British - maniacs

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημέρα στα βρετανάνια... η Ραίσα κι ο Φιντέλ μου θυμίζουν το...
"Ωχ συγνώμη ήταν τυχαίο":redface:... της Βουγιουλάκη στη Ρώμη με το Παπαμιχαήλ!
Να ρωτήσω κάτι.. γιατί έχω χάσει επεισόδια... η Luna είχε οίστρο και θα ζευγάρωνε με το Φιντέλ αν ήταν εδώ? :hmm:

Γιούλη μου σε πιάνω αδιάβαστη!!!:mad::lol::lol::lol:

Ναι η Λούνα είχε οίστρο...αλλά δεν θα ζευγάρωνε με τον Φιντέλ...μια άλλη φορά ίσως:happy:...τώρα το παιδί έχει έρωτα με τη Σιλβί:rolleyes:....που πρώτα ο καημένος...:D:lol::lol::lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα σας, κορίτσια. Είμαι κι εγώ μια από τους ερωτοχτιπημένους με τα Βρετανικά κι έχω στο σπίτι μου τη Ντούνια (2 ετών) και το γιό της Ιάσονα (6 μηνών).

Ελπίζω πως κάποια μέρα θα έχουμε εδώ μια μεγάλη και χαρούμενη παρέα από Βρετανικές κοντότριχες και μακρύτριχες γατούλες.

Aaaaaxxxxxx....καλώς μας ήρθες στην παρέα Svetika:up:
Οι γάτες σου είναι η αδυναμία μου...:inlove::inlove::inlove:
Από πού τις πήρες???
Πεσ μας λίγα λόγια για αυτές...α, και βάλε οπωσδήποτε και άλλες φωτό....δεν τις χορταίνω να τις βλέπω
Οι αγαπημένη μου είναι η silver tabby και νόμιζα ότι δεν έχει τέτοιες εδώ στην Ελλάδα:hmm:

Αχχ...χαίρομαι πολύ που ήρθες στην παρέα μας!!!!:D:up:

Γειά σας εχω να κάνω μερικές αναοινώσεις...
Αρχικά συμπεθέρα να πω οτι ειδα το γουτσου γουτσου μερικές σελίδες πρίν και ευτυχως σε συνετησε η σοφή Raisa....( δεν θα σου στειλω βιντεο με την Μόιρα να τρώει βερυκοκο)

Raisa σχετικά με τα γερμανικά εχω να πω οτι τα σιχαινόμουν εντελώς μέχρι που με μάγεψε η φωνή του Xavier Naidoo ο οποίος ειναι και ο αγαπημενος μου τραγουδιστης και ας μην καταλαβαίνω τιπότα...Τον ξέρεις??Αν όχι πρέπει να τον μάθεις!!!

Και τέλος αν ποτέ πάρω άλλη γάτα θα ειναι σιγουρα βρετανακι...Όλες οι γάτες σας ειναι κούκλες, και η Raısa και ο Fidel αλλά και η Luna, και ζηλευω αφάνταστα....:D

Aaaaaxxxxxx....καλώς μας ήρθες στην παρέα Svetika:up:
Οι γάτες σου είναι η αδυναμία μου...:inlove::inlove::inlove:
Από πού τις πήρες???
Πεσ μας λίγα λόγια για αυτές...α, και βάλε οπωσδήποτε και άλλες φωτό....δεν τις χορταίνω να τις βλέπω
Οι αγαπημένη μου είναι η silver tabby και νόμιζα ότι δεν έχει τέτοιες εδώ στην Ελλάδα:hmm:

Αχχ...χαίρομαι πολύ που ήρθες στην παρέα μας!!!!:D:up:

Καλώς ήρθε το νέο σας μέλος!!! :up:

Για σου, Ραϊσα.
Πράγματι, απ'ότι ξερω, δεν υπάρχουν άλλες Βρετανικές τάμπυ στην Ελλάδα. Οι δικές μου γεννίθηκαν στην Ολλανδία (η Ντούνια ταξίδεψε εκεί ξανά για ζευγάρωμα και γέννα). Γι'αυτό κι ονειρεύομαι να βρέθει κάποιος που να μπορέσει να κάνει κι εδώ ένα σοβαρό εκτροφείο με τη "δικιά μου" ποικιλία. Αλλά πως μπορεί να υπάρχει εκτροφείο όταν δεν γίνονται καν εκθέσεις γάτας έστω 1-2 φορές το χρόνο?

Αυτή είναι η Ντούνια λίγο μεγαλήτερη από την ηλικία που είναι ο Ιάσονας τώρα.

Για σου, Ραϊσα.
Πράγματι, απ'ότι ξερω, δεν υπάρχουν άλλες Βρετανικές τάμπυ στην Ελλάδα. Οι δικές μου γεννίθηκαν στην Ολλανδία (η Ντούνια ταξίδεψε εκεί ξανά για ζευγάρωμα και γέννα). Γι'αυτό κι ονειρεύομαι να βρέθει κάποιος που να μπορέσει να κάνει κι εδώ ένα σοβαρό εκτροφείο με τη "δικιά μου" ποικιλία. Αλλά πως μπορεί να υπάρχει εκτροφείο όταν δεν γίνονται καν εκθέσεις γάτας έστω 1-2 φορές το χρόνο?

κουκλια!!!να τα χαιρεσαι και καλως ηρθες στην παρεα!εμεις ειμαστε οι βιρμανοι:up::up:

Κουκλιά τα γατιά σου! 'Αντε να κάνετε πολλά Βρετανάκια στην Έλλάδα!!!
Το Ραισάκι τρελαίνεται για τα silver tabby κι εγώ επίσης.. εμείς είμαστε από τη γειτονιά των Βιρμανικών... να έρχεσαι κι εκεί για... καφεδάκι!

Για σου, Ραϊσα.

Είμαστε πολύ πίσω πράγματι... :(

καλως ηρθατε !!!!!τα γατακια αυτα ειναι καταπληκτικα!!!!να τα χαιρεσαι!!!:)

Γειά σας εχω να κάνω μερικές αναοινώσεις...
Αρχικά συμπεθέρα να πω οτι ειδα το γουτσου γουτσου μερικές σελίδες πρίν και ευτυχως σε συνετησε η σοφή Raisa....( δεν θα σου στειλω βιντεο με την Μόιρα να τρώει βερυκοκο)

Raisa σχετικά με τα γερμανικά εχω να πω οτι τα σιχαινόμουν εντελώς μέχρι που με μάγεψε η φωνή του Xavier Naidoo ο οποίος ειναι και ο αγαπημενος μου τραγουδιστης και ας μην καταλαβαίνω τιπότα...Τον ξέρεις??Αν όχι πρέπει να τον μάθεις!!!

Και τέλος αν ποτέ πάρω άλλη γάτα θα ειναι σιγουρα βρετανακι...Όλες οι γάτες σας ειναι κούκλες, και η Raısa και ο Fidel αλλά και η Luna, και ζηλευω αφάνταστα....:D
Έλα βρε συμπεθέρα....μην είσαι τόσο αυστηρή:(...δνε θα το ξανακάνει η καλή μας Μουκέλις:/:...σκέψου λίγο και τον Σείριο που αγωνιά για την μικρή του πριγκίπισσα:D

Τον τραγουδιστή που αναφέρεις δεν τον ξέρω....αλλά σίγουρα θα είναι καλός αφού σε έκανε να αγαπήσεις τα γερμανικά:happy:

Και τέλος δεν κατάλαβα τι ζηλεύεις εσύ με τόσα κουκλιά μωράκαι γύρω σου:blink::D:D

Για σου, Ραϊσα.
Αααχ...και γω αυτό ονειρεύομαι εδώ και πολύ καιρό...το έχω ψάξει και λίγο αλλά δύσκολα τα πράγματα....όπως λες και συ η χώρα μας σε αυτόν τον τομέα δεν είαι καθόλου οργανομένει δυστυχώς...:/:
Τα γατόνια σου είναι ΚΟΥΚΛΙΑ:rolleyes:...έχω πάθει ...ειδικά με τον αρσενικό ...είναι Θεός:inlove::inlove:

Εντάξει Raisa θα ειμαι επιεικής με την συμπεθέρα μου αλλά ειδες τι αντιδραστικό στοιχείο ειναι???:P

Να μια γευση από τον Xavier Naidoo
https://www.youtube.com/watch?v=PKruSQEnDnM
Eγώ προσωπικά τον λατρευω....

Καλησπέρα σας, κορίτσια. Είμαι κι εγώ μια από τους ερωτοχτιπημένους με τα Βρετανικά κι έχω στο σπίτι μου τη Ντούνια (2 ετών) και το γιό της Ιάσονα (6 μηνών).

Ελπίζω πως κάποια μέρα θα έχουμε εδώ μια μεγάλη και χαρούμενη παρέα από Βρετανικές κοντότριχες και μακρύτριχες γατούλες.
Καλωσήρθες!
Τα silver είναι η απίστευτη αδυναμία μου,και θα με ενδιέφερε στο μέλλον ένα εκτροφείο silver...Δυστυχώς στην παρούσα φάση δεν με "παίρνει",αλλά θα το πρώτο που θα κάνω μόλις μπω σε μια σειρά θα είναι να βρω πληροφορίες...:happy:

Έλα βρε συμπεθέρα....μην είσαι τόσο αυστηρή:(...δνε θα το ξανακάνει η καλή μας Μουκέλις:/:...σκέψου λίγο και τον Σείριο που αγωνιά για την μικρή του πριγκίπισσα:D

Τον τραγουδιστή που αναφέρεις δεν τον ξέρω....αλλά σίγουρα θα είναι καλός αφού σε έκανε να αγαπήσεις τα γερμανικά:happy:

Και τέλος δεν κατάλαβα τι ζηλεύεις εσύ με τόσα κουκλιά μωράκαι γύρω σου:blink::D:D

Αααχ...και γω αυτό ονειρεύομαι εδώ και πολύ καιρό...το έχω ψάξει και λίγο αλλά δύσκολα τα πράγματα....όπως λες και συ η χώρα μας σε αυτόν τον τομέα δεν είαι καθόλου οργανομένει δυστυχώς...:/:
Τα γατόνια σου είναι ΚΟΥΚΛΙΑ:rolleyes:...έχω πάθει ...ειδικά με τον αρσενικό ...είναι Θεός:inlove::inlove:
Σ'ευχαριστώ πολύ Ραίσα μου...Απονη συμπεθέρα,δείξε μου το μωρό μου να τρώει βερύκοκο!:(

Εντάξει Raisa θα ειμαι επιεικής με την συμπεθέρα μου αλλά ειδες τι αντιδραστικό στοιχείο ειναι???:P

Να μια γευση από τον Xavier Naidoo
https://www.youtube.com/watch?v=PKruSQEnDnM
Eγώ προσωπικά τον λατρευω....

Τον άκουσα και έχω να πω το εξής: Είναι τέλειος:up::up::up:
Δεν τον ήξερα...μάλλον θα εμφανίστηκε αφού έφυγα από Γερμανία:hmm:

Είδες Ραισα δεν ειχα δίκιο??Και έχει και άλλα τραγούδια ακόμα πιο ωραία...Αλλά δεν ξέρω πως να σου στείλω, έχω όλους τους δίσκους του.Αμα θες στειλε μουτο μαιλ σου με πμ και θα συμβουλευτω την συμπεθερα μου που ειναι αστερι σε αυτα

Βρε συ συμπεθέρα αυριο πρωι πρωι θα σου το στειλω το μωρό με τα βερυκοκα....Καλά το λέω εγω ειναι παμφάγο το χρυσό μου...Μαζί με το Σειριο θα σε φάνε ζωντανή....:lol:

Αντιο σας φευγω τώρα:hello:

Είδες Ραισα δεν ειχα δίκιο??Και έχει και άλλα τραγούδια ακόμα πιο ωραία...Αλλά δεν ξέρω πως να σου στείλω, έχω όλους τους δίσκους του.Αμα θες στειλε μουτο μαιλ σου με πμ και θα συμβουλευτω την συμπεθερα μου που ειναι αστερι σε αυτα

Βρε συ συμπεθέρα αυριο πρωι πρωι θα σου το στειλω το μωρό με τα βερυκοκα....Καλά το λέω εγω ειναι παμφάγο το χρυσό μου...Μαζί με το Σειριο θα σε φάνε ζωντανή....:lol:

Αντιο σας φευγω τώρα:hello:
Θα στα ανεβάσω εγώ συμπεθέρα και θα τα στείλουμε στη Ραϊσα!
Ραϊσα θα στα στείλω για το πάρτυ που λέγαμε ότι θα κάνεις...που θα μας δώσεις τα δωράκια μας...:whistle::whistle:
Το μωρό μου δεν είναι παμφάγο,τρώει βερύκοκα για να γίνει (αν είναι δυνατόν) ακόμα πιο γλυκιά!:rolleyes:

Τα silver είναι πολύ όμορφα αν και εμείς τώρα έχουμε πάθει πλάκα με τον Φιντέλ , τι ναζιάρης - χαδιάρης γάτος είναι αυτός ! κανει και μασαζ με τα πατουσάκια του ... ελπίζω η Σιλβή να μάθει κανένα απο τα κόλπα του. Η Ραίσα τον αναζητα καθόλου άραγε ;

Τα silver είναι πολύ όμορφα αν και εμείς τώρα έχουμε πάθει πλάκα με τον Φιντέλ , τι ναζιάρης - χαδιάρης γάτος είναι αυτός ! κανει και μασαζ με τα πατουσάκια του ... ελπίζω η Σιλβή να μάθει κανένα απο τα κόλπα του. Η Ραίσα τον αναζητα καθόλου άραγε ;

Ναιιιιι το μωρό μου... είναι πολύ χαδιάρικο γατί:inlove::inlove::inlove:.....σας πήρε τα μυαλά Σιλβούλα???:D:lol::lol::lol:
Η Ραίσα χθες το βράδυ τον έψαχνε η καημένη:(...νιαούριζε μπας και φανεί ο μικρός....αλλά μόνο για λίγο;)...μετά την έπεσε για ύπνο, το αγαπημένο της χόμπι:P:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back