British - maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ε....παιδιά.
Γνωρίζετε πως σήμερα ο μπαμπάς και η γιαγιά της Ραϊσας γιορτάζουν????????

Ναι, ναι...ασ τους ευχυθούμε λοιπόν όλοι

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:up::up:

Μαρτυριάααααααρα:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστούμε παιδιά.....ναι είναι αλήθεια, γιορτάζει ο αντρούλης και η μαμά μου σήμερα....χρόνια πολλά και στους δικούς σας αν έχετε!!:up:

Υ.γ. Νιαράκι μου μη στενοχωριέσαι βρε....σε καταλαβαίνω ήταν πρωί ακόμα:P:)
Δώρα μου ....απ΄το στόμα σου και στου θεού το αφτί:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να χαιρεσαι κια την μαμα και τον αντρουλη!!!!!:):):)
τι κανετε???εμεις ακομα τρεχαματα με τον μικρο!!παλι τον πηγε ο μπαμπας του στον γιατρο!!!
ετσι κι ετσι ηταν χθες το βραδυ!!!
αυτο με το dettol με ενδιαφερει!!κι εμεις το χρησιμοποιουμε αλλα δεν εχω ιδεα αν κανει η οχι!!!
αλλα οπως και να εχει καλο δεν κανουν ολα αυτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τους χαίρεσαι και να σε χαίρονται Raisa, ακόμα να ηρεμήση η νύφη;Το καλό πράγμα αργεί να γίνει:redface::redface::redface::redface::redface::redface:

1000 ευχαριστώ κορίτσια!!!
Λούνα, ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία του φίλου σου!:(
Πόπι μου η νύφη τι να ηρεμήσει;;; ήρεμη είναι....εμείς θέλουμε να ζωηρέψει :P:lol::lol: και ακόμα περιμένουμεεεε:/::/::/:

1000 ευχαριστώ κορίτσια!!!
Λούνα, ελπίζω να έχει αίσιο τέλος η ιστορία του φίλου σου!:(
Πόπι μου η νύφη τι να ηρεμήσει;;; ήρεμη είναι....εμείς θέλουμε να ζωηρέψει :P:lol::lol: και ακόμα περιμένουμεεεε:/::/::/:

ραισα κοιτα εδω

p1010129jx5.jpg

p1010094rs4.jpg

p1010117hu4.jpg

p1010148nl2.jpg

p1010162gk9.jpg

1 κοριτσακι ενα αγορακι απο την ομαδα διασωσης αδεσπωτων της Καλιφορνια τωρα ζουν με τον ξαδελφο και την θεια μου και ναι ειναι βρρετανικη κοντοτριχη και ναι η μητερα τουσ την πηραν απο ενα αθλιο σπιτι και γεννησε στο μαιευτιριο 6 σιλβερ ποσες ειναι οι πιθανοτητεσ>???????????? πεσ μου?????

υ.γ για να κανει μια βρετανικη κοντοτριχη 6 σιλβερ ταμπιες χωρις να ειναι η ιδια σιλβερ ταμπιες ειναι 1 στισ 1000000

Καλημέρα!Raisa έχεις δικαιο,να ζωηρέψει η νύφη να κυλιέται στα πατώματα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:υπομονή
fantom-girl με σένα κουκλίτσα μου θα ξαναρχίσω τα χάπια πριν μπω στο site,Raisa θυμάσαι;:lol::lol::lol::lol:

Ασημένιααααααααααααααααααααα!Καλέ είναι τέλεια!Raisa βούτα ένα άμεσα,τα ασημένια μετά τα μπλε είναι τα πιο τέλεια βρετανάκια!Ενα κοριτσάκι...

ραισα κοιτα εδω
1 κοριτσακι ενα αγορακι απο την ομαδα διασωσης αδεσπωτων της Καλιφορνια τωρα ζουν με τον ξαδελφο και την θεια μου και ναι ειναι βρρετανικη κοντοτριχη και ναι η μητερα τουσ την πηραν απο ενα αθλιο σπιτι και γεννησε στο μαιευτιριο 6 σιλβερ ποσες ειναι οι πιθανοτητεσ>???????????? πεσ μου?????

υ.γ για να κανει μια βρετανικη κοντοτριχη 6 σιλβερ ταμπιες χωρις να ειναι η ιδια σιλβερ ταμπιες ειναι 1 στισ 1000000

το κακο ειναι οτι δεν το ειδε μονο η raisa!!!!!επαθα κι εγω κατι που λεγεται ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΟΟ!!!!!:blink::blink::blink::blink::blink:
που ειναι αυτα τα πλασματακια τωρα???
σε ποια πολη εννοω!!!!

Σπεσιαλ!!!!

Λούνα δες και αυτάαααααα....θα πάθεις!:up:
Ποπι πάρε χάπι πρώτα;):lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Λούνα τι λες να πάρουμε απο ένα η καθε μια μας;;;;;):D:D:D

Συνημμένα

• tabby2.jpg
    tabby2.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 29
  • tabby3.jpg
    tabby3.jpg
    176,7 KB · Εμφανίσεις: 24
  • tabby 1.jpg
    tabby 1.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 22
αμε κ 10!!!;);)
θεικα ειναι!!!!!!

Πάρτε,πάρτε!!!Είναι απλά τέλεια,ψηφίζω να πάρετε από ένα η καθεμιά οπωςσδήποτε!:up:

Λούνα δες και αυτάαααααα....θα πάθεις!:up:
Ποπι πάρε χάπι πρώτα;):lol::lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Λούνα τι λες να πάρουμε απο ένα η καθε μια μας;;;;;):D:D:D

Χάπι πήρα αλλά ακόμα είμαι Παρτε μου και μένα ένααυτά είναι ΘΕΙΚΑ,αλλά αγοράκι,να δείτε πως μεγαλώνουν άντρες σωστούς:lol::lol::lol:Η νύφη εντάξει ή ακόμα σας κάνει τη δύσκολη:P:P

Καλημέρα!Raisa θελω συμβουλες!εχω τον Μορφεα εδω απο το βραδυ και τα χου δεν εχουν σταματησει!ειχαμε και 2 τσακωμους τι θα κανω?:(

Καλημέρα!Raisa θελω συμβουλες!εχω τον Μορφεα εδω απο το βραδυ και τα χου δεν εχουν σταματησει!ειχαμε και 2 τσακωμους τι θα κανω?:(

Raisaaaaaaaaa...SOS από ΛΑΜΙΑ!! :(
2 τσακωμούς Βάσια?

μηπως απλα θελουν παρα πανω χρονο να συνηθησουν????:hmm:

μηπως απλα θελουν παρα πανω χρονο να συνηθησουν????:hmm:
Σίγουρα! Ακόμα είναι πολύ νωρίς... απλά η Βάσια ανησυχεί για τραυματισμούς...

ναι καταλαβαινω!!!!ειναι ενα θεμα κι αυτο!!!τα εχει συνεχεια μαζι ή θα αναγκαστει να τα χωρισει αν φυγει απο το σπιτι????

ναι καταλαβαινω!!!!ειναι ενα θεμα κι αυτο!!!τα εχει συνεχεια μαζι ή θα αναγκαστει να τα χωρισει αν φυγει απο το σπιτι????

τωρα ειμαι εδω και τα εχω μαζι!αν φυγω θα τα χωρισω!δεν θελω να τα βρω μαλλιοκουβαρα:(

επρεπε να φυγω για δουλεια και σας παρατησα ετσι αποτομα!!!
ειναι κανεις εδω???:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back