British - maniacs

κατι εχουν αυτα τα ποντικια!!!!εγω της εχω το πορτοκαλι και στο γατο του φιλου μου εχουμε το μπλε!!!
η Luna πεθαινει με αυτο το ποντικι!!!και αυτες τις μερες καπου το εχει χασει και με εχει ζαλιζει...
αστα!!!καθε 3 και λιγο το χωνει καπου και μετα κλαιγεται!!!!και δεν πολυ παιζει και με τα αλλα!!!
θελει ΑΥΤΟ!!!!:):):):):):)
Εμένα ο χαζός το παίζει σα παλαβό και στο τέλος το προσγειώνει πάντα μέσα στο... νερό του!! :blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παταχτηκα για μια δουλεια και ηρθα!!!
χαζοβιολης ειναι εε??εμεις εχουμε αλλο θεμα!!!τα νυχια της "μαγκωνουν" στο ποντικι και ετσι τιναζει το ποδι και αυτο πεταγεται ψηλα και κανει τουμπες και τρεχει σαν δαιμονισμενη να το πιασει....:blink::blink::blink::blink::greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο Φιντέλ τα κάνει όλα αυτά.....χωρίς παιχνίδια:blink:.....
κατα φαντασία ποντίκια βλέπει και τρέχει, πηδάει , κρύβεται:lol::lol::lol:
Η Ραίσα, ως βρετανική κυρία, δεν το κουνάει ρούπι, και μια κοιτάει αυτόν μια εμένα....σα να λέει: τι έπαθε ο μικρός;:confused: Μήπως θέλει γιατρό;;;;

Raisaaa!!!!!!τι κανεις???
πολυ χαιρομαι που σε βρισκω εδω!!!!
ειναι ζωηρος και με το παραπανω ο νεαρος!!!!:lol::lol::lol:
πως πας εσυ??τρεχεις???

Γεία σου Λουνάκι!!!:hello:
Ασε, τρέχω τώρα τελευταία με τη σχολή, αλλά από σήμερα ΔΙΑΚΟΠΕΣ.:up::up::up:
Εσείς πώς τα πάτε;;;

καλα κι εμεις!!!!!πολυ δουλεια!!!!δεν ειχα προλαβει να δω την γατα μου τοσες μερες!!!
κλεισατε στη σχολη???κιολας??

κλεισατε στη σχολη???κιολας??

Όχι, την Παρασκευεί κλείνει, αλλά εγώ δεν έχω άλλο μάθημα:up:

Όχι, την Παρασκευεί κλείνει, αλλά εγώ δεν έχω άλλο μάθημα:up:

καλημερα!!!η Raisa κανει διακοπες λοιπον!!!!και ευχομαι και το ιδιο σε ολους!!!
καλημερα κιολας δεν ειπα!!!:D:D:D:D

και η πλακα ειναι οτι ειπα καλημερα απλα δεν διαβασα το μηνυμα πριν το στειλω:confused::confused:
ειμαι λιγο αφηρημρνη παιδια,συγνωμη!!!!!!:redface::redface::redface::redface:

Εμένα ο Φιντέλ τα κάνει όλα αυτά.....χωρίς παιχνίδια:blink:.....
κατα φαντασία ποντίκια βλέπει και τρέχει, πηδάει , κρύβεται:lol::lol::lol:
Η Ραίσα, ως βρετανική κυρία, δεν το κουνάει ρούπι, και μια κοιτάει αυτόν μια εμένα....σα να λέει: τι έπαθε ο μικρός;:confused: Μήπως θέλει γιατρό;;;;

Πω... πω... σα να βλέπω τα δικά μου!
Κι εμένα η Καλυψώ το παίζει αδιάφορη και δήθεν και ο άλλος τσακίζεται με ποντίκια, με μπαλάκια, με τρεχαλητά!! :lol:
Μέχρι να μεγαλώσουν κι αυτοί Ραίσα και να μη παίζει κανένα τους... :(
Θέλουμε μωρά επειγόντως!!!

