British - maniacs

Βρε Βρετανοί που χαθήκατε??
Κερνάτε κανένα καφεδάκι??
Έλα κι εσύ βρε Moukelis με το Σείριό σου να παίξουμε κι εδώ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε Γιούλη, με άφησαν μόνη όλοι τους:cry::cry::cry::cry:
Και βέβαια κερνάμε καφέ και γλυκό και φαγητό και ό,τι θέλετε!!!:up:
Και που΄σαι moukelis, το αστεράκι είναι μπλε, και μεις είμαστε μπλε...επομένως σε περιμένουμε και εδώ να μας λες τα νέα του:D
Γιούλη,:D τι έγινε με την Σιμπυλ, πότε θα έχει οίστρο.....να ετοιμάζω βαλίτσες;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άσε Γιούλη, με άφησαν μόνη όλοι τους:cry::cry::cry::cry:
Και βέβαια κερνάμε καφέ και γλυκό και φαγητό και ό,τι θέλετε!!!:up:
Και που΄σαι moukelis, το αστεράκι είναι μπλε, και μεις είμαστε μπλε...επομένως σε περιμένουμε και εδώ να μας λες τα νέα του:D
Γιούλη,:D τι έγινε με την Σιμπυλ, πότε θα έχει οίστρο.....να ετοιμάζω βαλίτσες;;;

Με τις πρώτες φωνές θα σε κρατήσω ενήμερη!!!!

Αχ ευχαριστούμε πολύ,ευχαριστεί και ο Σείριος,το μπλε παπαγαλόγατο!:lol:

γεια σας και απο μένα!

:lol:
Πως λέμε Συμπίλ κουκουβαγιόγατο! :lol:
Βρε αυτά τα μπλέ μωρά όλο και με κάποιο πουλάκι θα μοιάζουν!! :whistle:
Ε... Ραίσα?? :lol:

Καλέ, τι ποικιλία είναι αυτή;;;
Είχαμε το κουκουβάγιογατό(πω πω ,άντε να το διαβάσεις):lol:
τώρα έχουμε και παπαγαλόγατο....:blink:
Στο τέλος θα μας κλείσουν μέσα για απαγορευμένες μεταλλάξεις:lol::lol::lol:

Γιούλη μου, στήνω αυτί να ακούσω:P

Γειά σας... εμείς είμαστε Αγγουρόγατο!!!! :( για το ασπρόμαυρο...

ο τσάρος παραμένει Τσάρος....μεχρι το Πασχα που θα τον ξαναδώ... :)

Καλέ ο δικός μου είναι πεπεισμένος ότι δεν είναι γάτος πάει και τελειωσε...:P

Γειά σας... εμείς είμαστε Αγγουρόγατο!!!! :( για το ασπρόμαυρο...

ο τσάρος παραμένει Τσάρος....μεχρι το Πασχα που θα τον ξαναδώ... :)

Με τέτοια μαμά πώς να μην έχει ψυχολογικά το γατί :P:P:P
Αγγουρόγατο, ξυδόγατο ....:lol::lol::lol: απ΄όλα έχει ο μπαχτσές:lol:

Με τέτοια μαμά πώς να μην έχει ψυχολογικά το γατί :P:P:P
Αγγουρόγατο, ξυδόγατο ....:lol::lol::lol: απ΄όλα έχει ο μπαχτσές:lol:

Τι υπονοείς για την μανα ΤΟΥ????? :redface::redface::redface: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
...οκ... το σημειώνω αυτό κυρια ΡΑΙΣΑ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τι υπονοείς για την μανα ΤΟΥ????? :redface::redface::redface: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
...οκ... το σημειώνω αυτό κυρια ΡΑΙΣΑ... :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Καλέ εγώ δεν είπα τίποτε κακό....:whistle::whistle::whistle:
Η μαμά του κάποτε έλεγε κάτι σαν: "αν βγάλεις άκρη με τα ερωτηματολόγια":D

Καλέ εγώ δεν είπα τίποτε κακό....:whistle::whistle::whistle:
Η μαμά του κάποτε έλεγε κάτι σαν: "αν βγάλεις άκρη με τα ερωτηματολόγια":D

ΟΚ.... εσύ μίλησες.. :rolleyes:

τώρα θα αναγκαστώ να σε δώσω για κολατσό στον Κικη!!!! :cool::cool::cool::cool::cool:
ΦΥΛΑΞΟΥ!!!!
(βεβαια μετά το Πασχα γιατί τωρα απ΄οτι καταλαβαμε ΝΥΣΤΕΥΕΙ!!!!):happy:

ΟΚ.... εσύ μίλησες.. :rolleyes:

τώρα θα αναγκαστώ να σε δώσω για κολατσό στον Κικη!!!! :cool::cool::cool::cool::cool:
ΦΥΛΑΞΟΥ!!!!
(βεβαια μετά το Πασχα γιατί τωρα απ΄οτι καταλαβαμε ΝΥΣΤΕΥΕΙ!!!!):happy:

Ουφ, έχω χρόνο ακόμα αφού είναι μετά το Πάσχα:lol::lol::lol::lol:
Μη του πέσω πολύ βαριά όμως μετά από νηστεία:hmm::P

Ραίσα έχεις δύο γάτες; μία λιλα κ μία μαύρη ή κάνω λάθος; αυτή που έβαλες τώρα στην υπογραφή έχει καταληκτικό χρώμα. Α! κ για τα ερωτηματολόγια αν κ είναι κάπως στημένα θα τα συμπληρώσω κ θα σ τα στείλω κ εγώ ελπίζω να προλάβω σήμερα

τι ερωτηματολογια καλέ?

Ραίσα έχεις δύο γάτες; μία λιλα κ μία μαύρη ή κάνω λάθος; αυτή που έβαλες τώρα στην υπογραφή έχει καταληκτικό χρώμα. Α! κ για τα ερωτηματολόγια αν κ είναι κάπως στημένα θα τα συμπληρώσω κ θα σ τα στείλω κ εγώ ελπίζω να προλάβω σήμερα

Ναι καλή μου, 2 γάτες έχω...η Ραίσα που είναι λιλά και ο Φιντέλ που είναι μπλέ όχι μαύρος! Αυτός στην υπογραφή είναι ο Φιντέλ και στο avatar είναι η Ραίσα!;)

Ευχαριστώ και για τη συμμετοχή στην έρευνα!:up::up::up:
(τα ερωτηματολόγια δυστυχώς πάντα στημένα είναι);)

Ναι καλή μου, 2 γάτες έχω...η Ραίσα που είναι λιλά και ο Φιντέλ που είναι μπλέ όχι μαύρος! Αυτός στην υπογραφή είναι ο Φιντέλ και στο avatar είναι η Ραίσα!;)

Ευχαριστώ και για τη συμμετοχή στην έρευνα!:up::up::up:
(τα ερωτηματολόγια δυστυχώς πάντα στημένα είναι);)
Τι φοβερά χρώματα ειναι αυτά;;;;;
heart.gif
heart.gif
heart.gif

Ελπίζω να πήρες το πρώτο από τα γκαλοπ γιατί άλλαξα το δίκτυο κ έχω προβλήματα με το email.

Τι φοβερά χρώματα ειναι αυτά;;;;;
heart.gif
heart.gif
heart.gif

Ελπίζω να πήρες το πρώτο από τα γκαλοπ γιατί άλλαξα το δίκτυο κ έχω προβλήματα με το email.

Πότε το έστειλες;;;;
Σήμερα πάντως δεν πήρα κανένα μειλ:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back