British - maniacs

Γιατρέεεεεεε, που είσαι;;;;;; Η Luna σε χρειάζεται!!!!!

zorica, γειά:hello::hello::hello:και συ καφετί την βλέπεις;;:blink::blink::blink: μα τί πάθατε όλες καλέ;;;
Η Luna είναι BLUE!!!! Το ίδιο και ο Φιντέλ!!!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

zorica, γειά:hello::hello::hello:και συ καφετί την βλέπεις;;:blink::blink::blink: μα τί πάθατε όλες καλέ;;;
τι να κανω ετσι δειχνει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι που έχει πολύ ωραίο και γυαλιστερό τρίχωμα και κάνει αντανάκλαση το φλας,είναι υπέροχη γάτα αν δεις δε και τις άλλες φωτογραφίες της θα πάθεις...:redface::inlove::kiss:

πράγματι, το τρίχωμα της Luna είναι υπέροχο:up:...κάνεις κάτι ιδιαίτερο γι΄αυτό;;;;:hmm:

σχετικα καινουργιο ναι!!!
εμενα δεν μου καφετιζει στο ματι αλλα εισαι η δευτερη που μου το λες!!!
μπορει και να καφετιζει!!!:D:D:D:D:D
και το δικο σου ομως ειναιαιαι!!!τελειο!!!

που ειναι η γιατρος???εε?
ρε raisa,μπλε δεν ειναι τα γατια μας δηλαδη???
ευχαριστω πολυ και για τα καλα λογια περι της αντανακλασεως του φλας!!!!
το κατινι μου απο τοτε που το πηρα γυαλιζει!!!
δεν ξερω γιατι!!!
και οFidelakos γυαλιζει!!!το μονο που κανω ειναι να την χτενιζω!!!;);););)

Μπλε είναι κορίτσι μου.;)...ασ΄τες να λένε...:bleh::bleh::bleh:.
και γω τα χτενίζω κάθε μέρα....η Ραίσα το λατρεύει και έρχεται τρέχοντας μόλις με δει με τη βούρτσα...ο Φιντέλ πάλι τρέχει να κρυφτεί:greycat:

χεχεχεχε!!!!
εμενα μου το παιζει δυσκολη!!!
στην αρχη γκρινιαζει και μετα μου γυρναει μονη της απο την αλλη μερια και ανασκελα!!!!:up::up::up::up:
ειναι λιγο τραβατε με κι ας κλαιω η κυρια!!!
ο fidel σαν αντρας που ειναι πρεπει να μην θελει και πολλους καλοπισμους!!!

Αχ κορίτσια οι γάτες σας είναι το όνειρό μου,μπαίνω στο θρεντ σας για να τις χαζεύω...Άντε ελπίζω να έκανε ο Φιντέλ το καθήκον του,για να δούμε κι άλλες μπλε μωροφατσούλες!:)

μακαρι ο fidel να κανει πολλες φορες το καθηκον του και να πνιγουμε απο τετοια κουτσουβελα!!!!

Και τώρα να μην έγινε θα γίνει σίγουρα σε λίγο καιρό:up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Ραισα (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)Φιντέλ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
μερικές φωτό ακόμα!!!:inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• Ραισα 2.jpg
    Ραισα 2.jpg
    53,3 KB · Εμφανίσεις: 43
  • Φιντελίνο.jpg
    Φιντελίνο.jpg
    64,5 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Ραισα1.jpg
    Ραισα1.jpg
    61,5 KB · Εμφανίσεις: 43
:inlove::inlove::inlove::inlove:

Ένα έχω να πω..μια μέρα δεν μπήκα και εγώ πιο νωρίς και γέμισε όλο το θέμα με ομορφοφατσουλινάκια...Ααααχχχχχχχχχ!!!

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Λούνα...ΤΕΛΕΙΑ...Ράισα...ΤΕΛΕΙΑ..ΦΙΝΤΕΛ...ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!!!!!!!!

τι θέλετε ακριβως?να ρωτήσετε για συμπληρώματα?δεν πολυκατάλαβα, περιμένω λεπτομέρειες:|

Καλημέρα να πω στη κοινότητα:D!να πω την αλήθεια κι εμένα μου φαίνεται λίγο να καφετίζει της Luna, εσένα Raisa φαίνεται σίγουρα το μπλε

Καλημέρα γόηδες Βρετανοί!

Κερνάτε καφέ?? :cool:

Αυτή η πανέμορφη γάτα είναι μπλε!!! :up:
Το φως στις φωτό μας ξεγελά πολλές φορές!! ;)

Καλημέρα!:hello:
Η Luna έχει μια γάτα British /Scotish Fold, η οποία είναι 1 έτους και ζυγίζει "μόνο" 3 κιλά.:/:
Ρωτάμε να μάθουμε τι μπορεί να κάνει για να πάρει η γάτα κανένα κιλο, διότι όπως λέει η Luna δεν τρώει και πολύ η γάτα.:(
Θεωρούμε τα κιλά της λίγα αν τα συγκρίνεις με τα κιλά των δικών μου που αναφέρω πιο πάνω.

Εσύ τι λες;;;;;:hmm:

Γιούλη, η φωτό που ρωτάς, είναι η Ραίσα. Η Ραίσα δεν είναι μπλε, είναι lilac;)

Κορίτσια,

Διάβασα ότι οι Scotish fold είναι καλό να διασταυρώνονται με British γιατί υπάρχει πρόβλημα με το γονίδιο που δημιουργεί την πτύχωση στ'αυτιά.
Σας ρωτώ γιατί ένας καλός μου φίλος αγόρασε μία Scotish μπλε τη Σιμπίλ (παιδιά είναι ΦΟΒΕΡΟ γατί) και σκέφτεται να τη ζευγαρώσει με Βρεττανό...

Τι λέτε εσείς που ξέρετε??

Υ.Γ. Θα σας στείλω σύντομα φωτό...!

Καλημέρα!:hello:
Η Luna έχει μια γάτα British /Scotish Fold, η οποία είναι 1 έτους και ζυγίζει "μόνο" 3 κιλά.:/:
Ρωτάμε να μάθουμε τι μπορεί να κάνει για να πάρει η γάτα κανένα κιλο, διότι όπως λέει η Luna δεν τρώει και πολύ η γάτα.:(
Θεωρούμε τα κιλά της λίγα αν τα συγκρίνεις με τα κιλά των δικών μου που αναφέρω πιο πάνω.

Εσύ τι λες;;;;;:hmm:

Γιούλη, η φωτό που ρωτάς, είναι η Ραίσα. Η Ραίσα δεν είναι μπλε, είναι lilac;)
Ουπς... σόρυ... Λιλά??
Πω... πω... τρομερό χρώμα... Ο πατέρας του Μορφέα είναι λιλά...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back