Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 09:47 Η Raisa έγραψε: #461 11-04-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Raisa μου,δεν έμαθες ότι η μικρή μας πριγκήπισσα είναι μάλλον...μικρός πρίγκηπας;ΝΑι,ναι,σαν αυτόν του γνωστού παραμυθιού. Click για ανάπτυξη... Πρίγκηπας η πριγκήπισσα ¨Ο,τι και νά΄ναι είναι από βασίλειο και το όνομα Μόϊρα δεν ήταν;...ταιριάζει και σε πρίγκηπα πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η moukelis έγραψε: #462 11-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρίγκηπας η πριγκήπισσα ¨Ο,τι και νά΄ναι είναι από βασίλειο και το όνομα Μόϊρα δεν ήταν;...ταιριάζει και σε πρίγκηπα πιστεύω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε ακόμα,επειδή η Iro καταμπερδεύτηκε.Αλλά είναι ένας κούκλος,μπες να τον δεις να μου πεις... Όσο για το όνομα,ψάχνουμε άλλο επειδή αυτό είναι κοριτσίστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #463 11-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσουν κι από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη,άντε και στα δικά σας οι Βιρμανοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #464 11-04-08 10:14 Ευχαριστούμε... ευχαριστούμε... Ραίσα τι κάνει το ραισάκι κι ο Φιντέλ...? Καμία...πονηρή κίνηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #465 11-04-08 10:30 Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #466 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α Raisa μου,δεν έμαθες ότι η μικρή μας πριγκήπισσα είναι μάλλον...μικρός πρίγκηπας;ΝΑι,ναι,σαν αυτόν του γνωστού παραμυθιού. Click για ανάπτυξη... Πρίγκηπας η πριγκήπισσα ¨Ο,τι και νά΄ναι είναι από βασίλειο και το όνομα Μόϊρα δεν ήταν;...ταιριάζει και σε πρίγκηπα πιστεύω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 09:51 Η moukelis έγραψε: #462 11-04-08 09:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρίγκηπας η πριγκήπισσα ¨Ο,τι και νά΄ναι είναι από βασίλειο και το όνομα Μόϊρα δεν ήταν;...ταιριάζει και σε πρίγκηπα πιστεύω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε ακόμα,επειδή η Iro καταμπερδεύτηκε.Αλλά είναι ένας κούκλος,μπες να τον δεις να μου πεις... Όσο για το όνομα,ψάχνουμε άλλο επειδή αυτό είναι κοριτσίστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #463 11-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσουν κι από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη,άντε και στα δικά σας οι Βιρμανοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #464 11-04-08 10:14 Ευχαριστούμε... ευχαριστούμε... Ραίσα τι κάνει το ραισάκι κι ο Φιντέλ...? Καμία...πονηρή κίνηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #465 11-04-08 10:30 Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #466 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πρίγκηπας η πριγκήπισσα ¨Ο,τι και νά΄ναι είναι από βασίλειο και το όνομα Μόϊρα δεν ήταν;...ταιριάζει και σε πρίγκηπα πιστεύω Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρουμε ακόμα,επειδή η Iro καταμπερδεύτηκε.Αλλά είναι ένας κούκλος,μπες να τον δεις να μου πεις... Όσο για το όνομα,ψάχνουμε άλλο επειδή αυτό είναι κοριτσίστικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #463 11-04-08 09:52 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσουν κι από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη,άντε και στα δικά σας οι Βιρμανοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #464 11-04-08 10:14 Ευχαριστούμε... ευχαριστούμε... Ραίσα τι κάνει το ραισάκι κι ο Φιντέλ...? Καμία...πονηρή κίνηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #465 11-04-08 10:30 Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #466 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Να σου ζήσουν κι από μένα!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Γιούλη,άντε και στα δικά σας οι Βιρμανοι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #464 11-04-08 10:14 Ευχαριστούμε... ευχαριστούμε... Ραίσα τι κάνει το ραισάκι κι ο Φιντέλ...? Καμία...πονηρή κίνηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #465 11-04-08 10:30 Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #466 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε... ευχαριστούμε... Ραίσα τι κάνει το ραισάκι κι ο Φιντέλ...? Καμία...πονηρή κίνηση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #465 11-04-08 10:30 Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #466 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #466 11-04-08 10:55 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Νομίζω ότι αν ήταν έγγυος θα το καταλάβαινες... εκτός αν έχει λίγα μωρά... μακάρι...μετά τις 20 μέρες από το ζευγάρωμα κοκκινίζουν οι θηλές... επίσης αν έχει πάλι οίστρο θα το καταλάβεις... αν και απ'οτι μου είπες η Ραίσα δεν έχει συχνούς οίστρους! Εμένα η Καλυψώ έχει συχνούς και έντονους... Ο Μορφέας γεμίζει... ορμόνες! Όλο από πίσω της είναι παρόλο που τώρα είναι ήσυχη, τη κυνηγά και την μυρίζει συνεχώς, και μετά χάσκει με ανοιχτό το στόμα εξτασιασμένος από το... γυναικείο άρωμα...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #467 11-04-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπα, τίποτε ακόμη....πριν κανα μήνα είχαμε κάτι αλλά δεν ξέρω αν θα έχει αποτέλεσμα...ακόμα δεν βλέπω τίποτα...αν έγινε θα πρέπει σε 1 μήνα να έχουμε μωρά..... Εσείς τι κάνατε;;;; Τα βρήκαν τα γατούνια σας;; Η άλλη νύφη μας τι κάνει;;;; Η Συμπίλ εννοώ η γάτα Συμπίλ έτσι;;; Πότε θα την γνωρίσουμε από κοντά; Click για ανάπτυξη... Η Συμπιλ μια χαρά είναι... αν της έρθει οίστρος μπορείς να κατέβεις Αθήνα?? Να ξέρεις ότι μπαμπάς της δεν πρόκειται να την στειρώσει... και ψάχνει επιβήτορα Βρετανό... υπάρχει κανένας στην Αθήνα? Να βάλει αγγελία? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:03 Η Luna έγραψε: #468 11-04-08 13:03 7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
7???πωπω!!!!να τα χαιρεσαι!!!!πρεπει να γινεται της τρελης!!! η raisa πρεπει να κατεβει και αν αμας παρει με την σειρα μου φαινεται!!!!! 2 scottish περιμενουν εδω και ποιος ξερει ποσες αλλες!!!εχει και την μονιμη στο σπιτι!!!!!!!1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:10 Η Raisa έγραψε: #469 11-04-08 13:10 Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κορίτσια, ένας ένας, θα κρατήσουμε σειρά προτεραιότητας!!! Όποτε είσαστε έτοιμες νιαουρίστε και έρχομαι Ποιός θα μας φιλοξενήσει όμως;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:18 Η Luna έγραψε: #470 11-04-08 13:18 στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:20 Η Raisa έγραψε: #471 11-04-08 13:20 Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: στο hilton τηα σε ωαλοθμε σε σουιτα!!!! μην φοβασαι καθολου!!!! Click για ανάπτυξη... Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #472 11-04-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Φτου γμτ...και είπα ότι θα τη βγάλουμε τζάμπα Στην ανάγκη έχουμε και θεία στην Αθήνα...θα πάμε εκεί! Click για ανάπτυξη... Ε... στη θεία τότε... εμείς όμως θα σε βγάζουμε κάθε βράδυ έξω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:47 Η Luna έγραψε: #473 11-04-08 13:47 "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Raisa έγραψε: #474 11-04-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... λέω και γω τι γράφει τούτη!!! Δεν υπάρχει πρόβλημα που θα μείνω!!! Αρκεί να είναι η θεία σπίτι και όχι Εύβοια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:54 Η Luna έγραψε: #475 11-04-08 13:54 αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:55 Η Raisa έγραψε: #476 11-04-08 13:55 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:57 Η Luna έγραψε: #477 11-04-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: κάνεις κλικ στο "παράθεση" κάτω στο ποστ που θέλεις και απαντάς και ΟΧΙ δε γέλασα Click για ανάπτυξη... δοκιμη νουμερο 1 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Raisa έγραψε: #478 11-04-08 13:58 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αααα!!!!παιζει κ τετοιο σεναριο!!! να κανω μια χαζη ερωτηση,πως κανετε την παραθεση να βγαινει σε κουτακι??? μην γελασεις!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: δοκιμη νουμερο 1 Click για ανάπτυξη... Μπράβο, τα κατάφερες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 13:58 Η Luna έγραψε: #479 11-04-08 13:58 ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 22 23 24 25 26 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 24 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! οταν το ειχα δσοκιμασει πιο παλια μαλλον ειχε κολλησει κ δεν μου το εβγαλε!!!!!κ νομισα οτι το ειχα κανει λαθος κ δεν ξαναδοκιμασα!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 11 Απριλίου 2008 στις 14:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #480 11-04-08 14:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: "τηα σε ωαλοθμε" τωρα ειδα τι εγραψα!! το "θα σε βαλουμε ηταν αυτο!!!! τι καλα!!!!θα δουμε τι θα γινει!!!εγω θα ηθελα να φιλοξενισω κ τις 2 σου γατες κ τη συμπιλ αλλα δεν εχω ακομα δικο μου σπιτι κ ετσι με γονεις κ ολα αυτα δεν γινεται!!!θα με πεταξει εξω η μανουλα μου!!!! Click για ανάπτυξη... The Famous Greek hospitality! Μπράβο Luna! Ο λόγος σου μας χόρτασε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.