British - maniacs

Καλημέρα.

Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί...

Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη.

Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα.

Το κόλημα το είχα αρκετά πιο πρίν. Είχα δεί μερικά vids στο youtube (βάλτε scottish fold, θα πάθετε πλάκα) και είχα ξετρελαθεί! Όμως η πρώην ήταν ηλίθια και ζήλευε την συγχωρεμένη την σκυλίτσα μου, που να έπαιρνα και γατί...

Χρώμα δε με νοιάζει πολύ, ειδικά η Luna με το γκρί είναι πανέμορφη.

Αν μου απαντήσει και η Luna για να δούμε πώς θα πάει το πράγμα, ίσως και να περιμένω 6 μηνάκια.
Άσε,είμαστε καιρό καμμένοι,τα έχουμε δει δεκάδες φορές τα video,όπως σου είπα κι εγώ ήθελα ένα βρετανάκι,και τα σκωτσεζικα μοιάζουν πολύ μαζί τους.Συμφωνώ,η Luna είναι πανέμορφο,πολύ όμορφο χρώμα.Μοιάζει με το χρώμα του Σείριου,οποτε φαντάζομαι να το βλέπεις αυτό σε ενήλικη γατούλα με το σωματότυπο της Luna Θα είναι όνειρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είδα που αναφέρεις τον Neruda και μου 'ρθε στο μυαλό το ποίημα του "ο σκύλος μου πέθανε".

Έτσι τον ανακάλυψα, όταν πέθανε η σκυλίτσα μου έψαχνα στο google για ποίηματα με σκύλους και το βρήκα...

"Δέν υπάρχουν αντίο για το σκυλί μου που έχει πεθάνει.".

Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει?
Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? :lol:

Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? :hmm:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379

Πρόσφετες φωτό από το πεϊνιρλί μας:P:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) η κοιλίτσα μας μεγάλωσε

καλησπέρα σας!επανηλθα!αχ τι νοστιμο πεινερλακι !!!θελω κι εγω.....:redface:

Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!:hmm::lol::lol::lol: ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!):rolleyes:

Για τον Σταχτύ λεω...
ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!!:redface::up::up:

Συνημμένα

• IM004910.jpg
    IM004910.jpg
    356,6 KB · Εμφανίσεις: 30
Δώρα είδες αυτή την αγγελία? Σου θυμίζει κάποιον ο Σπίνος? :hmm:

https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=28379
Ναι ναι τον είδα και το σχολίασα κιόλας!Απαιτώ να πάρει κάποιος αυτόν τον κούκλο αμέσως,και να κάνουμε ένα χωριστό κλαμπ τα τσαρόγατα!:lol::lol::lol:

Δηλαδή η Luna παιδιά περιμένει το Φιντέλ να επιστρέψει από τη Κρήτη για να ζευγαρώσει?
Δώρα κάτι σε Βρετανάκι αρσενικό δεν έχετε στα συλλεκτικά χαρτάκια σας διπλό ? :lol:
Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...:(Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ...:down:

Εγώ όλο και περισσότερο πείθομαι οτι το παιδί μου τελικά ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!!!!!!:hmm::lol::lol::lol: ( ο καθένας με τον πόνο του!!!!):rolleyes:

Για τον Σταχτύ λεω...
ο άλλος ξέρω είναι διασταύρωση με Διάβολο της Τασμανίας!!!!:redface::up::up:
Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται.:rolleyes:

Είναι,πως δεν είναι,ο Βασιλιάς της καρδιάς σου,η πιο σπάνια ράτσα.Είναι το μοναδικό είδος στον κόσμο που βγαίνει μόνο ένας αντιπρόσωπος από κάθε ράτσα,και η μοναδική ράτσα που δεν εκτρέφεται.:rolleyes:

:kiss::kiss::inlove::inlove::inlove:

Δεν έχω συλλεκτικό βρετανάκι ασημένιο στα χαρτάκια μου...:(Απέσυρε κι αυτή η καταραμένη η Panini τα άλμπουμ...:down:

:lol::up::lol::up::lol::up:
Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν?
Paganini panini την λέγαν:hmm:.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! :lol:

η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!!:):):):)

:lol::up::lol::up::lol::up:
Καλέ που την θυμήθηκες αυτήν?
Paganini panini την λέγαν:hmm:.. με τα χαρτάκια... Ημουν νια και γέρασα! :lol:
Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini :lol:

Και όμως εξακολουθεί να υπάρχει σαν τις παλιές καλές αξίες. Προσφατα αγόρασα για την ανηψιά μου αυτοκόλλητα κ ήταν της Panini :lol:
Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά;:lol:

η Luna περιμενει να περασει το καλοκαιρι και να παει στον fidel ή να ερθει ο fidel σ'εκεινη!!!!:):):):)

Να περάσει το καλοκαίρι και μετά θα σας έρθει ο μικρός Καζανόβας :D;)...πρέπει να ξεκουραστεί το μωρό μου από το ταξίδι στην Κρήτη πρώτα και μετά μπορεί να είναι στις υπηρεσίες σας!!!:D:lol::lol::lol::lol:

Υπάρχουν, γιατί δεν κάνουμε μια εισήγηση στην Panini να μας βγάλει ένα άλμπουμ με γάτες να μαζεύουμε όπως όταν ήμασταν μικρά;:lol:
:up::up::up::up:

να ξεκουραστει βεβαια:):):)!!
τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση???

να ξεκουραστει βεβαια:):):)!!
τι,ετσι θα τον παρουμε??χωρις να εχει κανει καποια χαλαρωση???
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D:D

εχω και χιουμορ νυχτιατικα!!!:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back