Raisa
Περιβόητο μέλος

Επιτέλους ένας με βρετανική
....είπα και γω, μόνη μου θα τα λέω εδώ
Τι κάνει το Λουνάκι;....Καλά, παιδιά μιλάμε για ΤΗΝ φάτσα!!!!

Βάλε όπωσδήποτε φωτό εδώ να τη θαυμάσουμε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
ποτέ!!!
το Lunaki σημερα ξεκινησε να ειναι σε εκεινες τις μερες που φωναζει πολυ!!!!και μας κηνυγαει απο πισω!!!

καλα δεν ειναι κανεις αλλος που να εχει τετοια γατα δηλαδη???

https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=13227
Οριστε!απο εδω μπορειτε να μας θαυμαζετε!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Βritish fold δεν ξέρω να έχει κανείς άλλος

Πόσο είναι τώρα;;;; Είναι ο πρώτος της οίστρος;
elvenstar
Επιφανές μέλος
Luna
Περιβόητο μέλος

Ο θεοφιλος και η Silvi που ειναι????
δεν εχουν γραψει ακομα????

Raisa
Περιβόητο μέλος
Οχι καλεεε!!!! ο 3 ή ο 4ος!!!!!εχουμε μεινει πολλα βραδια χωρις υπνο!
Ο θεοφιλος και η Silvi που ειναι????
δεν εχουν γραψει ακομα????![]()
Καιρός να βρεθούμε εεεε;;;;

Ο Θεόφιλος σήμερα θα έπαιρνε βρετανικό μωρό,
δεν ξέρω αν τελικά το πήρε

Η Silvi μπαινει που και που αλλά δεν γράφει , πρέπει να της στείλω πμ για να μπαίνει και αυτή εδώ

Luna
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=5wui_AjSelM
κάτι σε british fold

https://www.youtube.com/watch?v=XAKroNeQhf0&feature=related
έχει γέλιο
https://www.youtube.com/watch?v=tb8NvJDLX28&feature=related
katerina10
Περιβόητο μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
τρέλα ειναι!!!!

και αυτο το ασπρο fold ειναι μαγικο!!!

πρεπει να βρουμε ενα!!!
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
;By the way όταν πριν 10 χρόνια πήρα το τέλειο βιβλίο της γάτας που έχει μέσα πλήθος από ράτσες, είχα καταλήξει σε δύο σαν τις πιο όμορφες και με τον καλύτερο χαρακτήρα. Την εξωτική, και την βρετανική μπλε
. Αλλά τελικά μάλλον κλείνω προς την βρετανική μπλε λόγω του ότι η εξωτική έχει πλακουτσωτή μουρίτσα σαν τις περσικές, κάτι το οποίο δεν μου αρέσει
. Επίσης έχω τρέλα με το μπλε χρώμα, είναι το άχτι μου. Είναι το μόνο χρώμα που δεν είχα ποτέ σε γάτα, και έχουν περάσει πολλές γάτες από τα χέρια μου, πιστέψτε με
.Και η δικιά σου Raisa που όχι μόνο είναι μπλε αλλά έχει και απόχρωση λιλά, είναι καταπληκτική, μία θεά
.Αν και δεν θα πάρω ποτέ βρετανική(όμως άμα ποτέ βρεθεί στα χέρια μου κάνα μπλε γατάκι από τον δρόμο, σίγουρα θα το κοτσάρω
) μπορείτε να με υπολογίσετε στους British Maniacs
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ ξέρω ότι η βρετανική με την σκοτσέζικη πτυχωτή είναι δύο διαφορετικές ράτσες. Κάνω λάθος;
μπορείτε να με υπολογίσετε στους British Maniacs.
Η British shorthair και η British Fold (Scottish Fold) είναι στην ουσία η ίδια ράτσα με μόνη διαφορά τα αυτιά...όλα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια!

Δες και συ

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) British shorthair
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) British fold
Σε καλώς οριζουμε στους Britsh maniacs

Συνημμένα
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
τι σου λεει ο πρωταθλητης της κατηγοριας BRITISH SHORTHAIR
Έχω δει και ομορφότερες, έχει κάπως άγρια φάτσα

Δες αυτή
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Αγαπητή Zorica υπάρχουν και μακρύτριχες βρετανικές...
και είναι ΘΕΕΣ!!!!!
Ορίστε μερικές!!!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Θεε μου τι μου κάνει πάντα αυτή η γυναίκα και την συμπαθώ ακόμα;

μιλάμε για πολύ βίτσιο δικό μου

Οποτε μη μας χωνεστε
μη βαλω την Ξένια και σας φαει όλους(οταν την πάρω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν το ήξερα ότι υπάρχει και βρετανική πτυχωτή. Εγώ έλεγα για την σκωτσέζικη πτυχωτή, εκτός αν είναι το ίδιο, τι να πω...Η British shorthair και η British Fold (Scottish Fold) είναι στην ουσία η ίδια ράτσα με μόνη διαφορά τα αυτιά...όλα τα άλλα είναι ακριβώς τα ίδια!
Δες και συ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) British shorthair
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) British fold
Σε καλώς οριζουμε στους Britsh maniacs![]()

Υ.Γ. Πάντως Σκωτία και Βρετανία είναι διαφορετικές χώρες
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool