British - maniacs

Νικολέτα, μετά η Ραίσα σε τι πρόγραμμα θα μπει?
Στους 40 στα σκούρα? :lol:(αστειεύομαι...)

Εννοώ θα τη ξαναβάλεις του χρόνου? :hmm:

Δεν ξέρω, εξαρτάται....αν τελικά καταφέρω να φέρω ένα ζευγάρι silver tabby από Γερμανία, λέω να στειρώσω την Ραίσα...:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω, εξαρτάται....αν τελικά καταφέρω να φέρω ένα ζευγάρι silver tabby από Γερμανία, λέω να στειρώσω την Ραίσα...:hmm::hmm:

Ναι δεν θα'ναι κακή ιδέα... να μην έχεις και το άλλο ενεργό ζευγάρι να μπλέκεται στα... πόδια τους...
Θα έπρεπε εννοώ να απομονώσεις τους 2 αρσενικούς κι αυτό είναι θέμα...
Θα στειρώσεις και το Φιντέλ ε? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Οι άλλοι θα βουρλίζονται στο εξοχικό κι εσείς θα νταντεύετε μωρά!!:baby: Μούρλια!
Μου φαίνεται ότι θα σας κυνηγάνε με τα ποτιστήρια και τις τσουγκράνες!! :lol:

Ναι δεν θα'ναι κακή ιδέα... να μην έχεις και το άλλο ενεργό ζευγάρι να μπλέκεται στα... πόδια τους...
Θα έπρεπε εννοώ να απομονώσεις τους 2 αρσενικούς κι αυτό είναι θέμα...
Θα στειρώσεις και το Φιντέλ ε?:hmm:

Ε, ναι....θα τον στειρώσω και αυτόν μετά!

Πάντως δεν σου ψέκασε ακόμα Ραίσα ε? :hmm:

Τί πράγμα???????????????????????????:mad::mad::mad:
Θα στηρώσεις τον Φιντέλ μας? Τον ερωτιάρη της παρέας? Τον τζίγκολο?
Καλά καλέ.................όλες τις θυληκές που περιμένουν με τη σειρά και έχουν τραβίξει νούμερο προτεραιότητας λες και βρίσκονται στο ΙΚΑ....αυτές δεν τις σκέφτεσαι????

τσ τσ τσ τσ....φτου σου δεν ντρέπεσαι:mad:

Όχι....εκτός και αν δεν το αντιλήφθηκα:confused::confused::confused:
Να είσαι σίγουρα ότι θα το αντιλαμβανόσουν κατευθείαν!!! :lol:
Δεν γνωρίζεις αυτή τη μυρωδιά?? :mpliaks:

Καλά καλέ.................όλες τις θυληκές που περιμένουν με τη σειρά και έχουν τραβίξει νούμερο προτεραιότητας λες και βρίσκονται στο ΙΚΑ....αυτές δεν τις σκέφτεσαι????

Μωρέ θεία, 2 αρσενικοί ενεργοί γάτοι στο σπίτι είναι πολλοί! (εννοώ αν πάρει και τα silverακια);)
Εκτός αν έχεις χώρο για κάτι τέτοιο!

Ε, δεν είπαμε ότι θα τον στειρώσω ΑΥΡΙΟ;)....η σειρά θα κρατηθεί αυστηρά...αλλά μετά τέλος:/:...όποιος πρόλαβε τον Κύριο (Φιντέλ) είδε!!!:P:lol::lol::lol:

Να είσαι σίγουρα ότι θα το αντιλαμβανόσουν κατευθείαν!!! :lol:
Δεν γνωρίζεις αυτή τη μυρωδιά?? :mpliaks:

Οχι...ευτυχώς δεν είχα ακόμα την τιμή να την γνωρίσω:D:lol::lol::lol:

Πόσα ήταν τα γατάκια της Ραίσας στη πρώτη της γέννα?
Συγνώμη αν σε πήζω στις ερωτήσεις αλλά μ' αρέσει να μιλάω για ζευγαρώματα μωράκια κλπ... ;)

Οχι...ευτυχώς δεν είχα ακόμα την τιμή να την γνωρίσω:D:lol::lol::lol:

Α... δεν είχες άλλους "ενεργούς" γάτους στο παρελθόν ε??
Ενώ η αφεντιά μου η γατομάνα είχε και παραείχε! :lol:
Πίστεψέ με... δεν υποφέρεται!

Πόσα ήταν τα γατάκια της Ραίσας στη πρώτη της γέννα?
Συγνώμη αν σε πήζω στις ερωτήσεις αλλά μ' αρέσει να μιλάω για ζευγαρώματα μωράκια κλπ... ;)

Δεν με πήζεις καθόλου....
Στην πρώτη γέννα είχε 5 μικρά και στη δεύτερη 6:D....αλλά δυστυχώς σε κάθε γέννα είχαμε και από 1 μικρό απώλεια:/:

Α... δεν είχες άλλους "ενεργούς" γάτους στο παρελθόν ε??
Ενώ η αφεντιά μου η γατομάνα είχε και παραείχε! :lol:
Πίστεψέ με... δεν υποφέρεται!

Όχι γάτο δεν είχα ποτέ....μια ζωή πάντα θηλυκά είχα μόνο!
Το ότι δεν υποφέρεται το έχω ακούσει και από άλλους.:/:.ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν το έζησα:D

Τώρα μπορεί να κάνει και 7! :lol: (5,6,7)

Μακάρι να βγουν όλα γερά! Πολύ συχνά υπάρχουν πάντως απώλιες!

Άσχετο... αλλά τα'χω πάρει με την ιστορία του κοριτσιού στο "Μ'αγαπά δεν μ'αγαπά"... τι άρρωστοι άνθρωποι που υπάρχουν βρε παιδί μου... κι αυτό το κοριτσάκι να λιώνει... :(:mad:

Άσχετο... αλλά τα'χω πάρει με την ιστορία του κοριτσιού στο "Μ'αγαπά δεν μ'αγαπά"... τι άρρωστοι άνθρωποι που υπάρχουν βρε παιδί μου... κι αυτό το κοριτσάκι να λιώνει... :(:mad:[/quote]

Και εγώ το ίδιο......
Τα πέρασα με την καλύτερη φίλη μου, και σε αυτή την περίπτωση ήταν και πιο μεγάλος.
Αλλά δυστυχώς όταν είσαι ερωτευμένη πολλά πράγματα δεν βλέπεις.

Ε, δεν είπαμε ότι θα τον στειρώσω ΑΥΡΙΟ;)....η σειρά θα κρατηθεί αυστηρά...αλλά μετά τέλος:/:...όποιος πρόλαβε τον Κύριο (Φιντέλ) είδε!!!:P:lol::lol::lol:

τι λες καλε??μονο μια φορα θα ζευγαρωσει ο fidel με καθε μια και μετα τελος???:blink::blink::blink:
εγω θελω να κανουμε παρεα καθε χρονο....:redface::redface:
μην κανεις κανενα αστειο..:P:P

Καλημέρα!
Κάποιος φίλος θέλει πληροφορίες για scotish fold...

Καλησπέρα.

Εγώ ενδιαφέρομαι για scottish fold. Μπορείτε να με ενημερώσετε για τιμές καθώς και μαγαζιά που πουλάνε, ή ακόμα καλύτερα, κάποιος/κάποια απο εσάς που έχει κάποιο γατί που περιμένει να γεννήσει scottish?

Ευχαριστώ πολύ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back