kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:00 Ο kostbill έγραψε: #1.281 13-06-08 10:00 Καλημέρα. Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί... Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη. Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #1.282 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί... Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη. Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια. Click για ανάπτυξη... Άσε,είμαστε καιρό καμμένοι,τα έχουμε δει δεκάδες φορές τα video,όπως σου είπα κι εγώ ήθελα ένα βρετανάκι,και τα σκωτσεζικα μοιάζουν πολύ μαζί τους.Συμφωνώ,η Luna είναι πανέμορφο,πολύ όμορφο χρώμα.Μοιάζει με το χρώμα του Σείριου,οποτε φαντάζομαι να το βλέπεις αυτό σε ενήλικη γατούλα με το σωματότυπο της Luna Θα είναι όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Ο kostbill έγραψε: #1.283 13-06-08 10:25 Είδα που αναφέρεις τον Neruda και μου 'ρθε στο μυαλό το ποίημα του "ο σκύλος μου πέθανε". Έτσι τον ανακάλυψα, όταν πέθανε η σκυλίτσα μου έψαχνα στο google για ποίηματα με σκύλους και το βρήκα... "Δέν υπάρχουν αντίο για το σκυλί μου που έχει πεθάνει.". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.284 13-06-08 10:32 Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 13-06-08 10:34 Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Η Βάσια13859: #1.286 13-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα. Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί... Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη. Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #1.282 13-06-08 10:04 Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί... Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη. Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια. Click για ανάπτυξη... Άσε,είμαστε καιρό καμμένοι,τα έχουμε δει δεκάδες φορές τα video,όπως σου είπα κι εγώ ήθελα ένα βρετανάκι,και τα σκωτσεζικα μοιάζουν πολύ μαζί τους.Συμφωνώ,η Luna είναι πανέμορφο,πολύ όμορφο χρώμα.Μοιάζει με το χρώμα του Σείριου,οποτε φαντάζομαι να το βλέπεις αυτό σε ενήλικη γατούλα με το σωματότυπο της Luna Θα είναι όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Ο kostbill έγραψε: #1.283 13-06-08 10:25 Είδα που αναφέρεις τον Neruda και μου 'ρθε στο μυαλό το ποίημα του "ο σκύλος μου πέθανε". Έτσι τον ανακάλυψα, όταν πέθανε η σκυλίτσα μου έψαχνα στο google για ποίηματα με σκύλους και το βρήκα... "Δέν υπάρχουν αντίο για το σκυλί μου που έχει πεθάνει.". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.284 13-06-08 10:32 Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 13-06-08 10:34 Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Η Βάσια13859: #1.286 13-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kostbill: Καλημέρα. Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί... Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη. Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια. Click για ανάπτυξη... Άσε,είμαστε καιρό καμμένοι,τα έχουμε δει δεκάδες φορές τα video,όπως σου είπα κι εγώ ήθελα ένα βρετανάκι,και τα σκωτσεζικα μοιάζουν πολύ μαζί τους.Συμφωνώ,η Luna είναι πανέμορφο,πολύ όμορφο χρώμα.Μοιάζει με το χρώμα του Σείριου,οποτε φαντάζομαι να το βλέπεις αυτό σε ενήλικη γατούλα με το σωματότυπο της Luna Θα είναι όνειρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostbill Νεοφερμένο μέλος Ο kostbill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 13 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:25 Ο kostbill έγραψε: #1.283 13-06-08 10:25 Είδα που αναφέρεις τον Neruda και μου 'ρθε στο μυαλό το ποίημα του "ο σκύλος μου πέθανε". Έτσι τον ανακάλυψα, όταν πέθανε η σκυλίτσα μου έψαχνα στο google για ποίηματα με σκύλους και το βρήκα... "Δέν υπάρχουν αντίο για το σκυλί μου που έχει πεθάνει.". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.284 13-06-08 10:32 Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 13-06-08 10:34 Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Η Βάσια13859: #1.286 13-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είδα που αναφέρεις τον Neruda και μου 'ρθε στο μυαλό το ποίημα του "ο σκύλος μου πέθανε". Έτσι τον ανακάλυψα, όταν πέθανε η σκυλίτσα μου έψαχνα στο google για ποίηματα με σκύλους και το βρήκα... "Δέν υπάρχουν αντίο για το σκυλί μου που έχει πεθάνει.". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.284 13-06-08 10:32 Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 13-06-08 10:34 Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Η Βάσια13859: #1.286 13-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 10:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.285 13-06-08 10:34 Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Η Βάσια13859: #1.286 13-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:33 Η Βάσια13859: #1.286 13-06-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε Click για ανάπτυξη... καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 14:46 Η julia έγραψε: #1.287 13-06-08 14:46 Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα IM004910.jpg 356,6 KB · Εμφανίσεις: 29 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:08 Η moukelis έγραψε: #1.288 13-06-08 15:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379 Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:09 Η moukelis έγραψε: #1.289 13-06-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? Click για ανάπτυξη... Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:11 Η moukelis έγραψε: #1.290 13-06-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!! ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!) Για τον Σταχτύ λεω... ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 15:22 Η julia έγραψε: #1.291 13-06-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται. Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.292 13-06-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ... Click για ανάπτυξη... Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:40 Η Luna έγραψε: #1.293 13-06-08 22:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει? Click για ανάπτυξη... η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:48 Η elvenstar: #1.294 13-06-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν? Paganini panini την λέγαν.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! Click για ανάπτυξη... Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η moukelis έγραψε: #1.295 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini Click για ανάπτυξη... Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:54 Η Raisa έγραψε: #1.296 13-06-08 22:54 Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!! Click για ανάπτυξη... Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας ...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 22:55 Η elvenstar: #1.297 13-06-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Ιουνίου 2008 στις 23:32 Η Luna έγραψε: #1.298 13-06-08 23:32 να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:01 Η Raisa έγραψε: #1.299 14-06-08 00:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 63 64 65 66 67 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 65 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: να ξεκουραστει βεβαια!! τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση??? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 14 Ιουνίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #1.300 14-06-08 00:06 εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.