Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:52 Η Raisa έγραψε: #1.761 08-10-08 12:52 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να γεννήσει! Click για ανάπτυξη... Ενα μεγάλο ΟΟΟΜμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σκέφτομαι ότι το προηγούμενο σ/κ θα είμαι γερμανία για τη Σεμέλη... αλλά θα ήθελα να σε βοηθήσω αν πάρεις μέρος! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα ήθελα πάρα πολύ να ζήσω και αυτή την εμπειρία ....θα το συζητήσω και με τον Κώστα και βλέπω....πάντως θέλω πολύ να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η Raisa έγραψε: #1.762 08-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είμαστε show εμείς... έχουμε μεγάλα καλτσάκια... κάνουμε για αναπαραγωγή αλλά όχι για έκθεση!! Αλλά θέλω να έρθω να σε βοηθήσω αν θες... πρέπει να το δω όμως... Πάντως ψοφάω! Click για ανάπτυξη... Ααα δεν το ήξερα.... και γω ψοφάω ....και όχι μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.763 08-10-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενα μεγάλο ΟΟΟΜμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά!!! Μωρέ θα ήθελα πάρα πολύ να ζήσω και αυτή την εμπειρία ....θα το συζητήσω και με τον Κώστα και βλέπω....πάντως θέλω πολύ να πάω! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ τέλη Οκτώβρη γίνεται διεθνής Έκθεση στη Λισσαβώνα!! Εκεί ΨΟΦΑΩ πραγματικά... γιατί έχω φίλη που εδώ και πολύ καιρό με παρακαλάει να πάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η sublime έγραψε: #1.764 08-10-08 12:58 Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Η Raisa έγραψε: #1.765 08-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Click για ανάπτυξη... Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 08-10-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να γεννήσει! Click για ανάπτυξη... Ενα μεγάλο ΟΟΟΜμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σκέφτομαι ότι το προηγούμενο σ/κ θα είμαι γερμανία για τη Σεμέλη... αλλά θα ήθελα να σε βοηθήσω αν πάρεις μέρος! Click για ανάπτυξη... Μωρέ θα ήθελα πάρα πολύ να ζήσω και αυτή την εμπειρία ....θα το συζητήσω και με τον Κώστα και βλέπω....πάντως θέλω πολύ να πάω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:54 Η Raisa έγραψε: #1.762 08-10-08 12:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είμαστε show εμείς... έχουμε μεγάλα καλτσάκια... κάνουμε για αναπαραγωγή αλλά όχι για έκθεση!! Αλλά θέλω να έρθω να σε βοηθήσω αν θες... πρέπει να το δω όμως... Πάντως ψοφάω! Click για ανάπτυξη... Ααα δεν το ήξερα.... και γω ψοφάω ....και όχι μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.763 08-10-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενα μεγάλο ΟΟΟΜμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά!!! Μωρέ θα ήθελα πάρα πολύ να ζήσω και αυτή την εμπειρία ....θα το συζητήσω και με τον Κώστα και βλέπω....πάντως θέλω πολύ να πάω! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ τέλη Οκτώβρη γίνεται διεθνής Έκθεση στη Λισσαβώνα!! Εκεί ΨΟΦΑΩ πραγματικά... γιατί έχω φίλη που εδώ και πολύ καιρό με παρακαλάει να πάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η sublime έγραψε: #1.764 08-10-08 12:58 Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Η Raisa έγραψε: #1.765 08-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Click για ανάπτυξη... Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 08-10-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν είμαστε show εμείς... έχουμε μεγάλα καλτσάκια... κάνουμε για αναπαραγωγή αλλά όχι για έκθεση!! Αλλά θέλω να έρθω να σε βοηθήσω αν θες... πρέπει να το δω όμως... Πάντως ψοφάω! Click για ανάπτυξη... Ααα δεν το ήξερα.... και γω ψοφάω ....και όχι μόνο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.763 08-10-08 12:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενα μεγάλο ΟΟΟΜμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά!!! Μωρέ θα ήθελα πάρα πολύ να ζήσω και αυτή την εμπειρία ....θα το συζητήσω και με τον Κώστα και βλέπω....πάντως θέλω πολύ να πάω! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ τέλη Οκτώβρη γίνεται διεθνής Έκθεση στη Λισσαβώνα!! Εκεί ΨΟΦΑΩ πραγματικά... γιατί έχω φίλη που εδώ και πολύ καιρό με παρακαλάει να πάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η sublime έγραψε: #1.764 08-10-08 12:58 Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Η Raisa έγραψε: #1.765 08-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Click για ανάπτυξη... Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 08-10-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ενα μεγάλο ΟΟΟΜμμμμμμμμ....και όλα θα πάνε καλά!!! Μωρέ θα ήθελα πάρα πολύ να ζήσω και αυτή την εμπειρία ....θα το συζητήσω και με τον Κώστα και βλέπω....πάντως θέλω πολύ να πάω! Click για ανάπτυξη... Εν τω μεταξύ τέλη Οκτώβρη γίνεται διεθνής Έκθεση στη Λισσαβώνα!! Εκεί ΨΟΦΑΩ πραγματικά... γιατί έχω φίλη που εδώ και πολύ καιρό με παρακαλάει να πάω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 12:58 Η sublime έγραψε: #1.764 08-10-08 12:58 Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Η Raisa έγραψε: #1.765 08-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Click για ανάπτυξη... Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 08-10-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:05 Η Raisa έγραψε: #1.765 08-10-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από sublime: Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Click για ανάπτυξη... Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 08-10-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από sublime: Raisa σου έστειλα την αίτηση στο εμαιλ σου. Πάντως αν αποφασίσεις να έρθεις θα σε βοηθήσω κ εγώ όσο μπορώ.Με 1 γάτα θα είμαι οπότε δεν θα έχω τρέξιμο. Είχα πάρει και πέρσυ μέρος και ήταν φανταστικά! Click για ανάπτυξη... Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.766 08-10-08 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Να ΄σαι καλά Αννα μου....θα τα πούμε σίγουρα...κάπως θα τον καταφέρω τον άντρα του σπιτιού Click για ανάπτυξη... Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 13:27 Η Raisa έγραψε: #1.767 08-10-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Ζηλεύω... αν δεν έλειπα το περασμένο σ/κ δεν θα το σκεφτόμουν καν... Click για ανάπτυξη... Πάρε την οικογένεια μαζί...δες το σαν εκδρομή...και γω λέω να πάμε οικογενειακός θα περάσουμε τέλεια και εμείς και τα παιδιά και οι άντρες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 8 Οκτωβρίου 2008 στις 15:41 Η moukelis έγραψε: #1.768 08-10-08 15:41 Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ κοριτσια σας ζηλευω αφανταστα...Αν τελικα πατε,θελουμε φωτο ε;Και λεπτομερη αναλυση! Αννα καλη μου μακαρι να πάνε όλα καλα,και να έχετε υγιέστατα και χνουδωτα κουκλακια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:46 Η moukelis έγραψε: #1.769 09-10-08 22:46 Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντροπη σας,μονο αυτο σας λεω...Δε φτανει που ειμαι στου Λουσιφερ το κερατακι,δε φτανει που εκλεισε η κρεπερι,μου κανετε και τετοια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #1.770 09-10-08 22:47 Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:12 Η aalyah έγραψε: #1.771 09-10-08 23:12 Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:17 Η moukelis έγραψε: #1.772 09-10-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Παραθέτω και εδώ λοιπόν τα τεκμήρια που με κάναν να χάσω το ύπνο μου, το χρώμα μου, τον μπούσουλα και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε https://www.nesomoray.com/british_shorthair_kittens.html https://www.concordcats.co.uk/Content/Kittens.htm Παιδια θέλω να πάρω ένα ασπρο-λιλά!!! Τι θα κάνω????????? Click για ανάπτυξη... Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:23 Η Raisa έγραψε: #1.773 09-10-08 23:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Δώρα έφαγες τις κρέπες σου???.(πάνε μια σελίδα πίσω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:29 Η aalyah έγραψε: #1.774 09-10-08 23:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι και μια απόσταση απο τα μωρά! Εγώ τα έχω στα 10 χιλιόμετρα που λεει ο λόγος!!!! Παιδιά μια κρεπα.....φερτε μου μια κρεπα ΤΩΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:30 Η aalyah έγραψε: #1.775 09-10-08 23:30 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Υπομονη,βαθιες αναπνοες,σκεψου κατι αλλο...Εγω πως την παλευω νομιζεις καθε φορα που βλεπω φωτο των μωρων; Click για ανάπτυξη... ΚΑΙ (επειδή το ξέχασα) έχεις και δύο χνουδωτά μπαλάκια στο κρεβάτι σου κυρία μου!!!! Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:34 Η Raisa έγραψε: #1.776 09-10-08 23:34 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Εγώ που ειμαι ντιπ για ντιπ άγατη??? Πως ν'αντισταθωωωωωωωωωωωω?????????? Click για ανάπτυξη... Κουράγιο καλή μου...σε λίγο καιρό έρχεσαι Ελλάδα, και μετά όσα γατιά θέλεις!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:38 Η moukelis έγραψε: #1.777 09-10-08 23:38 Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:46 Η Luna έγραψε: #1.778 09-10-08 23:46 γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:47 Η aalyah έγραψε: #1.779 09-10-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 87 88 89 90 91 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 89 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ατιμη βασανιστρια σου απαντησα στην προηγουμενη σελιδα! ΔΕΝ εχω δυο χνουδωτα ,μπαλακια στο κρεβατι μου,εχω δυο τρελα γατια που χοροπηδανε σαν τους βρικολακες μολις νυχτωσει! Click για ανάπτυξη... Μωρέ ας είχα και εγώ 2 τέτοια γλυκά βάσανα και τίποτα άλλο δεν θα ήθελα!!! Θυμάμαι εκείνα τα απίστευτα βράδια μετά που μετακόμισα σε δικό μου σπίτι, που έπαιρνα παραμάσχαλα τα γατιά μου και πήγαινα στων γονιων μου που λείπανε για να προσέξω τον Φρίξο...... Και είχα τον μπαγκίρα στο λαιμό να μου βυζαίνει τον γιακά απ΄την πυτζάμα (μούσκεμα το πρωί), τον Τέιζ να με έχει ρίξει σχεδόν απο διπλό κρεβάτι κάτω....και τον Φρίξο να τρέχει σαν τρελός με τα αυτιά προς τα πίσω....σαλόνι-χωλ-κρεβατοκάμαρα-χωλ-παιδικο-πάνω μου-πάτωμα-χωλ-κουζίνα-χωλ-σαλόνι και πάει λέγοντας.... Αχχχχ αυτές ήταν εποχές..... Παιδιά θέλω γάτα έχω πάθει ζημιά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 9 Οκτωβρίου 2008 στις 23:49 Η aalyah έγραψε: #1.780 09-10-08 23:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: γιατι το κανετε αυτο με τις photo και τα link???εε?? νυχτιατικα!!αμαν!!θελω κι εγω απο εκεινα τα λιλα-λευκα και απο εκεινα τα silver tabby που μας πεταξε στα μουτρα η raisa!! Click για ανάπτυξη... Luna δεν είναι τέλεια?????? 2 μείναν απο τα λιλα λευκα! Αγόρια. Να πάρω ένα για μένα ένα για σένα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.