ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Κερνάτε κανένα καφεδάκι??
Έλα κι εσύ βρε Moukelis με το Σείριό σου να παίξουμε κι εδώ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και βέβαια κερνάμε καφέ και γλυκό και φαγητό και ό,τι θέλετε!!!

Και που΄σαι moukelis, το αστεράκι είναι μπλε, και μεις είμαστε μπλε...επομένως σε περιμένουμε και εδώ να μας λες τα νέα του

Γιούλη,
τι έγινε με την Σιμπυλ, πότε θα έχει οίστρο.....να ετοιμάζω βαλίτσες;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Άσε Γιούλη, με άφησαν μόνη όλοι τους:cry::cry::cry::cry:
Και βέβαια κερνάμε καφέ και γλυκό και φαγητό και ό,τι θέλετε!!!
Και που΄σαι moukelis, το αστεράκι είναι μπλε, και μεις είμαστε μπλε...επομένως σε περιμένουμε και εδώ να μας λες τα νέα του
Γιούλη,τι έγινε με την Σιμπυλ, πότε θα έχει οίστρο.....να ετοιμάζω βαλίτσες;;;
Με τις πρώτες φωνές θα σε κρατήσω ενήμερη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχ ευχαριστούμε πολύ,ευχαριστεί και ο Σείριος,το μπλε παπαγαλόγατο!![]()

Πως λέμε Συμπίλ κουκουβαγιόγατο!

Βρε αυτά τα μπλέ μωρά όλο και με κάποιο πουλάκι θα μοιάζουν!!

Ε... Ραίσα??

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλέ, τι ποικιλία είναι αυτή;;;Αχ ευχαριστούμε πολύ,ευχαριστεί και ο Σείριος,το μπλε παπαγαλόγατο!![]()
Είχαμε το κουκουβάγιογατό(πω πω ,άντε να το διαβάσεις)

τώρα έχουμε και παπαγαλόγατο....

Στο τέλος θα μας κλείσουν μέσα για απαγορευμένες μεταλλάξεις

Γιούλη μου, στήνω αυτί να ακούσω

julia
Διακεκριμένο μέλος
για το ασπρόμαυρο... ο τσάρος παραμένει Τσάρος....μεχρι το Πασχα που θα τον ξαναδώ...

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Γειά σας... εμείς είμαστε Αγγουρόγατο!!!!για το ασπρόμαυρο...
ο τσάρος παραμένει Τσάρος....μεχρι το Πασχα που θα τον ξαναδώ...![]()
Με τέτοια μαμά πώς να μην έχει ψυχολογικά το γατί

Αγγουρόγατο, ξυδόγατο ....

απ΄όλα έχει ο μπαχτσές
julia
Διακεκριμένο μέλος
Με τέτοια μαμά πώς να μην έχει ψυχολογικά το γατί
Αγγουρόγατο, ξυδόγατο ....απ΄όλα έχει ο μπαχτσές
![]()
Τι υπονοείς για την μανα ΤΟΥ?????

...οκ... το σημειώνω αυτό κυρια ΡΑΙΣΑ...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι υπονοείς για την μανα ΤΟΥ?????![]()
...οκ... το σημειώνω αυτό κυρια ΡΑΙΣΑ...![]()
Καλέ εγώ δεν είπα τίποτε κακό....

Η μαμά του κάποτε έλεγε κάτι σαν: "αν βγάλεις άκρη με τα ερωτηματολόγια"

julia
Διακεκριμένο μέλος
Καλέ εγώ δεν είπα τίποτε κακό....
Η μαμά του κάποτε έλεγε κάτι σαν: "αν βγάλεις άκρη με τα ερωτηματολόγια"![]()
ΟΚ.... εσύ μίλησες..

τώρα θα αναγκαστώ να σε δώσω για κολατσό στον Κικη!!!!

ΦΥΛΑΞΟΥ!!!!
(βεβαια μετά το Πασχα γιατί τωρα απ΄οτι καταλαβαμε ΝΥΣΤΕΥΕΙ!!!!)

Raisa
Περιβόητο μέλος
ΟΚ.... εσύ μίλησες..
τώρα θα αναγκαστώ να σε δώσω για κολατσό στον Κικη!!!!
ΦΥΛΑΞΟΥ!!!!
(βεβαια μετά το Πασχα γιατί τωρα απ΄οτι καταλαβαμε ΝΥΣΤΕΥΕΙ!!!!)![]()
Ουφ, έχω χρόνο ακόμα αφού είναι μετά το Πάσχα

Μη του πέσω πολύ βαριά όμως μετά από νηστεία

elvenstar
Επιφανές μέλος
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραίσα έχεις δύο γάτες; μία λιλα κ μία μαύρη ή κάνω λάθος; αυτή που έβαλες τώρα στην υπογραφή έχει καταληκτικό χρώμα. Α! κ για τα ερωτηματολόγια αν κ είναι κάπως στημένα θα τα συμπληρώσω κ θα σ τα στείλω κ εγώ ελπίζω να προλάβω σήμερα
Ναι καλή μου, 2 γάτες έχω...η Ραίσα που είναι λιλά και ο Φιντέλ που είναι μπλέ όχι μαύρος! Αυτός στην υπογραφή είναι ο Φιντέλ και στο avatar είναι η Ραίσα!

Ευχαριστώ και για τη συμμετοχή στην έρευνα!

(τα ερωτηματολόγια δυστυχώς πάντα στημένα είναι)

elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι φοβερά χρώματα ειναι αυτά;;;;;Ναι καλή μου, 2 γάτες έχω...η Ραίσα που είναι λιλά και ο Φιντέλ που είναι μπλέ όχι μαύρος! Αυτός στην υπογραφή είναι ο Φιντέλ και στο avatar είναι η Ραίσα!
Ευχαριστώ και για τη συμμετοχή στην έρευνα!
(τα ερωτηματολόγια δυστυχώς πάντα στημένα είναι)![]()
Ελπίζω να πήρες το πρώτο από τα γκαλοπ γιατί άλλαξα το δίκτυο κ έχω προβλήματα με το email.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι φοβερά χρώματα ειναι αυτά;;;;;![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να πήρες το πρώτο από τα γκαλοπ γιατί άλλαξα το δίκτυο κ έχω προβλήματα με το email.
Πότε το έστειλες;;;;
Σήμερα πάντως δεν πήρα κανένα μειλ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool