popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:14 Η popi έγραψε: #141 26-03-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: TΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=QQYQFQZHI9A&feature=user Click για ανάπτυξη... Τι να σας πω τώρα;Raisa ένα μαύρο περιμένω από σένα,είπες ότι υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η Raisa έγραψε: #142 26-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βρει ουτε ενα british αλλα οπως και να εχει δεν το ρισκαρω να μεινει εγκυος αφου δεν κανει ακομα!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και μικρούλα μωρέ....πόσο είναι τώρα; 10 μηνών; Καλό είναι, να περιμένεις να χρονίσει Από φαί πώς πάει....της άρεσε η pro plan; Εγώ σήμερα πήγα πάλι και τους την πήρα....τέλειωσε η royal canin και είπα να τους πάρω πάλι την pro plan...τον Φιντέλ πάντως δεν τον προλαβαίνω... μονίμως πεινάει αυτό το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #143 26-03-08 11:33 Σας στέλνω κι εγώ αυτό... σαν δωράκι... και σας λέω ότι είστε κουκλιά!!! https://www.photocat.co.uk/galleries/cats/cats-breeds/bsh/page1.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #144 26-03-08 11:35 Ευχαριστούμεεεεε Και σεις δεν πάτε πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #145 26-03-08 11:43 Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η Raisa έγραψε: #146 26-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: TΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!! https://www.youtube.com/watch?v=QQYQFQZHI9A&feature=user Click για ανάπτυξη... Τι να σας πω τώρα;Raisa ένα μαύρο περιμένω από σένα,είπες ότι υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:27 Η Raisa έγραψε: #142 26-03-08 11:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βρει ουτε ενα british αλλα οπως και να εχει δεν το ρισκαρω να μεινει εγκυος αφου δεν κανει ακομα!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και μικρούλα μωρέ....πόσο είναι τώρα; 10 μηνών; Καλό είναι, να περιμένεις να χρονίσει Από φαί πώς πάει....της άρεσε η pro plan; Εγώ σήμερα πήγα πάλι και τους την πήρα....τέλειωσε η royal canin και είπα να τους πάρω πάλι την pro plan...τον Φιντέλ πάντως δεν τον προλαβαίνω... μονίμως πεινάει αυτό το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #143 26-03-08 11:33 Σας στέλνω κι εγώ αυτό... σαν δωράκι... και σας λέω ότι είστε κουκλιά!!! https://www.photocat.co.uk/galleries/cats/cats-breeds/bsh/page1.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #144 26-03-08 11:35 Ευχαριστούμεεεεε Και σεις δεν πάτε πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #145 26-03-08 11:43 Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η Raisa έγραψε: #146 26-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν εχω βρει ουτε ενα british αλλα οπως και να εχει δεν το ρισκαρω να μεινει εγκυος αφου δεν κανει ακομα!!!!! Click για ανάπτυξη... Είναι και μικρούλα μωρέ....πόσο είναι τώρα; 10 μηνών; Καλό είναι, να περιμένεις να χρονίσει Από φαί πώς πάει....της άρεσε η pro plan; Εγώ σήμερα πήγα πάλι και τους την πήρα....τέλειωσε η royal canin και είπα να τους πάρω πάλι την pro plan...τον Φιντέλ πάντως δεν τον προλαβαίνω... μονίμως πεινάει αυτό το γατί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #143 26-03-08 11:33 Σας στέλνω κι εγώ αυτό... σαν δωράκι... και σας λέω ότι είστε κουκλιά!!! https://www.photocat.co.uk/galleries/cats/cats-breeds/bsh/page1.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #144 26-03-08 11:35 Ευχαριστούμεεεεε Και σεις δεν πάτε πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #145 26-03-08 11:43 Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η Raisa έγραψε: #146 26-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας στέλνω κι εγώ αυτό... σαν δωράκι... και σας λέω ότι είστε κουκλιά!!! https://www.photocat.co.uk/galleries/cats/cats-breeds/bsh/page1.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #144 26-03-08 11:35 Ευχαριστούμεεεεε Και σεις δεν πάτε πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #145 26-03-08 11:43 Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η Raisa έγραψε: #146 26-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμεεεεε Και σεις δεν πάτε πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 11:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #145 26-03-08 11:43 Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η Raisa έγραψε: #146 26-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:01 Η Raisa έγραψε: #146 26-03-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Συγνώμη Ραίσα, έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος?? Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!! Click για ανάπτυξη... Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #147 26-03-08 12:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήναβλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια Click για ανάπτυξη... Τώρα κατάλαβα! Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος... Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:35 Η Fotini έγραψε: #148 26-03-08 12:35 Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:38 Η Raisa έγραψε: #149 26-03-08 12:38 ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:41 Η Raisa έγραψε: #150 26-03-08 12:41 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω; Click για ανάπτυξη... Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #151 26-03-08 12:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του Click για ανάπτυξη... Θα γίνει... Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:45 Η Fotini έγραψε: #152 26-03-08 12:45 Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ, να 'σαι καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:47 Η Βάσια13859: #153 26-03-08 12:47 καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #154 26-03-08 12:48 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό... Άντε πάμε σπίτι μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 12:49 Η Raisa έγραψε: #155 26-03-08 12:49 Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βασιλική Μαυρογιάννη: καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #156 26-03-08 13:50 Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Φιντέλ 1.jpg 50,2 KB · Εμφανίσεις: 52 Φιντέλ 3.jpg 47,3 KB · Εμφανίσεις: 50 Φιντέλ4.jpg 52,3 KB · Εμφανίσεις: 54 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νέες φωτό! Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #157 26-03-08 14:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Γεια σου Φιντέλ Φιλιά από το Μορφέα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η stellak έγραψε: #158 26-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #159 26-03-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου; Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα! Click για ανάπτυξη... Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 26 Μαρτίου 2008 στις 14:22 Η stellak έγραψε: #160 26-03-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα... κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... Click για ανάπτυξη... Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.