσουν αυτες οι εικονες με τις γατες και με μαμαδες που δεν φοβουνται οτι το παιδι τους θα φαει τριχες και θα γινει εξωγηινος!!!!:lol::lol:
πεστα!!!!γιατι ολες οι μαμαδες(μεσα και η δικη μου)κανουν σαν υστερικες με τις γατες?

Καλημερα βρετανακια, βλεπω Raisa και εσυ εισαι πρωινη!

Καλημερα βρετανακια, βλεπω Raisa και εσυ εισαι πρωινη!

Καλημέραααα!!!!
Βάσια μου εγώ είμαι πρωινοαπογευματοβραδινή:P:Dόλων των εποχών που λένε:lol::lol::lol::lol:

ετσι, για να κρατανε καποιοι και τα μποσικα που λένε:P:lol:

Καλημέρα βρετανάκια!:)
Τι νέα;Η μικρή Luna πως τα πάει με το βάρος της;Ο Φιντελίνος το ίνδαλμά μας;Η κούκλα Ραίσα;

πεστα!!!!γιατι ολες οι μαμαδες(μεσα και η δικη μου)κανουν σαν υστερικες με τις γατες?

και η δικη μου!!!δεν ειναι τιποτα!!!απλα δεν εχουνα μαθει ετσι!!!
που να δεις τι γινεται οταν με βλεπει να φιλαω τη Luna!!!:lol::lol::lol:
πεθαινω στο γελιο!!

Καλημέρα βρετανάκια!:)
Τι νέα;Η μικρή Luna πως τα πάει με το βάρος της;Ο Φιντελίνος το ίνδαλμά μας;Η κούκλα Ραίσα;

καλημερα ή μαλλον καλησπερα!!!
με το βαρος καλα παμε!!!αργα αλλα σταθερα!!!:D:D
εσεις τι κανετε??
τι νεα??

Εμείς τα ίδια,κάναμε το πρωτο μας εμβόλιο,αποπαρασίτωση κτλ και τρώμε σαν γουρούνια όχι σαν γάτοι!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back