Raisa
Περιβόητο μέλος
Ε....παιδιά.
Γνωρίζετε πως σήμερα ο μπαμπάς και η γιαγιά της Ραϊσας γιορτάζουν????????
Ναι, ναι...ασ τους ευχυθούμε λοιπόν όλοι
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ![]()
Μαρτυριάααααααρα

Ευχαριστούμε παιδιά.....ναι είναι αλήθεια, γιορτάζει ο αντρούλης και η μαμά μου σήμερα....χρόνια πολλά και στους δικούς σας αν έχετε!!

Υ.γ. Νιαράκι μου μη στενοχωριέσαι βρε....σε καταλαβαίνω ήταν πρωί ακόμα

Δώρα μου ....απ΄το στόμα σου και στου θεού το αφτί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

τι κανετε???εμεις ακομα τρεχαματα με τον μικρο!!παλι τον πηγε ο μπαμπας του στον γιατρο!!!
ετσι κι ετσι ηταν χθες το βραδυ!!!
αυτο με το dettol με ενδιαφερει!!κι εμεις το χρησιμοποιουμε αλλα δεν εχω ιδεα αν κανει η οχι!!!
αλλα οπως και να εχει καλο δεν κανουν ολα αυτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Raisa
Περιβόητο μέλος
Λούνα, ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία του φίλου σου!

Πόπι μου η νύφη τι να ηρεμήσει;;; ήρεμη είναι....εμείς θέλουμε να ζωηρέψει

και ακόμα περιμένουμεεεε

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
1000 ευχαριστώ κορίτσια!!!
Λούνα, ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία του φίλου σου!
Πόπι μου η νύφη τι να ηρεμήσει;;; ήρεμη είναι....εμείς θέλουμε να ζωηρέψεικαι ακόμα περιμένουμεεεε
![]()
ραισα κοιτα εδω
1 κοριτσακι ενα αγορακι απο την ομαδα διασωσης αδεσπωτων της Καλιφορνια τωρα ζουν με τον ξαδελφο και την θεια μου και ναι ειναι βρρετανικη κοντοτριχη και ναι η μητερα τουσ την πηραν απο ενα αθλιο σπιτι και γεννησε στο μαιευτιριο 6 σιλβερ ποσες ειναι οι πιθανοτητεσ>???????????? πεσ μου?????
υ.γ για να κανει μια βρετανικη κοντοτριχη 6 σιλβερ ταμπιες χωρις να ειναι η ιδια σιλβερ ταμπιες ειναι 1 στισ 1000000

υπομονήfantom-girl με σένα κουκλίτσα μου θα ξαναρχίσω τα χάπια πριν μπω στο site,Raisa θυμάσαι;

moukelis
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος
ραισα κοιτα εδω
1 κοριτσακι ενα αγορακι απο την ομαδα διασωσης αδεσπωτων της Καλιφορνια τωρα ζουν με τον ξαδελφο και την θεια μου και ναι ειναι βρρετανικη κοντοτριχη και ναι η μητερα τουσ την πηραν απο ενα αθλιο σπιτι και γεννησε στο μαιευτιριο 6 σιλβερ ποσες ειναι οι πιθανοτητεσ>???????????? πεσ μου?????
υ.γ για να κανει μια βρετανικη κοντοτριχη 6 σιλβερ ταμπιες χωρις να ειναι η ιδια σιλβερ ταμπιες ειναι 1 στισ 1000000
το κακο ειναι οτι δεν το ειδε μονο η raisa!!!!!επαθα κι εγω κατι που λεγεται ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟ!!!!!

που ειναι αυτα τα πλασματακια τωρα???
σε ποια πολη εννοω!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Λούνα δες και αυτάαααααα....θα πάθεις!

Ποπι πάρε χάπι πρώτα

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Λούνα τι λες να πάρουμε απο ένα η καθε μια μας;;;;

Συνημμένα
Luna
Περιβόητο μέλος

θεικα ειναι!!!!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Λούνα δες και αυτάαααααα....θα πάθεις!
Ποπι πάρε χάπι πρώτα
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Λούνα τι λες να πάρουμε απο ένα η καθε μια μας;;;;![]()
Χάπι πήρα αλλά ακόμα είμαι

Η νύφη εντάξει ή ακόμα σας κάνει τη δύσκολη
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Καλημέρα!Raisa θελω συμβουλες!εχω τον Μορφεα εδω απο το βραδυ και τα χου δεν εχουν σταματησει!ειχαμε και 2 τσακωμους τι θα κανω?![]()
Raisaaaaaaaaa...SOS από ΛΑΜΙΑ!!

2 τσακωμούς Βάσια?
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisaaaaaaaaa...SOS από ΛΑΜΙΑ!!
2 τσακωμούς Βάσια?
ναι παιχτηκε κι αλλος πριν λιγο

Luna
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σίγουρα! Ακόμα είναι πολύ νωρίς... απλά η Βάσια ανησυχεί για τραυματισμούς...μηπως απλα θελουν παρα πανω χρονο να συνηθησουν????![]()
Luna
Περιβόητο μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ναι καταλαβαινω!!!!ειναι ενα θεμα κι αυτο!!!τα εχει συνεχεια μαζι ή θα αναγκαστει να τα χωρισει αν φυγει απο το σπιτι????
τωρα ειμαι εδω και τα εχω μαζι!αν φυγω θα τα χωρισω!δεν θελω να τα βρω μαλλιοκουβαρα

Luna
Περιβόητο μέλος
ειναι κανεις εδω???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool