Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:41 Η Raisa έγραψε: #1.681 22-09-08 19:41 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!! (δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Raisa έγραψε: #1.682 22-09-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:01 Ο πυρροθριξ: #1.683 22-09-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!! (δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα) Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Raisa έγραψε: #1.684 22-09-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Click για ανάπτυξη... ουπς....τώρα το είδα Δεν πειράζει...θα έρθω και κατά κει...δε θά΄ρθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #1.685 22-09-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η Raisa έγραψε: #1.686 22-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Click για ανάπτυξη... Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!! (δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:42 Η Raisa έγραψε: #1.682 22-09-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:01 Ο πυρροθριξ: #1.683 22-09-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!! (δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα) Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Raisa έγραψε: #1.684 22-09-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Click για ανάπτυξη... ουπς....τώρα το είδα Δεν πειράζει...θα έρθω και κατά κει...δε θά΄ρθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #1.685 22-09-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η Raisa έγραψε: #1.686 22-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:01 Ο πυρροθριξ: #1.683 22-09-08 20:01 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!! (δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα) Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Raisa έγραψε: #1.684 22-09-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Click για ανάπτυξη... ουπς....τώρα το είδα Δεν πειράζει...θα έρθω και κατά κει...δε θά΄ρθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #1.685 22-09-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η Raisa έγραψε: #1.686 22-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!! (δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα) Click για ανάπτυξη... πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:06 Η Raisa έγραψε: #1.684 22-09-08 20:06 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Click για ανάπτυξη... ουπς....τώρα το είδα Δεν πειράζει...θα έρθω και κατά κει...δε θά΄ρθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #1.685 22-09-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η Raisa έγραψε: #1.686 22-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους... Click για ανάπτυξη... ουπς....τώρα το είδα Δεν πειράζει...θα έρθω και κατά κει...δε θά΄ρθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:24 Η Luna έγραψε: #1.685 22-09-08 22:24 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η Raisa έγραψε: #1.686 22-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Click για ανάπτυξη... εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:28 Η Raisa έγραψε: #1.686 22-09-08 22:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!! ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε???? Click για ανάπτυξη... Τέλεια!!! Οι γάτες μένουν σπίτι....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η Luna έγραψε: #1.687 22-09-08 22:33 σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:34 Η Raisa έγραψε: #1.688 22-09-08 22:34 Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:41 Η Luna έγραψε: #1.689 22-09-08 22:41 το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:42 Η avtwvia έγραψε: #1.690 22-09-08 22:42 Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:46 Η Raisa έγραψε: #1.691 22-09-08 22:46 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Άσε εμένα...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!! Click για ανάπτυξη... :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:51 Η aramis έγραψε: #1.692 24-09-08 14:51 Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:50 Η moukelis έγραψε: #1.693 24-09-08 15:50 Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aramis Εκκολαπτόμενο μέλος Η pascale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ανάβυσσος (Αττική). Έχει γράψει 250 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:03 Η aramis έγραψε: #1.694 24-09-08 16:03 Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:07 Η moukelis έγραψε: #1.695 24-09-08 16:07 Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 05:25 Η nickis έγραψε: #1.696 25-09-08 05:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι ???? Click για ανάπτυξη... ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:26 Η Raisa έγραψε: #1.697 25-09-08 08:26 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!! Click για ανάπτυξη... δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:45 Η zorica έγραψε: #1.698 25-09-08 08:45 Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:52 Η Raisa έγραψε: #1.699 25-09-08 08:52 Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 83 84 85 86 87 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 85 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:02 Η zorica έγραψε: #1.700 25-09-08 09:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Ζορίτσα....τι κάνεις??? Click για ανάπτυξη... Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση.Εσυ και τα ομορφα μωρακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.