TΟ ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑ!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=QQYQFQZHI9A&feature=user

Τι να σας πω τώρα;Raisa ένα μαύρο περιμένω από σένα,είπες ότι υπάρχουν σε όλα τα μεγέθη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
δεν εχω βρει ουτε ενα british αλλα οπως και να εχει δεν το ρισκαρω να μεινει εγκυος αφου δεν κανει ακομα!!!!!![]()
Είναι και μικρούλα μωρέ
....πόσο είναι τώρα; 10 μηνών;
Καλό είναι, να περιμένεις να χρονίσει

Από φαί πώς πάει....της άρεσε η pro plan; Εγώ σήμερα πήγα πάλι και τους την πήρα....τέλειωσε η royal canin και είπα να τους πάρω πάλι την pro plan...τον Φιντέλ πάντως δεν τον προλαβαίνω...
μονίμως πεινάει αυτό το γατί

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.photocat.co.uk/galleries/cats/cats-breeds/bsh/page1.html
Raisa
Περιβόητο μέλος

Και σεις δεν πάτε πίσω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος??
Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Συγνώμη Ραίσα,
έχω χάσει επεισόδια... Έχεις και το Φιντέλ, ή τον πήρες μόνο για ζευγάρωμα?? Αυτός δεν ψεκάζει?? Η Ραίσα είνα έγγυος??
Είδα και το gallery σου... Τι ζευγαράκι όμορφο που είναι!!
Τον Φιντέλ τον έχω εγώ
.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήνα
βλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι
προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι
είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά
...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τώρα κατάλαβα!Τον Φιντέλ τον έχω εγώ.....για την Ραισα δεν ξέρω ακόμα, θα δείξει σε κανένα μήνα
βλέπεις ο Φιντέλ είναι μικρός ακόμα(5 μηνών) και δεν ξέρω αν τα κατάφερε ή όχι
προς το παρόν πάντως δεν ψεκάζει ακόμα ή δεν το έχω πάρει χαμπάρι
είναι ο πρώτος γάτος που έχω και δεν τα ξέρω τόσο καλά
...μέχρι τώρα είχα μόνο κορίτσια
![]()

Μακάρι να είναι... Κι εμένα ο Μορφέας κάτι πήγε να κάνει στους 5.5 μήνες με την Καλυψώ, αλλά δεν έγινε τίποτα γιατί ήταν μικρούλης. Τώρα είναι 6. Κάνω υπομονή σε κανά 2 μήνες που μάλλον θα είναι έτοιμος...
Με ποιο γάτο την είχες βάλει όταν έκανε τα Βρετανάκια τα original?
Fotini
Διάσημο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του

δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραϊσα, είδε μια φίλη τα γατιά σου και μου είπε να σου πω ότι όποτε έχεις γατιά θα το σκεφτεί πολύ σοβαρά να πάρει ένα γκρι. Σε παρακαλώ, αν δεν το πάρω χαμπάρι (δεν μπαίνω συνέχεια στο φόρουμ), θα με ειδοποιήσεις να της το πω;
Μόλις προκύψει κάτι θα σου στείλω πμ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Θα γίνει...ήταν το καλοκαίρι το 2006, μόλις είχε γίνει 1 ετών....τον γάτο τον είχε ένας κύριος....απ΄ότι έμαθα τώρα ο γάτος είναι Χαλκιδική
όσο για τον Φιντέλ, και γω νομίζω ότι δεν εγινε τίποτε....παρ΄όλες τις καλές προθέσεις του
δεν πειράζει, έχει μέλλον μπροστά του![]()

Διάβασα ότι έμπειρη γάτα κι άπειρος γάτος είναι πολύ καλός συνδυασμός!
Fotini
Διάσημο μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ζηλιαροπαραπονιάρα μου εσύ... Βρε το Ραισάκι όλο σε μας έρχεται κι αυτό...καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας
Άντε πάμε σπίτι μας!
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλέ μιλάτε στο δικό μας forum!εντάξει καλή η Raisa αλλά έχουμε κι εμείς το θέμα μας

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου
....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
Μερικές νέες φωτό του Φιντελίνου μου....πώς μεγάλωσε έτσι μέσα σε 1 μήνα
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
![]()
Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου;

Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα...Καλά, τι παίδαρος είναι αυτός; Πως αντέχεις με τέτοια ομορφιά δίπλα σου;Να τον φιλήσεις στο μουσούδι από μένα!
κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω... 
stellak
Διάσημο μέλος
Μόνο τις... σειρήνες να προσέχεις Ραίσα... να μη σε πάει ο μπόγιας μέσα...κι εγώ προσέχω με τα κουκλιά που διαθέτω...
![]()
Γιατί καλέ, πόσα έχει η Ραϊσούλα, τη Ραΐσα και το Φιντέλ δεν έχει; Αν ήταν να προσέχουμε κι εμείς με τα δυο γατιά... τότε ο μπόγιας έχει πολύ δουλειά
Άντε, μήπως ζήλεψες Γιούλη που θα πας μόνη σου μέσα και θες να μας πάρεις μαζί σου;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool