British - maniacs

Ωραίες και οι Σιβηρίας,αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ πολύ και οι Σαρτρεζ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Ωραίες και οι Σιβηρίας,αλλά εμένα μου αρέσουν πολύ πολύ και οι Σαρτρεζ!
Καλές.... Αλλά επιμένω Σιβηρικά! :P:cool::lol:
nikarl-sib.jpg

bigskykatz-sib.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λοιπόν....έχετε φύγει τελείως εκτός θέματος....:mad::mad::mad:
Για να σας επαναφέρω πάλι στο θέμα....που είναι οι βρετανικές κοντότριχες...:P δείτε αυτές τις φωτό!!!:D:D:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• DSC05969 familie.jpg
    DSC05969 familie.jpg
    48,6 KB · Εμφανίσεις: 26
  • british3.jpg
    british3.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 33
  • british1.jpg
    british1.jpg
    33 KB · Εμφανίσεις: 25
  • P6037921 peggy.jpg t.jpg
    P6037921 peggy.jpg t.jpg
    74,3 KB · Εμφανίσεις: 27
  • P2231238 Luke.jpg
    P2231238 Luke.jpg
    111,3 KB · Εμφανίσεις: 28
:redface:Πεθαίνω...Στη δεύτερη φωτογραφία είναι λιλά τα μωράκια Ραϊσα;

εχετε ξεφυγει ομαδικα!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
τι κατασταση ειναι αυτη??κοντευω να τρελαθω!!
τι κανετε σημερα??:)

Καλά αγαπητή,εσείς;
Εμείς τα συνηθισμένα,φωτογραφίζουμε τον Σείριο,τρέχουμε από πίσω του όλη μέρα,και γενικά μας έχει κάνει όλους υπηκόους του.

καλα κι εμεις!!!ναζια κανουμε πολλα και σημασια θελουμε τρελη!!!
εγω ειμαι πτωμα απο την δουλεια οπως παντα και γκριναζω σε ολους!!!:):)

Υπομονή,ηρθε η ώρα που γύρισες σπιτάκι σου και θα ξεκουραστείς.Πόσο βαρύ είναι τώρα το Λουνάκι;

:redface:Πεθαίνω...Στη δεύτερη φωτογραφία είναι λιλά τα μωράκια Ραϊσα;

Οχι, δεν είναι λιλά, είναι μπεζ αν και φέρνουν λίγο στο λιλά...

Δεν είναι τέλεια, θεϊκά, υπέροχα φατσουλίνια όλα τους???:D:D

Λουνα μου κουράγιο....αύριο ξημερώνει άλλη μέρα ....καλή ξεκούραση και πολλά φιλάκια στο Λουνάκι!!!

Είναι απίθανα,και τόσο στρουμπουλά που σου έρχεται να τα ζουλήξεις!Το πεϊνιρλί πως τα πάει;Πότε την περιμένετε;

Είναι απίθανα,και τόσο στρουμπουλά που σου έρχεται να τα ζουλήξεις!Το πεϊνιρλί πως τα πάει;Πότε την περιμένετε;

Η Ραίσα είναι μια χαρά...έχει γίνει πλέον κανονικό μπαλονάκι:D:lol::lol::lol:
Η μεγάλη στιγμή θα έρθει σε περίπου 2 βδομάδες...άντε να δούμε πόσα μικρά θα έχουμε...έχω τρομερή αγωνία:D

Λοιπόν....έχετε φύγει τελείως εκτός θέματος....:mad::mad::mad:
Για να σας επαναφέρω πάλι στο θέμα....που είναι οι βρετανικές κοντότριχες...:P δείτε αυτές τις φωτό!!!:D:D:D

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Καλημέρα Βρετανοπανέμορφογκαστρωμένες αλλά και εσείς οι ελεύθερες! :lol:

Λείπατε χθες από το σπίτι σας.... και μπήκανε κλέφτες ε? Εμ.... ποιος σας είπε να μας αφήσετε μόνες με τη Θεία??
Μαντάρα τα κάναμε!! :lol:

Για να επανορθώσω λοιπόν! Ε λοιπόν ναι! Είστε Θεές!!! :up:

7164_20.JPG

Η μεγάλη στιγμή θα έρθει σε περίπου 2 βδομάδες...άντε να δούμε πόσα μικρά θα έχουμε...έχω τρομερή αγωνία:D

'Ολα καλά να πάνε! Γερά μωρά:baby: και μ' ένα πόνο!! :up:

Ε...ε.....καλά ντέ....μη βαράτε.
Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα. Λίγο μόνο:D

Φαντασία μου πλανεύτρα:whistle::whistle::whistle: ε, κάπως έτσι και εγώ φανταζόμουν πώς έχω όλα αυτά τα μικρά στις φωτογραφίες στην αγκαλιά μου.........γκουτσι, γκουτσι, γκουτσι.........

μια που δεν μπορώ να έχω γατί στο σπίτι.......

Αλλά που θα πάει...... η Ραϊσα σε περίπου 2 εβδομάδες θα μας κάνει τα μικρά μπαλάκια:up::up::up::up: αντίσκηνο θα στήσω στο σπίτι της Νικολέττας:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα Βρετανοπανέμορφογκαστρωμένες αλλά και εσείς οι ελεύθερες! :lol:

Λείπατε χθες από το σπίτι σας.... και μπήκανε κλέφτες ε? Εμ.... ποιος σας είπε να μας αφήσετε μόνες με τη Θεία??
Μαντάρα τα κάναμε!! :lol:

Για να επανορθώσω λοιπόν! Ε λοιπόν ναι! Είστε Θεές!!! :up:

Λείπει η γάτα χορεύουν τα ποντίκια.:mad::mad:..έτσι είναι (αν δεν καταλάβατε τα ποντίκια είστε εσείς):P:lol:
Τέλος πάντων...δέχομαι τη συγνώμη μετά χαράς:)... με τέτοια όμορφη φωτό πώς να κάνω και αλλιώς:D

Ε...ε.....καλά ντέ....μη βαράτε.
Ξεφύγαμε λίγο από το θέμα. Λίγο μόνο:D

Αλλά που θα πάει...... η Ραϊσα σε περίπου 2 εβδομάδες θα μας κάνει τα μικρά μπαλάκια:up: αντίσκηνο θα στήσω στο σπίτι της Νικολέττας:lol:

Ναι ναι...σε περιμένω....και να σου πω και μια ιδέα που μου ήρθε?????;)
Λέω να τους στείλουμε όλους στο εξοχικό και μεις να μείνουμε με τα γατιά στο σπίτι μονες...ε..ε...τι λές:D:rolleyes::rolleyes:

Θέλουμε αποκλειστικό από τη γένα και μάλιστα on line. Ραίσα δεν σου κρύβω ότι λιγουρεύομαι πολύ ένα Βρετανάκι, αλλά θα με κυνηγήσουν στο τέλος από το σπίτι:(

που είστε καλέ όλοι.........................:hmm::hmm::hmm:

Με αυτά επανέρχομαι ξανά στο θέμα???????????????

Θέλουμε αποκλειστικό από τη γένα και μάλιστα on line. Ραίσα δεν σου κρύβω ότι λιγουρεύομαι πολύ ένα Βρετανάκι, αλλά θα με κυνηγήσουν στο τέλος από το σπίτι:(

Και βέβαια θα το έχετε το αποκλειστικό....λεπτό προς λεπτό θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις:D
Αχ..καλή μου σε καταλαβαίνω...και γω να δεις πόσα γατόνια λιγουρεύομαι...:redface::lol::lol::lol:

Και βέβαια θα το έχετε το αποκλειστικό....λεπτό προς λεπτό θα σας ενημερώνω για τις εξελίξεις:D
Αχ..καλή μου σε καταλαβαίνω...και γω να δεις πόσα γατόνια λιγουρεύομαι...:redface::lol::lol::lol:[/quote

Νικολέτα, μετά η Ραίσα σε τι πρόγραμμα θα μπει?
Στους 40 στα σκούρα? :lol:(αστειεύομαι...)

Εννοώ θα τη ξαναβάλεις του χρόνου? :hmm:

Ναι ναι...σε περιμένω....και να σου πω και μια ιδέα που μου ήρθε?????;)
Λέω να τους στείλουμε όλους στο εξοχικό και μεις να μείνουμε με τα γατιά στο σπίτι μονες...ε..ε...τι λές:D:rolleyes::rolleyes:[/quote]

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back