Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ χθες, που τελείωσε η τροφή μας, pro plan τους είχα, τους πήρα την Royal Canin...ούτε να την δουν δε θέλουν...πάνε την μυρίζουν και φεύγουν αφού φάνε 2-3 κροκέτες...με το ζόρι την τρώνε
Έχω δοκιμάσει και την Hills αλλά μια από τα ίδια...τελικά μόνο pro plan θα παίρνω από δω και πέρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Είναι αναγνωρισμένη μέθοδος,Luna θα χρειαστώ έναν βοηθό να μου κρατάει τον ασθενή,προσφέρεσαι;οσο γι αυτο που λες κατι εχω ακουσει!!!!!
λες να ειναι καλη και αναγνωρισμενη μεθοδος????![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
οσο γι αυτο που λες κατι εχω ακουσει!!!!!
λες να ειναι καλη και αναγνωρισμενη μεθοδος????![]()
Είναι η ίδια μέθοδος που θέλεις να εφαρμώσεις και συ Λούνα
....τελικά πρέπει να είναι καλή, αφού την εφαρμώζουν τόσοι διακεκριμένοι επιστήμονες

Θα σας κλείσω ένα ραντεβού σύντομα.Εσείς ετοιμάστε ένα κόκκινο χαλί(βελουτέ παρακαλώ,το σατέν γλιστράει και με ανατριχιάζει),και ταϊζετε συστηματικά(το τονίζω) τον μέλλοντα ασθενή μου.![]()
ΟΚ, ευτυχώς θέλετε βελουτέ χαλί γιατί σατέν δεν έχουμε
.....(αχ, μη ξεχάσω να το πάρω από το πλυντήριο χαλιών
)όσο για το φαί, να μην ανησυχείτε καθόλου...πιστεύω τα κιλά μας να σας ικανοποιήσουν και με το παραπάνω

Luna
Περιβόητο μέλος
Λούνα , τι κάνει η μικρή πήρε καθόλου βάρος;;;;
Εγώ χθες, που τελείωσε η τροφή μας, pro plan τους είχα, τους πήρα την Royal Canin...ούτε να την δουν δε θέλουν...πάνε την μυρίζουν και φεύγουν αφού φάνε 2-3 κροκέτες...με το ζόρι την τρώνε
Έχω δοκιμάσει και την Hills αλλά μια από τα ίδια...τελικά μόνο pro plan θα παίρνω από δω και πέρα![]()
εχει παρει 250 gr μετα την τελευταια μετρηση!!!pro plan ειχα παρει κι εγω και ετσι κι ετσι!!!μονο με royal canin kitten χαιρομαστε αλλα και ο γιατρος λεει οτι για κανενα μηνα ακομα!!βεβαια της βαζω και λιγη για ενηλικες και δειχνει ok πια αραμαλλον παμε καλα!!!καλε αφου pro plan θελουν,pro plan να τους δινεις!ασε τα παιδια μωρε!!!!!

Είναι αναγνωρισμένη μέθοδος,Luna θα χρειαστώ έναν βοηθό να μου κρατάει τον ασθενή,προσφέρεσαι;![]()
φυσικα και ναι!!!!τι ερωτηση ειναι αυτη?????

Raisa
Περιβόητο μέλος
....αφού άρχισε και παίρνει βάρος όλα οκ!Αν βλέπεις ότι της αρέσει η τροφή που της δίνεις μην την αλλάζεις άλλο...εκτός αν την βαρεθεί

Κοτόπουλο βραστό δοκίμασες;;; Όλοι λένε ότι οι γάτες τους τρελαίνονται με αυτό...ε, λέω και γω ας δοκιμάσω.....τζίφος

τελικά έχω πολύ ανάποδα γατιά όσον αφορά το φαί...δνε τρώνε κοτόπουλο και τρελαίνονται με πατατάκια και φιστίκια

moukelis
Επιφανές μέλος
Λούνα προσελήφθης,και έτσι για την τιμή που μου κάνεις θα εξετάσω τη δική σου πρώτη πρώτη!
Luna
Περιβόητο μέλος
κουλη η κατασταση με τις γατες σου!!!
τι να πω!!!

ουτε η δικια μου τρωει βραστα!ουτε ψαρια!θελει κυριως πικαντικα και ζωικα πραγματα!!!!
silvi
Νεοφερμένο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος
αργοπορημενη κι εγω θελω να πω ενα μεγαλο ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ "ΠΙΠΙΝΙΑ" στην Κατερινα!!!!!
Ολοι καλα εδω??τι κανετε?
Αργοπορημένη ή όχι..ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!Είναι πολύ μωρά πράγματι..χαχα πιπίνια ναι!

Raisa
Περιβόητο μέλος
Η Σιλβή τρώει proplan μόνο , ακόμα τρελαίνεται για κονσέρβα με τόνο και ΄πρόσφατα ανακάλυψα οτι της αρέσουν οι φακές!
Αχ, silvi....επιτέλους μας ήρθες...ΤΕΛΕΙΑ!!!

Να μπαίνεις που και που να μας λες ένα γειά και τα νέα της κούκλας σου, έτσι;

Φακές η κούκλα μου;;;

Και γω που νόμιζα ότι μόνο εγώ έχω ανώμαλα γατιά....χι χι χι υπάρχουν και άλλοι ευτυχώς

silvi
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Χαίρομαι πολύ που σε βλέπω ξανά!
Σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες.....πώς και πώς!

Αν γεννήσει η Σίλβι θα μπορούσες να κρατήσεις ένα για παρέα
ε, τι λες;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
κι αλλη με british????πολυ χαιρομαι!!!!
τι κουκλα ειναι αυτη???

silvi
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Raisa καλημέρα, βρήκα εισητήριο για σήμερα το βράδυ να έρθω αλλα σήμερα η Σιλβή είναι πολύ ησυχη , τι να κάνω ; λες να έρθω και να μην θέλει ;;; όχι τίποτα άλλο αλλα ξεσήκωσα και την θεία μου με τα μώρα να έρθουν μαζί εκπληξη στον παππου και την γιαγιά και τι να τους πω τώρα;![]()
Είπε ο εβραίος να πάει στο παζάρι και ήταν μέρα Σάββατο!

Δηλαδή ηρέμησε τελείως;;;; Σίγουρα;

Αν έρθεις για πόσο καιρό θα είναι....μήπως δηλαδή της ξαναέρθει στο μεταξύ

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Σήμερα είναι η απόπειρα για να γίνει μπαμπάς ο Φιντελίνος;;;Silvi Πήγαινε καλή μου μόλις δει η γατούλα σου τον Φιντέλ να δεις πως θα ξεηρεμήσει...![]()
Ε, ναιιιιιιι....έτσι λέγαμε αλλά η νύφη τελικά άλλαξε γνώμη....δεν ξέρει όμως ΤΙ γαμπρός την περιμένει!

moukelis
Επιφανές μέλος
silvi
Νεοφερμένο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Σας περιμένουμε!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool