Raisa
Περιβόητο μέλος
....και είπα να κάνουμε και μεις μια γατοπαρέα...την British - maniacs
Εμπρός λοιπόν, ας μαζευτούμε όλοι οι βρετανομανιακοί να τα λέμε εδώ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Κυρίως το χρώμα και η γούνα τους...Για τα μπλε μιλώντας πάντα.Αν και από ότι ξέρω υπάρχουν σε διάφορα χρώματα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εύχομαι το καλύτερο για τους British Maniacs!!
Να αυξάνεστε και να πληθύνεστε και γατιά πολλά να βγάζετε!!
julia
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Εγώ πιάνομαι????![]()
![]()
Το γκρι είναι ρωσικό μπλε είπαμε. Είσαι off-topic.

Αγαπητή Raisa(μα να έχεις τόσο υπέροχο όνομα και να μας το κρύβεις),για να γίνουμε πολλές πρέπει να μας χαρίσεις τα μωράκια της μικρής σου

αν είναι έγκυος,και λέω να χαρίσεις και όχι να πουλήσεις βάση των ιδεολογικών πιστεύω σου,καταμερισμός του πλούτου

aretha
Περιβόητο μέλος
Εγώ πιάνομαι????![]()
![]()
Το γκρι είναι ρωσικό μπλε είπαμε. Είσαι off-topic.![]()
Κάτσε βρε Ρούλα, μην την αποπαίρνουμε!
Μπορεί να είναι πασπαρτού ο σταχτής θεός: και ρωσικό μπλε, και βρετανικό μπλε, και τριχωτό σφυγξ και κοντότριχο περσικό... Όλα είναι θέμα ερμηνείας!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάτσε βρε Ρούλα, μην την αποπαίρνουμε!![]()
Μπορεί να είναι πασπαρτού ο σταχτής θεός: και ρωσικό μπλε, και βρετανικό μπλε, και τριχωτό σφυγξ και κοντότριχο περσικό... Όλα είναι θέμα ερμηνείας!![]()
![]()
![]()
![]()
Εγώ για "¨Ελληνική Κοντότριχη Φουστανελάτη" τη κόβω!
Είναι και μπλε... που είναι το χρώμα της πατρίδας μας!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Αγαπητή Raisa για να γίνουμε πολλές πρέπει να μας χαρίσεις τα μωράκια της μικρής σου
αν είναι έγκυος,και λέω να χαρίσεις και όχι να πουλήσεις βάση των ιδεολογικών πιστεύω σου,καταμερισμός του πλούτου
![]()
Για σένα πόπι μου, ό,τι θέλεις.
...και που τα πουλάω, ούτως ή άλλως ίσα ίσα τα έξοδά τους βγάζω
...ε, να μη μπούμε και μέσα

Μην μου χαλαρώνεται,πλάκα κάνω,χιούμορ Βρετανικό

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Για σένα πόπι μου, ό,τι θέλεις....και που τα πουλάω, ούτως ή άλλως ίσα ίσα τα έξοδά τους βγάζω
...ε, να μη μπούμε και μέσα
![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάτσε βρε Ρούλα, μην την αποπαίρνουμε!![]()
Μπορεί να είναι πασπαρτού ο σταχτής θεός: και ρωσικό μπλε, και βρετανικό μπλε, και τριχωτό σφυγξ και κοντότριχο περσικό... Όλα είναι θέμα ερμηνείας!![]()
![]()
![]()
![]()
Με κάλυψε η Κυρία Aretha

Θα το παίζω πολύ-πορτο!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κάτι σε μαιμού Βιρμανικό σου βρίσκεται??Με κάλυψε η Κυρία Aretha![]()
Θα το παίζω πολύ-πορτο!!!![]()

julia
Διακεκριμένο μέλος
Κάτι σε μαιμού Βιρμανικό σου βρίσκεται??![]()
Όχι δυστυχώς..

σε μακρύτριχα έιχα μόνο τον Σιλβέστρο (που μαλλον ήταν Mαιν Κουν.... γιατί τον είχα κληρονομήσει απο πετ σοπ...) αλλά μου τον φολιάσανε...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Είμαστε οι Βιρμανοί μοναδικοί στο είδος μας... όχι σαν τους... toygers...!Όχι δυστυχώς..
σε μακρύτριχα έιχα μόνο τον Σιλβέστρο (που μαλλον ήταν Mαιν Κουν.... γιατί τον είχα κληρονομήσει απο πετ σοπ...) αλλά μου τον φολιάσανε...![]()

zorica
Διάσημο μέλος
...να ανοιξουμε και εμεις με τα μακρυτριχα ενα θεματακι ε..σαν καλο μου ακουγεται,παω τωρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool