moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ε τι γίνεται εδώ,τι είναι αυτά που ακούω για τον Φιντελίνο;;;![]()
Πες τα χρυσή μου....μου κακολογούν το μανάρι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σα δε ντρέπεσαι λίγο....δάγκα τη γλώσσα σου....εμείς δεν θέλουμε να περιμένουμε τόσο πολύ....άσε που και να ξυπνήσει ο Φιντέλ πάλι κοιμησμένος θα είναι
![]()
Εγώ είπα μια κουβέντα και η μαμά του συμφώνησε!Εγώ φταίω πάλι

moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χάζευα σήμερα ένα Βιρμανικό εκτροφείο στη Γερμανία και είδα ότι στα links του έχει βάλει ένα εκτροφείο Βρετανικών
... φαίνεται θα είναι φίλοι...λέγεται Garibaldi... το έχεις ακούσει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
....νέες φωτό του καρδιο-κατακτητή

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και μια της Ραίσας.....μην μου είναι παραπονεμένη

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μην μου τον ματιάσετε....νέες φωτό του καρδιο-κατακτητή
Και μια της Ραίσας.....μην μου είναι παραπονεμένη
Φτου και ξανά φτου... πάντως βρίσκω τη Ραίσα λίγο πιο χαριτωμένη...
σαν κοριτσάκι που είναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραίσα!
Χάζευα σήμερα ένα Βιρμανικό εκτροφείο στη Γερμανία και είδα ότι στα links του έχει βάλει ένα εκτροφείο Βρετανικών... φαίνεται θα είναι φίλοι...λέγεται Garibaldi... το έχεις ακούσει?
Οχι δε μου λέει τίποτε....αλλά τα εκτροφεία στη Γερμανία είναι τόσα πολλά
που να τα ξέρεις όλα
Υπάρχουν και πολλα εκτροφεία που εκτρέφουν 2 ράτσες...σου είπα εγώ
...πότε να έρθω από κει
Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa έχει και ρίγες στην ουρά ο Φιντελίνος;![]()
Ναι, και οι δυο έχουν ρίγες στην ουρά...στην Ραίσα δεν φαίνονται τόσο λόγου του χρώματός της

Raisa
Περιβόητο μέλος
Φτου και ξανά φτου... πάντως βρίσκω τη Ραίσα λίγο πιο χαριτωμένη...σαν κοριτσάκι που είναι...
Η αλήθεια είναι ότι η Ραίσα είναι πιο όμορφη
...αλλά αυτό δεν το λέω στον Φιντέλ

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οχι δε μου λέει τίποτε....αλλά τα εκτροφεία στη Γερμανία είναι τόσα πολλάπου να τα ξέρεις όλα
Υπάρχουν και πολλα εκτροφεία που εκτρέφουν 2 ράτσες...σου είπα εγώ...πότε να έρθω από κει
![]()
Να... μπες να χαζέψεις αν θες..
https://www.garibaldis.de/
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Ραίσα είναι Θεά!Η αλήθεια είναι ότι η Ραίσα είναι πιο όμορφη...αλλά αυτό δεν το λέω στον Φιντέλ
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ρακουνόγατα!Ναι, και οι δυο έχουν ρίγες στην ουρά...στην Ραίσα δεν φαίνονται τόσο λόγου του χρώματός της![]()

Fotini
Διάσημο μέλος
Να... μπες να χαζέψεις αν θες..
https://www.garibaldis.de/
Ένα γατάκι το έχουν ονομάσει Leonardo Da Vinci

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ένα γατάκι το έχουν ονομάσει Leonardo Da Vinci![]()
Μέχρι να το φωνάξεις... θα'χεις ξεχάσει τι το ήθελες!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Μέχρι να το φωνάξεις... θα'χεις ξεχάσει τι το ήθελες!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool