Raisa
Περιβόητο μέλος
zorica, γειά

και συ καφετί την βλέπεις;;

μα τί πάθατε όλες καλέ;;;Η Luna είναι BLUE!!!! Το ίδιο και ο Φιντέλ!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

:kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
...κάνεις κάτι ιδιαίτερο γι΄αυτό;;;;
Luna
Περιβόητο μέλος
εμενα δεν μου καφετιζει στο ματι αλλα εισαι η δευτερη που μου το λες!!!
μπορει και να καφετιζει!!!

και το δικο σου ομως ειναιαιαι!!!τελειο!!!
Luna
Περιβόητο μέλος
ρε raisa,μπλε δεν ειναι τα γατια μας δηλαδη???
ευχαριστω πολυ και για τα καλα λογια περι της αντανακλασεως του φλας!!!!
το κατινι μου απο τοτε που το πηρα γυαλιζει!!!
δεν ξερω γιατι!!!
και οFidelakos γυαλιζει!!!το μονο που κανω ειναι να την χτενιζω!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
...ασ΄τες να λένε...

.και γω τα χτενίζω κάθε μέρα....η Ραίσα το λατρεύει και έρχεται τρέχοντας μόλις με δει με τη βούρτσα...ο Φιντέλ πάλι τρέχει να κρυφτεί:greycat:
Luna
Περιβόητο μέλος
εμενα μου το παιζει δυσκολη!!!
στην αρχη γκρινιαζει και μετα μου γυρναει μονη της απο την αλλη μερια και ανασκελα!!!!

ειναι λιγο τραβατε με κι ας κλαιω η κυρια!!!
ο fidel σαν αντρας που ειναι πρεπει να μην θελει και πολλους καλοπισμους!!!
moukelis
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ραισα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Φιντέλ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
μερικές φωτό ακόμα!!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος

Λούνα...ΤΕΛΕΙΑ...Ράισα...ΤΕΛΕΙΑ..ΦΙΝΤΕΛ...ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Γιατρέεεεεεε, που είσαι;;;;;; Η Luna σε χρειάζεται!!!!!
zorica, γειάκαι συ καφετί την βλέπεις;;
μα τί πάθατε όλες καλέ;;;
Η Luna είναι BLUE!!!! Το ίδιο και ο Φιντέλ!!!!!![]()
τι θέλετε ακριβως?να ρωτήσετε για συμπληρώματα?δεν πολυκατάλαβα, περιμένω λεπτομέρειες

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
!να πω την αλήθεια κι εμένα μου φαίνεται λίγο να καφετίζει της Luna, εσένα Raisa φαίνεται σίγουρα το μπλεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κερνάτε καφέ??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος

Η Luna έχει μια γάτα British /Scotish Fold, η οποία είναι 1 έτους και ζυγίζει "μόνο" 3 κιλά.

Ρωτάμε να μάθουμε τι μπορεί να κάνει για να πάρει η γάτα κανένα κιλο, διότι όπως λέει η Luna δεν τρώει και πολύ η γάτα.

Θεωρούμε τα κιλά της λίγα αν τα συγκρίνεις με τα κιλά των δικών μου που αναφέρω πιο πάνω.
Εσύ τι λες;;;;;

Γιούλη, η φωτό που ρωτάς, είναι η Ραίσα. Η Ραίσα δεν είναι μπλε, είναι lilac

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Διάβασα ότι οι Scotish fold είναι καλό να διασταυρώνονται με British γιατί υπάρχει πρόβλημα με το γονίδιο που δημιουργεί την πτύχωση στ'αυτιά.
Σας ρωτώ γιατί ένας καλός μου φίλος αγόρασε μία Scotish μπλε τη Σιμπίλ (παιδιά είναι ΦΟΒΕΡΟ γατί) και σκέφτεται να τη ζευγαρώσει με Βρεττανό...
Τι λέτε εσείς που ξέρετε??
Υ.Γ. Θα σας στείλω σύντομα φωτό...!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ουπς... σόρυ... Λιλά??Καλημέρα!
Η Luna έχει μια γάτα British /Scotish Fold, η οποία είναι 1 έτους και ζυγίζει "μόνο" 3 κιλά.
Ρωτάμε να μάθουμε τι μπορεί να κάνει για να πάρει η γάτα κανένα κιλο, διότι όπως λέει η Luna δεν τρώει και πολύ η γάτα.
Θεωρούμε τα κιλά της λίγα αν τα συγκρίνεις με τα κιλά των δικών μου που αναφέρω πιο πάνω.
Εσύ τι λες;;;;;
Γιούλη, η φωτό που ρωτάς, είναι η Ραίσα. Η Ραίσα δεν είναι μπλε, είναι lilac![]()
Πω... πω... τρομερό χρώμα... Ο πατέρας του Μορφέα είναι λιλά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool