British - maniacs

Καλημερα βρετανακια,που χαθηκατε;
Δειτε βιντεακια μωροβρετανων να μελωσετε...
https://chatterie.caledonia.free.fr/bienvenue.htm

Κι ενα ωραιο εκτροφειο,μου αρεσαν πολυ οι γατες τους:
https://www.spiban.com/

μελωσαμε και πολυ μαλιστα!!!πολυ ωραιες γατες εχουν και τα 2 εκτροφεια!!:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειδες Χουανιτα τι κουκλακια;Εχουν και σκωτσεζακια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά Χριστούγεννα!!:cat: Θα ήθελα και εγώ να γίνω μέλος στο βρετανο-κλαμπ, παρόλο που δεν έχω Βρετανικό γατάκι...αλλά μου αρέσουν πολύ!:rolleyes: Λοιπόν, μπορώ;

Φυσικα!!!:P:P στο βρετανοclub μπορεις να εισαι μονο και μονο επειδη σ'αρεσουν τα βρετανακια!!δεν χρειαζεται να εχεις!!!:P:P

Είμαι καινούρια στο φορουμ.μου αρέσει παρα πολύ το σαιτ σας.είχα δύο γατακια στην εφηβεία μου,υιοθετημενα κεραμιδογατιά.υπέροχα....ένα θηλυκο και ένα αρσενικο,τη Νικολέτα και τον Ξι.στεναχωρήθηκα ομως παρα πολύ οταν τα έχασα και είχα πει δε θα ξαναπάρω γατακι σπίτι μου..τάιζα μονο της γειτονιας...αλλα τώρα δε μπορω πια να αντισταθώ...θέλω ένα στην αγκαλιτσα μου...φυσικά αυτη η ράτσα από αυτα που διαβάζω με ενδιαφέρει πάρα πολύ...μακάρι να υπήρχε τροπος να αποκτήσω ένα τέτοιο γατάκι..αν μπορείτε να με βοηθήσετε θα σας ήμουν ευγνώμων...ευχαριστώ.

Καλησπερα!! Φυσικα και μπορουμε να σε βοηθησουμε!! θελεις πληροφοριες για να ψαξεις σε εκτροφεια στο εξωτερικο? ή απλα θες να μαθεις κι αλλα για την ρατσα? οπως ειπε και η Δωρα (moukelis) μπορεις αν δεν θες να δωσεις χρηματα να παρεις και ενα αδεσποτακι που μπορει να μοιαζει με βρετανακι!:happy:

Ειδες Χουανιτα τι κουκλακια;Εχουν και σκωτσεζακια.

τα ειδα και ειναι πολυ ομορφα!!οπως και κατι μωρα που ειδα που ειναι μακρυτριχα fold!!! τρελαινομαι και γι αυτα!!:P:P:P
ωραιες και αφρατες γραμμες εχουν!!:rolleyes::rolleyes:

Ειπαμε,τα καλυτερα βρισκουμε.:P

μπραβο ρε Δωρα!!!:up::up:
εγω εχω σταματησει να κοιταω εκτοφεια (ουτε καν τα πολλα που εχω κρατησει τα link απο παλια) γιατι υποφερω και μπαινω στον πειρασμο!!!:lol::lol::lol:

Εγω ειμαι μαζοχιστρια.:lol:

Σας ευχαριστώ πολύ για την απαντησή σας...Θα ήθελα ένα βρετανικό γιατί από ότι διάβασα για το χαρακτήρα του είναι αυτό που ζητάω..

Θα ήθελα να μαθω που βρίσκεται το εκτροφείο στην Ελλάδα;

Δεν ειναι ολες οι γατουλες της ιδιας φυλης ομοιες στο χαρακτηρα...μοιραζονται συνηθως καποια κοινα χαρακτηριστικα,αλλα οχι παντα.Αν παντως επιλεξετε ενα γατακι ανω των εξι μηνων,ειτε ρατσας ειτε ημιαιμο,θα μπορειτε να ξερετε με σιγουρια το χαρακτηρα του,καθως θα εχει διαμορφωθει ηδη.Υπαρχει ενας γατουλης με στρογγυλο κεφαλακι οπως τα βρετανικα,μολις ενος ετους,και με γαλανα ματια,που ψαχνει εδω και καιρο σπιτακι.Ειναι πολυ τρυφερος και χαδιαρης,και του λειπει ο ανθρωπος του.Μπορειτε να του ριξετε μια ματια εδω.Αν παλι επιμενετε σε βρετανικο,επικοινωνηστε με τη Φωτεινη,ειναι γραμματεας του ΕΟΓ κι εχει εκτροφειο βρετανικων ασημενιων,αν αυτος ειναι ο χρωματισμος που ψαχνετε.