και η πλακα ειναι οτι ειπα καλημερα απλα δεν διαβασα το μηνυμα πριν το στειλω:confused::confused:
ειμαι λιγο αφηρημρνη παιδια,συγνωμη!!!!!!:redface::redface::redface::redface:

Αλλη φορά, όταν μπαίνεις στο mycat σε παρακαλώ να είσαι συγκενρωμένη...δεν είναι κατάσταση αυτή!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Θέλουμε μωρά επειγόντως!!!

Συμφωνώ και γω!!!! Θέλουμε μωρά, εδώ και τώρα!!!:up::up::up:

Αλλη φορά, όταν μπαίνεις στο mycat σε παρακαλώ να είσαι συγκενρωμένη...δεν είναι κατάσταση αυτή!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημερα!!!!με συγχωρειτε πολυ που το εκανα αυτο!!!!απο σημερα προσεχω!!!
:lol::lol::lol::lol:ολα καλα???τι κανετε (ολοι οσοι ειστε online??):D:D:D

Καλημερα!!!!με συγχωρειτε πολυ που το εκανα αυτο!!!!απο σημερα προσεχω!!!
:lol::lol::lol::lol:ολα καλα???τι κανετε (ολοι οσοι ειστε online??):D:D:D

Καλημέρα Λουνάκι:hello:
Όλα καλά...εκτός από μια γρίπη που μ΄έπιασε:down:
Εσύ τι κάνεις, δε δουλεύεις σήμερα;

ΚΑλημέρα!Περαστικά Raisa!Luna τι κάνει η μικρή;:)

καλημερα Raisaa!!!!!:hello:
γριπη εε??κι εγω ειχα απο την κυριακη και ακομα δεν λεει να φυγει!!!
εχεις και πυρετο??
εγω δεν δουλευω μεχρι μετα το πασχα γιατι τα περιοδικα κλεινουν κι εμεις ειχαμε τελειωσει οτι εκρεμοτητες ειχαμε!!!!:up::up::up::up::up:

Ευχαριστώ γλυκιά μου!!!:inlove:
Πυρετό ευτυχώς δεν έκανα!

Λούνα, το μωρό του Θεόφιλου το είδες;;; :hmm:
Η Ξένια!!! Δεν είναι τέλεια!!!:up:

καλα ειναι η μικρη!!!!τι να κανει!!!θελει ολη την σημασια του κοσμου και οποιος δεν της την δινει παει και παραπονιεται στον επομενο!!!:lol::lol::lol:

ευτυχως!!!περαστικα και απο εμενα!!
το ειδα και συγκινηθηκα!!!τι κουτσουνι ειναι αυτο???θελω κι εγωωωω!!!!:inlove::inlove::inlove:
ειναι απο πρωτο παιδι της Raisa??

ευτυχως!!!περαστικα και απο εμενα!!
το ειδα και συγκινηθηκα!!!τι κουτσουνι ειναι αυτο???θελω κι εγωωωω!!!!:inlove::inlove::inlove:
ειναι απο πρωτο παιδι της Raisa??

Ναι είναι από την κόρη μας τη Νεφέλη!!!
Άντε και στα δικά μας σύντομα !!!:up::up::up:
Τι κάνει η μικρή, πήρε καθόλου βάρος;
εγώ πριν 2 μέρες πήρα μια πάστα την Calo pet....είναι πολυβιταμινούχα και ανοίγει την όρεξη λέει...όχι ότι δεν έχουμε όρεξη:rolleyes:
Εσύ τι της έδινες;

και στα δικα μας ναι ναι ναι!!!!!!!!!!!:up::up:
εχει παρει!!!δεν εχω προλαβει να παω στον κτηνιατρο να την ζυγισω αλλα καταλαβαινω απο το ποσο τρωει και οταν την ζουλαω δειχνει να εχει κανει λιγο κοιλιτσα!!!!!!(δειγμα βεβαια)
θα ψαξω να την βρω αυτην που λες!!!!εσυ τι την θες την ορεξη???εε??θες να τα φατε το πασχα και τα θρεφεις???:lol::lol::lol:
της δινω την royal canin την kitten που σου εχω πει και το Gel για συμπληρωμα διτροφης και καμια κονσερβα που και που για την γευση κ φυσικα¨την καπνιστη γαλοπουλα που τρωει καθε μερα γιατι κανεις δεν τολμαει να την ξεχασει!!!!θα τον φαει........

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back