British - maniacs

Γεια σας!!!!!!!!!!!!
Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss:

τα γατακια σου ειναι κουκλια...:)
Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!!:D:up:
(δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα):D:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!!:lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν κάνει τίποτα καλή μου....χαρά μου που μπόρεσα να συμβάλω στην ευτυχία σου!!!:D:up:
(δεν κάνει τίποτα εκτός από μερικές αγκαλίτσες που θα κάνω στο μωρό τώρα που θα έρθω Αθήνα):D:P
πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους...:lol::lol::lol:

πολυ ευχαριστως,αλλα εμεις μενουμε Δελφους...:lol::lol::lol:
ουπς....τώρα το είδα:redface::lol::lol:
Δεν πειράζει...θα έρθω και κατά κει...δε θά΄ρθω:P:D:lol::lol::lol:

Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω:confused:...κάπου στην Άνω Κυψέλη:hmm:....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο;)

εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!!
ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D

εφυγα αποτομα πριν!!!συγνωμη!!!πηγα σε μια δουλεια με την μαμα μου!!!
ε δεν το χανω αυτο!!με τιποτα!!θα φερουμε και τις γατες μας στον καφε????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::D
Τέλεια!!!:up::up: Οι γάτες μένουν σπίτι:P....θα τις δούμε σε ποιο πριβέ καφέ!;):lol::lol:

σοβαρα???δεν θα ζουληξω τιποτα εγω δηλαδη???να μην παω και την Luna κομμωτηριο??

Λούνα μου...δες και αυτό το μωρό...δεν είναι :inlove::inlove::inlove::inlove:????

το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!!

Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!!:)

το ειδα η γυναικα το μεσημερι και τρελαθηκα!!!!δεν ξερω πως δεν εχεις πλανταξει στο κλαμα που τα δινεις!!!ειναι το ενα καλυτερο απο το αλλο!!!!!!

Άσε εμένα:/:...ο Αντώνης να δεις πώς κάνει κάθε φορά που φεύγει ένα:(...τι να κάνουμε όμως....το καλό είναι ότι τουλάχιστον μαθαίνουμε νέα τους και τα βλέπουμε σε φωτό:):up:
Νικολετα ολα τα μωρα σου ειναι :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Οπως και η μαμα και ο μπαμπας των μωρων μας!!:)
:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::D

Ποιος θελει να δει καινουργια μωρα british ? Eπειδη δεν εχω καταφερει να βαζω φωτογραφιες στα μυνηματα μου, θα τα βρειτε στην γκαλερι μου. Εχω βγαλει πολυ περισσοτερες φωτογραφιες αλλα μου βγηκαν λιγο φλου.

Aramis εχω τις φωτο σου ετοιμες,θες να τις ανεβασω στο θρεντ εδω και να τις αποθηκευσεις εσυ οπου θες;

Eυχαριστω πολυ, πες μου τι ειναι το θρεντ, κοιταχε επισης στην γκαλερι εχω βαλει καινοθργιες φωτογραφιες (το ονομα μου ειναι Pascale)

Εννοω σε αυτο το θρεντ,των βρετανων.Θελεις να στις βαλω εδω και να τις παρεις να τις αντιγραψεις οπου θες;Θελεις να σου φτιαξω καποια αλλη απο το gallery;Ομορφο όνομα,δεν εισαι Ελληνας;:)

ετσι πειτε τα να μην τα λεω μονο εγω....!!!:up:
δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας :lol::lol::lol:
Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει??:D

Καλημερα Νικολετα και ομορφη Βρετανικη παρεα...

Καλημέρα Ζορίτσα:hello:....τι κάνεις???

Καλημέρα Ζορίτσα:hello:....τι κάνεις???
Καλα,ξυπνησα με ορεξη για φωτογραφηση:lol:.Εσυ και τα ομορφα μωρακια?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back