Είναι όντως πολύ γλυκούλης ο γατούλης...Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με τη Φωτεινή να μαθω και για το εκτροφείο.Σας ευχαριστώ πολύ...

Αν μπορειτε πειτε μου πως μπορω να επικοινωνησω μαζί της;

Νομιζω οτι εχει το μειλ της στο site του ΕΟΓ.

Ευχαριστώ...

Παρακαλω,μακαρι να βρειτε το γατακι που σας ταιριαζει.

Χρονια πολλα σε όλους , μουκελις τα γατονια σου μεγαλωσαν και είναι πολυ ομορφα , εφτιαξα καινουργιο προφιλ γιατι εχασα κωδικούς μαιλ κτλ η Λουνα και ο μικρός τι κανουν? ο φιντελίνο εμας μας εχει τρελανει και πανω που στειρώσαμε την Σιλβή και ησυχάσαμε αρχισε να νιαουρίζει αυτός, πότε είναι η καταλληλη ηλικία για στείρωση σε αρσενικό? φιλια στα όμορφα βρετανογατάκια σας
52384014.jpg

Χρονια πολλα,μας λειψατε βρετανοι!
Ευχαριστουμε πολυ,μεγαλωσαν τα μωρα μου και περιμενουμε το πρωτο μας ζευγαρωμα.Εγω τα δικα μου τα στειρωνω εξι μηνων,δεν υπαρχει κανενα προβλημα απο αυτη την ηλικια και πανω.

Χρονια πολλα σε όλους , μουκελις τα γατονια σου μεγαλωσαν και είναι πολυ ομορφα , εφτιαξα καινουργιο προφιλ γιατι εχασα κωδικούς μαιλ κτλ η Λουνα και ο μικρός τι κανουν? ο φιντελίνο εμας μας εχει τρελανει και πανω που στειρώσαμε την Σιλβή και ησυχάσαμε αρχισε να νιαουρίζει αυτός, πότε είναι η καταλληλη ηλικία για στείρωση σε αρσενικό? φιλια στα όμορφα βρετανογατάκια σας
52384014.jpg

Χρονια πολλααα!!!!που χαθηκατε εσεις?:rolleyes:
με καινουργιο προφιλ,παλι απο την αρχη εε?δεν μπορουσες με τιποτα να τα βρεις?:(:(
δεν υπαρχει προβλημα με την στειρωση!!και ο Yuri στειρωθηκε 6 μηνων σχεδον και ηταν μια χαρα!!:P:P:P

ακυρωθηκε το μαιλ μου στην οτενετ χαλασε ο υπολογιστής και δεν είχα κανενα αρχειο ούτε προσβαση στα παλια μου μαιλ ασε ,λες να τον στειρωσω τώρα γιατι φοβαμαι μην αρχισει να ψεκάζει το βραδυ ανεβαίνει στο κομοδίνο οπού εχει φως γιατι η τηλεοραση πανω του είναι πάντα ανοικτή κοιταζει την μορφή του στον καθρεφτη νιαουρίζει και ξυνει το ξυλο ή καμια φορα βλεπει την εξωπορτα ξυνει το πατωμα και νιαουρίζει μολίς ανοιγω την εξω΄πορτα βγαινει και πάει και ξαπλώνει στον διαρομο και κανει νάζια, γενικα ασχετως και με τον οιστρο εχει πολυ διαφορετική συμπεριφορα απο την Σιλβή δεν θέλει κλειστες πόρτες εχω ενα κλειστο δωμάτιο τυπου αποθήκη και ξυνει την πόρτα για να του ανοιξω να μπει το αλλο θέμα του είναι οτι ακόμα δεν έχει μάθει να ανοιγει πόρτες και καθεται και νιαουρίζει μεχρι να χωρα να περασει την μισοανοικτη δεν την ανοιγει με το ποδαρακι του και γενικα εχω εντυπωσιαστεί απο το οτι εχει εντελώς διαφορετικο χαρακτήρα απο την Σιλβή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back