nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
Χρονια πολλα σε ολους τους βρεταμανιακους!!!!
Ελπιζω να σας λειψαμε....
![]()
![]()
αααααααααχχχχχχχ!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hello_Kitty
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

καλη χρονια και απο εμας!
nickis
Πολύ δραστήριο μέλος
κουκλακι Νιαρ...Εγινε τεραστιο το μωρο σου!!
Βαβελόψαρο
Δραστήριο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
αχχχ μας λειψατε φυσικα! τι ομορφιες !!!!
καλη χρονια και απο εμας!
![]()
![]()
καλε τι γατος εχει γινει αυτος???

πανεμορφος!!και τεραστιος!! εχει γονιδιο ο ατιμος ο μπαμπας μας!!!!

μεγαλωνει μεγαλωνει γερααα παιδια!!

Γιάννααααααααααααααααααααααα....άμα πιάσει η "καλλιέργεια" θα μου πάρεις ένα τέτοιο;;;; πλιιιιιιιιιζ
![]()
αν και τα ειπαμε στο τηλεφωνο αμα βγαλει τετοιο παιδακι αυτη η γατα θα το παρουμε συννεταιρικα!!!οπως ξαναματαειπα ειναι ΜΑΓΙΚΗ!!!Σαν κρεμα καραμελε,σαν παγωτο Mars,σαν...σαν...σαν!!

aalyah
Διάσημο μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

οσο για μωρα μονο για να ονειρευομαστε ειναι...προς το παρον θα εχουμε τα δικα μας να χαζοχαρουμε..

staman2
Περιβόητο μέλος
Πωωω πωωωω τι ομορφιες ο αδερφουλης μας!!!Χρόνια πολλα και καλάΧρονια πολλα σε ολους τους βρεταμανιακους!!!!
Ελπιζω να σας λειψαμε....
![]()
![]()

Και τι μωρά τι μωρά θα καμαρώνουμε!! Αντε με το καλό Γιαννα μου με το καλό να γεμίσει πάλι το σπιτάκι σου μικρές μπαλίτσες ονειρεμένεςαυτο ειναι απο ενα εκτροφειο (το πολυχρωμο δεν λες???)
οσο για μωρα μονο για να ονειρευομαστε ειναι...προς το παρον θα εχουμε τα δικα μας να χαζοχαρουμε..![]()

Luna
Περιβόητο μέλος

aalyah
Διάσημο μέλος
αυτο ειναι απο ενα εκτροφειο (το πολυχρωμο δεν λες???)
οσο για μωρα μονο για να ονειρευομαστε ειναι...προς το παρον θα εχουμε τα δικα μας να χαζοχαρουμε..![]()
Εμεινε έγγυος η Λούνα??????? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

Είμαι περίεργη να δω τι θα βγουν!! Και απο χρώμα και απο είδος....Μπλε ή ασημί? Γατάκια ή κουκουβαγάκια??

Luna
Περιβόητο μέλος
Εμεινε έγγυος η Λούνα??????? ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Είμαι περίεργη να δω τι θα βγουν!! Και απο χρώμα και απο είδος....Μπλε ή ασημί? Γατάκια ή κουκουβαγάκια??![]()
καλα δεν το ξερεις???

κι εγω ειμαι περιεργη να δω!! με κομμενη την ανασα θα καθομαι!!

τι εγινε???ηρθαν οι ολλανδεζες??

aramis
Εκκολαπτόμενο μέλος
scottish silver tabby αλλα πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει. Θα ηταν τελειο
aalyah
Διάσημο μέλος
καλα δεν το ξερεις???
κι εγω ειμαι περιεργη να δω!! με κομμενη την ανασα θα καθομαι!!
τι εγινε???ηρθαν οι ολλανδεζες??![]()
Μπα πια κομμένη ανάσα. Εσύ θα κλαις! Είμαι σίγουρη...

Καλέ που να το ξέρω. Δεν πρόσεξες ότι οι φετινές γιορτές με κατάπιαν στην δίνη του χάους? (Εν ολίγοις χάθηκα). Άσε τρελές καταστάσεις ζήσαμε πάλι

Οι Ολλανδέζες απ'οσο γνωρίζω θα φτάσουν στις 12 - 12.30 το βράδυ. Εγώ προσωπικά κοντέυω να πάθω εγκεφαλικό απο την αγωνία μου!!!
προσωπικα, δεν εχω δειscottish silver tabby αλλα πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει. Θα ηταν τελειο
![]()
Εγώ έχω δεί!!!!! Σε φωτό στο ίντερνετ όχι στην πραγματικότητα. Πασκαλ τι κάνεις???? Έχω πόσο καιρό να σε δω. Όλα καλα?? Ο γαμπρούλης μου τι κάνει?

Luna
Περιβόητο μέλος
προσωπικα, δεν εχω δειscottish silver tabby αλλα πιστευω οτι πρεπει να υπαρχει. Θα ηταν τελειο
![]()
υπαααρχει!!!!αστα....και bloched tabby και spotted tabby και οτι θες...

τι κανεις εσυ?που χαθηκες?
Μπα πια κομμένη ανάσα. Εσύ θα κλαις! Είμαι σίγουρη...
Καλέ που να το ξέρω. Δεν πρόσεξες ότι οι φετινές γιορτές με κατάπιαν στην δίνη του χάους? (Εν ολίγοις χάθηκα). Άσε τρελές καταστάσεις ζήσαμε πάλι
Οι Ολλανδέζες απ'οσο γνωρίζω θα φτάσουν στις 12 - 12.30 το βράδυ. Εγώ προσωπικά κοντέυω να πάθω εγκεφαλικό απο την αγωνία μου!!!
Εγώ έχω δεί!!!!! Σε φωτό στο ίντερνετ όχι στην πραγματικότητα. Πασκαλ τι κάνεις???? Έχω πόσο καιρό να σε δω. Όλα καλα?? Ο γαμπρούλης μου τι κάνει?![]()
θα κλαιω βεβαια!!!αυτο εννοειται..

χαθηκες λογω δουλειας ή εκανες κατι καταπληκτικο? να χαρω ή να πω κριμα?
πως να μην παθεις??αυριο θα σου ερθει κατευθειαν εκει??
aalyah
Διάσημο μέλος
υπαααρχει!!!!αστα....και bloched tabby και spotted tabby και οτι θες...
τι κανεις εσυ?που χαθηκες?
θα κλαιω βεβαια!!!αυτο εννοειται..
χαθηκες λογω δουλειας ή εκανες κατι καταπληκτικο? να χαρω ή να πω κριμα?
πως να μην παθεις??αυριο θα σου ερθει κατευθειαν εκει??
Και απο τα 2 συγχρόνως. Και πολύ δουλειά και ήρθε και η κολλητή μου απο την αγγλία, και έκανα μικροανακαινίσεις σπίτι.Τα'παιξα!! Αλλά ας ελπίσουμε να ηρεμήσω επιτέλους.

Η Δώρα θα πάει πρώτα Βόλο και την Παρασκευή θα έρθει Θεσ/νικη να φέρει την μικρή. Έχω κατουρηθεί απο την χαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άσε άσε δεν φαντάζεσαι!!!!!

avtwvia
Διάσημο μέλος
Και απο τα 2 συγχρόνως. Και πολύ δουλειά και ήρθε και η κολλητή μου απο την αγγλία, και έκανα μικροανακαινίσεις σπίτι.Τα'παιξα!! Αλλά ας ελπίσουμε να ηρεμήσω επιτέλους.
Η Δώρα θα πάει πρώτα Βόλο και την Παρασκευή θα έρθει Θεσ/νικη να φέρει την μικρή. Έχω κατουρηθεί απο την χαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άσε άσε δεν φαντάζεσαι!!!!!![]()
και θα αντεξεις μεχρι την Παρασκευη;;;

Luna
Περιβόητο μέλος
Η Δώρα θα πάει πρώτα Βόλο και την Παρασκευή θα έρθει Θεσ/νικη να φέρει την μικρή. Έχω κατουρηθεί απο την χαρά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Άσε άσε δεν φαντάζεσαι!!!!!![]()
τι καλα!!!

θα ηρεμησεις..τωρα με το καινουργιο παιδουλι...

η δουλεια?πως παει?
εγω δεν θα αντεχα παντως!!θα πηγαινα να την φερω εγω!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ!!!!aalyah.... Ολλανδεζες ??????
καλως να τις δεχτεις.... !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool