British - maniacs

Eυχαριστω, βαλε τις στην γκαλερι αν δεν σε πειραζει. Οχι, ειμαι βελγιδα.
Δεν κανει τιποτα,ειναι ανεβασμενες στο Gallery.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν κάνω τίποτε άλλο απ το να παινεύω τα μωρά μας :lol::lol::lol:
Χρύσα μου τι κάνετε??? Τι λέει ο μορφονιός μας....ομορφαίνει??:D

ναι!!σημερα εχουμε και γενεθλια,εεε??:lol::lol:3μηνων τα μωρα...θα ανεβασω νεες φωτο συντομα!!:)καλα ειμαστε πολυ παιχνιδι συνεχεια....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι εγιναν 3 μηνων!! Τα κουκλια μας!! :D

ναι!!σημερα εχουμε και γενεθλια,εεε??:lol::lol:3μηνων τα μωρα...θα ανεβασω νεες φωτο συντομα!!:)καλα ειμαστε πολυ παιχνιδι συνεχεια....:D
Ναι!!!! Να μας ζήσουν τα 3 μηνών αρκουδάκια μας!!!!!:up::up::up:
Φαντάζομαι πώς μεγάλωσε...εεεεε???? :DΚαι όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν τα άτιμα :rolleyes::rolleyes::lol:

Ναι!!!! Να μας ζήσουν τα 3 μηνών αρκουδάκια μας!!!!!:up::up::up:
Φαντάζομαι πώς μεγάλωσε...εεεεε???? :DΚαι όσο μεγαλώνουν ομορφαίνουν τα άτιμα :rolleyes::rolleyes::lol:

αυτο ειναι αληθεια!!!:up:ξυπναω και τον βλεπω καθε μερα πιο ομορφο....και λεω δεν γινεται αυτο...πραγματικα!!!γινονται ακομα πιο αρκουδακια μερα με την μερα νομιζω!!:lol::lol:

Νικολέτα τι κάνεις? Πως επέστρεψες?? Πρόλαβες να ξεκουραστείς? Στους Persians έχουμε γράψει με την Αναστασία για τη συνάντησή μας :)

Γεια σε όλους , να ζήσουν και τα γλυκα βρετανακια μωρακια μας , χαθηκαμε Ραισα διαβάζω τα νέα σας αλλα συνηθως δεν βρίσκω χρόνο να γράψω . Τι κάνει ο χουρχούρης ? Η Σιλβή μετα απο τον αποχωρισμό με τον Φιντέλ είχε πολύ κέφι για παιχνίδια και νάζια , αρχίσαμε να παίζουμε με το λειζερ μα αισθανόμουν οτι δεν ηταν αρκετο εψαχνα κατι πιο ιδιαίτερο και βρήκα ενα πολύ ωραιο ονυχοδρόμιο απο Αγγλία μέσω ebay το πήραμε και όταν το φτιάξουμε θα βάλω και φώτο ελπίζω να το χαρεί η μικρή .Ποιό άλλο παιχνίδι έχετε παρατηρήσει οτι αρέσει στις γατούλες σας για να κάνω μια ερευνα αγοράς?

γεια σας Βρετανάκια!!
Εχετε πολλά χαιρετίσματα από τη Συμπίλ!

Μου είπε να σας πω....
Κουκου βαου κου κου βαου, κου κου βαου βαου βαου!:P:lol::lol:

Συνημμένα

• CIMG1530.JPG
    CIMG1530.JPG
    35,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • CIMG1531.JPG
    CIMG1531.JPG
    34,8 KB · Εμφανίσεις: 25
γεια σας Βρετανάκια!!

Μου είπε να σας πω....
παει τώρα να κυνηγήσει ποντικάκια...:)

Συνημμένα

• CIMG1525.JPG
    CIMG1525.JPG
    50,6 KB · Εμφανίσεις: 30
  • CIMG1529.JPG
    CIMG1529.JPG
    58,3 KB · Εμφανίσεις: 22
γεια σας Βρετανάκια!!

Μου είπε να σας πω....

Άτιμο πλάσμα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειναι υπεροχη αυτη η συμπιλ!!!!!
φτου φτου φτου!!!!να σου πω,ειναι τρυφερη κ χαδιαρα???μηπως και πολυ ομηλιτικη????

ειναι υπεροχη αυτη η συμπιλ!!!!!
φτου φτου φτου!!!!να σου πω,ειναι τρυφερη κ χαδιαρα???μηπως και πολυ ομηλιτικη????
Δεν είναι ομιλητική... και κάνει baby sitting σε όλες τις γάτες που έχουν μωρά! :lol:απλά κάθεται με τα μωρά...:blink:κουφό ε? :lol:

αντε ρεε!!!!τι τελειο γατι!!!!
ρωταω για να συγκρινω με την δικια μου!!!εχει κανει ποτε δικα της μαμουνακια η οχι ακομα????

Εγω η ασχετη,εχω να κανω μια ερωτηση προς τα βρετανακια...
Υπαρχουν βρετανακια...σομον?Ειδα μια γατουλα χθες στο Παγκρατι,που ειχε τη μουρη της Ραισα και χρωμα σομον!!!!!Αδεσποτη...στο δρομο....γινεται να ειναι βρετανιδα η κυρια?

Εγω η ασχετη,εχω να κανω μια ερωτηση προς τα βρετανακια...
Υπαρχουν βρετανακια...σομον?Ειδα μια γατουλα χθες στο Παγκρατι,που ειχε τη μουρη της Ραισα και χρωμα σομον!!!!!Αδεσποτη...στο δρομο....γινεται να ειναι βρετανιδα η κυρια?
ναι αμε!!!!σε αυτην την ρατσα υπαρχουν ενα σωρο χρωματισμοι!!!:)

Ναι υπαρχουν σε όλα τα χρώματα σχεδόν,αλλά δεν ειναι σιγουρο ότι κάθε στρουμπουλο γατουλάκι ειναι βρετανακι...Παντως η ράτσα προέκυψε από αδέσποτες ημίαιμες γατούλες της Βρετανιας.:)

Ναι υπαρχουν σε όλα τα χρώματα σχεδόν,αλλά δεν ειναι σιγουρο ότι κάθε στρουμπουλο γατουλάκι ειναι βρετανακι...Παντως η ράτσα προέκυψε από αδέσποτες ημίαιμες γατούλες της Βρετανιας.:)

διασταύρωση με περσικες;):D

Απο τι εχω διαβασει , δεν προκειται για αδεσποτες γατες "που πηραν τιτλο" αλλα μια πολυ παλια ρατσα. Ρατσα που κοντεψε να εξαφανηστει κατα την διαρκεια του 2ου παγκοσμιου πολεμου και για αυτο διασταυρωσαν τα λιγοστα βρεταννακια (λιγο ψοριαρικα) με περσικα. Επιτρεπεται ακομα τωρα καθε πεντε γεννιες για τα μακρυτριχα. Ο δικος μου ΠΧ εχει εναν παππου persan color point 5 γενιες πριν.

Βρήκα αυτό στο site του CFA:

For hundreds of years the cats found in the cities and farms of the British Isles were of robust type with round eyes and faces and short, thick, water-repellent coats of all colors. They were valued first for their great hunting prowess, but as their peaceful, confident personality was discovered, they became desired companions and took their place within the home. Not until the late l800s were any attempts made to breed these cats for type, color or to maintain a pedigree. Mr. Jung, who later became a noted shorthair judge, wrote: "if the British cat could be thoughtfully bred, there would grow a race of cats bearing aristocratic pedigrees, as a result they would become popular and wanted." :hmm:

ετσι ακριβως ειναι!!!Αριστοκρατικα (ή γαλαζοαιματα) τα βρετανακια!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back