staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:58 Η staman2 έγραψε: #1.781 09-10-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Click για ανάπτυξη... ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ???? ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ??? ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ. Σημειωτέον το μωράκι μας ο Σεβάχ-χουρχούρης έγινε πριν καμιά ώρα φιλαράκι με τον Πέρση. Επαιζαν μαζί με ενα ποντικάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #1.782 09-10-08 23:59 Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Luna έγραψε: #1.783 09-10-08 23:59 ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η Luna έγραψε: #1.784 10-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτευσου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η avtwvia έγραψε: #1.785 10-10-08 00:02 O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.786 10-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Click για ανάπτυξη... ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ???? ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΆΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ??? ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ. Σημειωτέον το μωράκι μας ο Σεβάχ-χουρχούρης έγινε πριν καμιά ώρα φιλαράκι με τον Πέρση. Επαιζαν μαζί με ενα ποντικάκι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η staman2 έγραψε: #1.782 09-10-08 23:59 Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Luna έγραψε: #1.783 09-10-08 23:59 ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η Luna έγραψε: #1.784 10-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτευσου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η avtwvia έγραψε: #1.785 10-10-08 00:02 O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.786 10-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:59 Η Luna έγραψε: #1.783 09-10-08 23:59 ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η Luna έγραψε: #1.784 10-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτευσου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η avtwvia έγραψε: #1.785 10-10-08 00:02 O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.786 10-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:00 Η Luna έγραψε: #1.784 10-10-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτευσου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η avtwvia έγραψε: #1.785 10-10-08 00:02 O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.786 10-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτευσου!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:02 Η avtwvia έγραψε: #1.785 10-10-08 00:02 O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.786 10-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:06 Η aalyah έγραψε: #1.786 10-10-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! εχεις μαθει ποσο?????(απο περιεργεια-ετσι για να εχουμε κατι να μας τραβηξει πισω!!) Click για ανάπτυξη... Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:08 Η aalyah έγραψε: #1.787 10-10-08 00:08 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Εγώ τι να πω που δεν έχω ούτε ένα αυτην την στιγμή με περιμένει η Ιριδα μου εκει, διοργανώνω την απαγωγή του ωραίου μπουμπούκου ΚΑΙ ψάχνομαι και για τριτο?? Τα links πιο πάνω τα κοίταξες? Κοίταξε τα να χαζέψεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:16 Η moukelis έγραψε: #1.788 10-10-08 00:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:23 Η staman2 έγραψε: #1.789 10-10-08 00:23 Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #1.790 10-10-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μια χαρα τιμη ειναι,με τα χαρτια τους κιολας μεσα μη σου πω οτι ειναι κι ευκαιρια... Click για ανάπτυξη... Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:57 Η Luna έγραψε: #1.791 10-10-08 00:57 μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 00:59 Η Luna έγραψε: #1.792 10-10-08 00:59 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Βρε η τιμή ξέρω οτι είναι φυσιολογική. Εγώ δεν τα έχω!!! Και για να μην παθαίνω μόνη μου τα εγκεφαλικά..... Πάρτε για να μάθετε https://www.flickr.com/photos/poshpets_british_shorthair_kittens/sets/72157607557518147/ Click για ανάπτυξη... ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:08 Η aalyah έγραψε: #1.793 10-10-08 01:08 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μια χαρα ειναι απο αποψη τιμης!!!παρε ενα!!Εγω αν μπορουσα θα ειχα ηδη παρει ενα raisopoulo και θα επαιρνα και αυτο!!γιατι οχι????δεν θα φαω, (καλο θα μου κανει) δεν θα καπνισω και μια χαρα θα τα εβρισκα!!! αλλα με μανα στο σπιτι παλι καλα που εχω και την luna!!! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα το έπαιρνα. Αλλά έχουμε τα εξής προβλήματα. Πρώτον ο σπιτονοικοκύρης δεν αφήνει! Τι κάνω? Το κρύβω όταν έρχεται να πάρει το νοίκι? Δεύτερον μαζέυω μανιωδώς λεφτά για να γυρίσω ελλάδα και ΗΔΗ χρωστάω πολλα σε λογαριασμούς και ιστορίες. Μειον 300 λιρες θα με πάνε πολυ πίσω. Τρίτον όταν γυρίσω θα μείνω μαζί με τους δικούς μου για λίγους μήνες. Οι οποίοι μετά που χάσαμε τον Φρίξο πάθανε ψυχολογικό τραλαλα και δεν θέλουν ΟΥΤΕ ν'ακουσουν για άλλη γάτα. Εδώ τους λέω οτι θα πάρω εγώ γατα οταν πάω στο δικό μου σπίτι και αρχίζουν το κύρηγμα. Που να τους γυρίσω απο αγγλία με γάτα δηλαδή..... (Και όλα αυτα παρεπιπτόντως ενώ ο πατέρας μου για τα "σαράντα" του Φρίξου πήγε και αγόρασε 20 κονσέρβες και 1 σακί κροκέτες για να ταίσει τα γατιά της γειτονιάς......Ο Θεός και η ψυχή του αυτός ο ανθρωπος άκρη δεν βγάζω) Αρα πως θα το πάρω το μικρό? Συμπέρασμα? Δεν μπορώ! Αλλά απο την άλλη....έχω κολήσει να κοιτάω την φωτό στην οθονη και δεν μπορώ να ξεκολήσω. Παιδιά έχω πάθει ζημιά!! Εχει κανείς να προτείνει καμια λύση για να τ'άποκτήσω το μικρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η aalyah έγραψε: #1.794 10-10-08 01:11 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ενα ματσο χιονομπαλες!!!!πωπωπω!!! ωραια ονειρα θα δω!!! εσυ τι κανεις στην αγγλια καλε και χαλιεσαι?ελα πισω στα γατια σου!! Click για ανάπτυξη... Ε...γατιά δυστυχώς δεν υπαρχουν πλέον. Ο τελευταίος πέθανε 6 Σεπτεμβριου.... Αλλά θα ξαναποκτήσω. Ηδη η Ιριδα (απο μια απο τις αγγελίες μας εδώ μέσα) με περιμένει να πάω να την πάρω. Το οποίο και θα κάνω. Αλλά να....ήθελα και αδερφάκια για την Ιριδα. Βρετανάκια. Όσο για το τι κάνω.....θ'απαντήσω....ΕΛΑ ΜΟΥ ΝΤΕ!!! Τι κάνω ακόμα εδω???? Αχ....τα λεφτα...οχι που βγάζω! Αλλα αυτά που δεν έχω και δεν μου φτάνουν να ξεπληρώσω τα πάντα εδώ και να σηκωθώ να φύγω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #1.795 10-10-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα τι ράτσα είναι??? Να υποπτευθώ? Click για ανάπτυξη... Υποπτεύσου Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: O επομενος στοχος της Νικολετας!! Μεχρι να μας παει στο τρελοκομειο!! Γιατι ο Βασιλης μου το δηλωσε τριτο γατι δεν εχει!!! (αν και μετα μουρμουρισε αν και με σενα ολα τα περιμενω) Click για ανάπτυξη... Ετσί ακριβώς...ο επόμενος στόχος!!! Και ξέρεις Αντωνία μου ποια εκτροφεία έχω σταμπάρει στας Γερμανίας εεεε???? Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα συγκεκριμένα όχι. Γιατί πρέπει να επικονωνήσεις να σου κάνει μια ανάκριση να δει αν κάνεις για γατογονιός και μετά σου δίνει πληροφορίες. Εδω οι σοβαροί breeders έτσι είναι και καλά κάνουν. Αλλά επίσης εδώ οι breeders τα πουλάνε απο 300 ως 400 λίρες. Εν ολίγοις 360-500 ευρω...... Κ*%οπιάσιμο εν ολίγοις....Για μένα τουλάχιστον που ΣΙΓΟΥΡΑ δεν τα έχω. Αλλά παρόλα αυτα.....είμαι έτοιμη και να μην φάω για να το πάρω!!! Click για ανάπτυξη... Η τιμή είναι πολύ καλή...αλλά δεν είναι κ%$οπιάσιμο...έχουν έξοδα τα μικρά...ρώτα και μένα........εκτός αυτού, ειδικά στα silver tabby παίζει ρόλο και η ποιότητα της ρίγας ....αυτό καθορίζει την τιμή ως ένα μέρος....έχω βρει silver tabby με 400-500 ευρώ αλλά και με 800-1200 ευρώ...και αν τα δεις και τα δυο θα καταλάβεις γιατί! Δες πχ. τα silver tabby που έβαλες εσυ σαν λινκ και μετά δες τις φωτό που έβαλα πριν μερικές σελίδες...υπάρχει διαφορά Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μια χαρά είναι πράγματι... Είναι το αγαπημένο χρώμα του άνδρα μου.Είναι λατρευτή ράτσα τελικά... Click για ανάπτυξη... Αναστασία η τιμή παίζει ανάλογα με την "ποιότητα του σχεδίου" τα εξύγησα πιο πάνω...δες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 08:18 Η Raisa έγραψε: #1.796 10-10-08 08:18 Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δείτε πχ. αυτά τα silver tabby Και τώρα δείτε αυτά: Βλέπετε την διαφορά???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:06 Η avtwvia έγραψε: #1.797 10-10-08 11:06 Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2395719976_28395d86ce.jpg 82,5 KB · Εμφανίσεις: 33 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.798 10-10-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Κουκλί!! Είναι βρετανάκι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.799 10-10-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 88 89 90 91 92 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 90 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Εμενα παλι σαν αναποδη αυτα δεν με πολυσυγκινουν.. Μ αρεσει ενα τετοιο Click για ανάπτυξη... Α καλά....και αυτά είναι πολύ δες και αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Οκτωβρίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.800 10-10-08 11:33 Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Απίστευτα!! Σαν ψεύτικα!! Τι γίνεται Νικολετάκι??? Ξεμείναμε (σχεδόν) από μωρά και οργανώνουμε πλάνο αντικατάστασης? Λοιπόν?? Θα πάμε Σόφια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.