zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Μαΐου 2008 στις 16:59 Η zorica έγραψε: #941 26-05-08 16:59 Αρχική Δημοσίευση από silvi: Η αλήθεια είναι οτι έχει αυστηρές αρχές απο την οικογένεια της γι αυτο και είναι τόσο δύσκολή ... Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα εδω εχουν στοχευσει τα αγορακια..δεν μπορω να πω κουβεντα η νυφη ειναι πριγκιπεσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #942 28-05-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα! Προς την ώρα όλα ήσυχα....πέρασαν 2 βδομάδες και ελπίζω από μέρα σε μέρα να ξαναέχει οίστρο η μικρή μας Σίλβη. ...η Ραίσα, όπως δείχνουν τα πράγματα είναι έγκυος!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #943 28-05-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... σου πα συμπεθερα ετσι κι εσυ με την Καλυψω!δεν θα ξερεις ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Raisa έγραψε: #944 28-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 28-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Click για ανάπτυξη... Πω... πω... θα΄χουμε Βρετανομωρά!!! Μόνο μη πάρει χαμπάρι ο γιος μου... γιατί κάτι κατάλαβε χθες που μιλούσα με τη Βάσια... κι άρχισε τις διαπραγματεύσεις.... στα 15 μου θα πάρω Βρετανάκι και κάτι τέτοια χαζά... Όταν θα ζεις μόνο σου του είπα, πάρε και δεινόσαυρο!! Άντε συμπεθέρα και στα δικά μας(μου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #946 28-05-08 10:03 Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από silvi: Η αλήθεια είναι οτι έχει αυστηρές αρχές απο την οικογένεια της γι αυτο και είναι τόσο δύσκολή ... Click για ανάπτυξη... Αααααααααααα εδω εχουν στοχευσει τα αγορακια..δεν μπορω να πω κουβεντα η νυφη ειναι πριγκιπεσσα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:16 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #942 28-05-08 09:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα! Προς την ώρα όλα ήσυχα....πέρασαν 2 βδομάδες και ελπίζω από μέρα σε μέρα να ξαναέχει οίστρο η μικρή μας Σίλβη. ...η Ραίσα, όπως δείχνουν τα πράγματα είναι έγκυος!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #943 28-05-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... σου πα συμπεθερα ετσι κι εσυ με την Καλυψω!δεν θα ξερεις ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Raisa έγραψε: #944 28-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 28-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Click για ανάπτυξη... Πω... πω... θα΄χουμε Βρετανομωρά!!! Μόνο μη πάρει χαμπάρι ο γιος μου... γιατί κάτι κατάλαβε χθες που μιλούσα με τη Βάσια... κι άρχισε τις διαπραγματεύσεις.... στα 15 μου θα πάρω Βρετανάκι και κάτι τέτοια χαζά... Όταν θα ζεις μόνο σου του είπα, πάρε και δεινόσαυρο!! Άντε συμπεθέρα και στα δικά μας(μου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #946 28-05-08 10:03 Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και από μένα! Προς την ώρα όλα ήσυχα....πέρασαν 2 βδομάδες και ελπίζω από μέρα σε μέρα να ξαναέχει οίστρο η μικρή μας Σίλβη. ...η Ραίσα, όπως δείχνουν τα πράγματα είναι έγκυος!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #943 28-05-08 09:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... σου πα συμπεθερα ετσι κι εσυ με την Καλυψω!δεν θα ξερεις ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Raisa έγραψε: #944 28-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 28-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Click για ανάπτυξη... Πω... πω... θα΄χουμε Βρετανομωρά!!! Μόνο μη πάρει χαμπάρι ο γιος μου... γιατί κάτι κατάλαβε χθες που μιλούσα με τη Βάσια... κι άρχισε τις διαπραγματεύσεις.... στα 15 μου θα πάρω Βρετανάκι και κάτι τέτοια χαζά... Όταν θα ζεις μόνο σου του είπα, πάρε και δεινόσαυρο!! Άντε συμπεθέρα και στα δικά μας(μου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #946 28-05-08 10:03 Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... σου πα συμπεθερα ετσι κι εσυ με την Καλυψω!δεν θα ξερεις ποτε θα μεινει εγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:30 Η Raisa έγραψε: #944 28-05-08 09:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 28-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Click για ανάπτυξη... Πω... πω... θα΄χουμε Βρετανομωρά!!! Μόνο μη πάρει χαμπάρι ο γιος μου... γιατί κάτι κατάλαβε χθες που μιλούσα με τη Βάσια... κι άρχισε τις διαπραγματεύσεις.... στα 15 μου θα πάρω Βρετανάκι και κάτι τέτοια χαζά... Όταν θα ζεις μόνο σου του είπα, πάρε και δεινόσαυρο!! Άντε συμπεθέρα και στα δικά μας(μου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #946 28-05-08 10:03 Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα Βρετανοπανέμορφες!!! Καλέ... χθες μου είπε η Βάσια τα ευχάριστα... δεν το είχα πάρει χαμπάρι εγώ....Θα έχετε μωρά?? Μπράβο στο Φιντέλ!! Τι κάνει το Ραισάκι??.... πόσων ημερών είναι??? Πες μου Ραίσα δεν τους είδες καθόλου? Ούτε το υποψιάστηκες ?? Click για ανάπτυξη... Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 09:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #945 28-05-08 09:42 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Click για ανάπτυξη... Πω... πω... θα΄χουμε Βρετανομωρά!!! Μόνο μη πάρει χαμπάρι ο γιος μου... γιατί κάτι κατάλαβε χθες που μιλούσα με τη Βάσια... κι άρχισε τις διαπραγματεύσεις.... στα 15 μου θα πάρω Βρετανάκι και κάτι τέτοια χαζά... Όταν θα ζεις μόνο σου του είπα, πάρε και δεινόσαυρο!! Άντε συμπεθέρα και στα δικά μας(μου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #946 28-05-08 10:03 Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ναι Γιούλη μου....η Ραισούλα μου είναι έγκυος... Το καλό έγινε μάλλον το ΣΚ του Πάσχα που λείπαμε στο χωριό! Η Ραισα είχε οίστρο την μεγ. βδομάδα...αλλά μεχρι και το Σάββατο το πρωί που φήγαμε δεν πρέπει να έγινε τίποτε....τουλάχιστον εγώ δεν κατάλαβα κάτι....άρχισα να υποψιάζομαι κάτι πριν καμια βδομάδα όταν πλεον άρχισε να ξεχωρίζει κάπως η κοιλιά της... Λογικά σε κανα μήνα θα έχουμε μωρά..... Click για ανάπτυξη... Πω... πω... θα΄χουμε Βρετανομωρά!!! Μόνο μη πάρει χαμπάρι ο γιος μου... γιατί κάτι κατάλαβε χθες που μιλούσα με τη Βάσια... κι άρχισε τις διαπραγματεύσεις.... στα 15 μου θα πάρω Βρετανάκι και κάτι τέτοια χαζά... Όταν θα ζεις μόνο σου του είπα, πάρε και δεινόσαυρο!! Άντε συμπεθέρα και στα δικά μας(μου)... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #946 28-05-08 10:03 Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:04 Η Βάσια13859: #947 28-05-08 10:04 μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #948 28-05-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μια χαρα θα ειναι το ζευγος πιστευω εγω! Click για ανάπτυξη... Ναι... κι εγώ το πιστεύω γιατί ζουν μαζί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η Raisa έγραψε: #949 28-05-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι σκέφτεσαι Ραίσα για το Φιντέλ, όταν θα γεννήσει με το καλό η κούκλα σου? Θα περιμένεις να δεις αντιδράσεις? 'Άραγε θα γίνει προστατευτική/αντιδραστική στο Φιντέλ? Εκείνος άραγε πως θα αντιδράσει? Νομίζω ότι οι γάτοι που ζουν στο σπίτι δεν γίνονται επιθετικοί απέναντι στα μωρά.... Απ΄την άλλη ζώα είναι... Click για ανάπτυξη... Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #950 28-05-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χθες το σκεφτόμουν το θέμα....δεν ξέρω...θα περιμένω να δω τι θα γίνει...πιστεύω πάντως να μην υπάρξει πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Βάλε μας καμια φωτό με τη μεγάλη κοιλίτσα... Ή μήπως δεν θες να τη ματιάσουμε καλύτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #951 28-05-08 11:28 ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι ναι φωτο του ζευγους δεν βαζεις!αυτα μας εφαγαν εμας!το κακο το ματι!συμπεθερα δεν ξαναβαζω φωτο....χιχι! μηπως υπάρχει κανένα γατάκι απο εδω να το βουτηξω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:35 Η Raisa έγραψε: #952 28-05-08 11:35 Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Ραισα εγκυος.jpg 45,1 KB · Εμφανίσεις: 40 Ραίσα έγκυος.jpg 45,8 KB · Εμφανίσεις: 37 Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μη μας ματιάσετε!! Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:46 Η Βάσια13859: #953 28-05-08 11:46 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #954 28-05-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τέλεια η Ραισούλα!!! Φτου φτου!!!! Πάρε όσα μάτια θες κούκλα μου!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 11:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #955 28-05-08 11:50 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: κουκλα φτου φτου!δεν ματιαζει αυτος που αγαπαει..... Click για ανάπτυξη... Σωστά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #956 28-05-08 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Η κοιλίτσα μας φούσκωσε αισθητά πλέον!!! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:36 Η Raisa έγραψε: #957 28-05-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τα μωρά Ραίσα τα έχεις τάξει?? Είναι πολλοί οι ενδιαφερόμενοι? Click για ανάπτυξη... Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:37 Η Βάσια13859: #958 28-05-08 12:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... ετσι ετσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #959 28-05-08 12:44 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 46 47 48 49 50 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 48 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τα δύο είναι ήδη δοσμένα....για τα άλλα βλέπουμε (το τηγάνι στη φωτιά και τα ψάρια ακόμα στη θάλασσα) Click για ανάπτυξη... Σωστά!! Αλλά εμείς όλοι σκεφτόμαστε θετικά για το Ραισάκι! Θα κάνει πολλά γερά και στρουμπουλά μωράκια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Μαΐου 2008 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #960 28-05-08 13:48 Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Από τη Γιούλη με αγάπη!! Enjoy!! https://www.youtube.com/watch?v=oUWw_11kQhU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.