British - maniacs

Αυτό το αφιερώνω στον Φιντελ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε καλημερα!!!τι εγινε εδω??φυγαμε ολοι το σκ και δεν εγραψε κανεις μια κουβεντα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ είμαστε...δεν φύγαμε για 3ήμερο....εδώ αραχτή με πολύ διάβασμα....:/:
Το πεινιρλί μας μια χαρά....δεν ξέρει πια πού να αράξει...άρχισε η αντίστροφη μέτρηση...άλλες δύο βδομάδες και θα έχουμε βρετανομωρούλια!!!!:up::up::up:

Θα είναι τώρα ένα πεϊνιρλί χορταστικό, φουσκωτό, τίγκα στο "κασέρι"! :lol::lol::lol:
Άντε, καλώς να μας ορίσουν και τα πεϊνιρλάκια! :)

Θα είναι τώρα ένα πεϊνιρλί χορταστικό, φουσκωτό, τίγκα στο "κασέρι"! :lol::lol::lol:
Μήπως πεινάμε λίγο;
Τις ευχές μας στη γεμιστή γάτα:blink:, καλή λευτεριά:)

αχ ναι με το καλο!!:)

Σας ευχαριστώ κορίτσια....θα σας κρατάω ενήμερες :up:

Νικολέτα μου σαν πιο έμπειρη γατομαία:Pνα σε ρωτήσω,έμαθα για την Τζιντζερ ότι είναι λίγο κακόκεφι και έκανε και εμετούλη.Είναι φυσιολογικό;εμείς ζευγαρώσαμε μια βδομάδα νωρίτερα από σας,τοΣ/Κ πριν τη Μεγαλοβδομάδα,άρα κοντεύει.
Αλλά η κοπέλα που την έχει τρέχει κι εκείνη ε νοσοκομεία και γράφουνκαι τα δυο της παιδιά.Πως να τη βοηθήσω;

Νικολέτα μου σαν πιο έμπειρη γατομαία:Pνα σε ρωτήσω,έμαθα για την Τζιντζερ ότι είναι λίγο κακόκεφι και έκανε και εμετούλη.Είναι φυσιολογικό;εμείς ζευγαρώσαμε μια βδομάδα νωρίτερα από σας,τοΣ/Κ πριν τη Μεγαλοβδομάδα,άρα κοντεύει.
Αλλά η κοπέλα που την έχει τρέχει κι εκείνη ε νοσοκομεία και γράφουνκαι τα δυο της παιδιά.Πως να τη βοηθήσω;

Γεία σου πόπι μου, τι κάνεις??:)
Αρχικά να σας ευχηθώ με το καλό να σας έρθουν τα μωρούλια!:up:
Το ότι είναι κακόκεφη δεν νομίζω να πειράζει ...και η Ραίσα κάπως έτσι είναι οσο πλησιάζουν οι μερες και βαραίνει.;)...για τον εμετό όμως δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να ρωτήσει το γιατρό να της πει τι μπορεί να είναι:hmm:

Με το καλό στο Ραισάκι!

Να... δείτε εδώ άλλο ένα "πεινιρλί"... :lol::P

Μια τέτοια γάτα έπρεπε να'χα να μη ψαχουλεύω όλη την ώρα τη... γούνα της να δω αν είναι έγκυος... :lol:

https://pets.webshots.com/photo/1008424873026406546TntvkxLypH

Να μαι και γω............
Δεν δουλεύω άλλο (ψάχνω για δουλειά, αν ξέρει κανέις κάτι....) και
έτσι δεν έχω την ευκαιρία να γράφω.

Τώρα είμαι όμως στην Νικολέτα γιατί δίνει μάθημα και έτσι είπα να
σας πω ένα γεια...:hello::hello::hello:

Μιλάμε, η Ραίσα έχει γίνει πραγματική μπάλα και δεν μπορεί άλλο να κουνηθεί. Φουσκωτή φουσκωτή αφήνει να της κάνω μασάζ στην κοιλιά.

Ανυπομονώ να έρθουν τα μωρούλια και να στείλουμε όλοι την οικογένεια
στο εξωχικό και να μείνουμε εδώ με την Νικολέτα μόνες με τις γάτες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζήλια, ζήλια......

Μιλάμε, η Ραίσα έχει γίνει πραγματική μπάλα και δεν μπορεί άλλο να κουνηθεί. Φουσκωτή φουσκωτή αφήνει να της κάνω μασάζ στην κοιλιά.

στο εξωχικό και να μείνουμε εδώ με την Νικολέτα μόνες με τις γάτες:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ζήλια, ζήλια......
Ναι! Ζηλεύουμε με τη καλή έννοια όμως! :P:P
Δεν είναι τρομερό να τα βλέπεις και να τα αισθάνεσαι κάτω από το χέρι σου να κουνιούνται??

Ζήλια, ζήλια......
Ζηλεύουμεεεεεεεεε!Αλλά που θα πάει,αν ανέβω Θεσσαλονίκη για το meetup του Ιούλη,θα τα δω από κοντά!Κοιτάξτε καταχθόνιο σχεδιο,έκανα τη Νικολέττα Bookcrosser και την έψησα να έρθει και στο Meetup για να δω τα μωρά.Ναι,ζηλέψτε,ζηλέψτε!:lol:

καλημερα!!!
τι κανουν τα κοριτσια???το μικρο πεινιρλι??:)

Ζηλεύουμεεεεεεεεε!Αλλά που θα πάει,αν ανέβω Θεσσαλονίκη για το meetup του Ιούλη,θα τα δω από κοντά!Κοιτάξτε καταχθόνιο σχεδιο,έκανα τη Νικολέττα Bookcrosser και την έψησα να έρθει και στο Meetup για να δω τα μωρά.Ναι,ζηλέψτε,ζηλέψτε!:lol:

Να από πού πήρε ο Σείριος.:eek:...μαφία η Μαμά μαφία και ο γιός:P:P:lol::lol:

καλημερα!!!
τι κανουν τα κοριτσια???το μικρο πεινιρλι??:)

Καλημέρα και σε σας!
Καλά είμαστε ...αν εξαιρέσεις το πολύ διάβασμα και το πολύ φούσκωμα:D:lol::lol::lol:
Εσείς τι κάνετε...πώς τα πάτε με τις ζέστες?:/:

εχεις πηξει, φανταζομαι!!!:down:ποτε τελειωνεις για καλοκαιρι???
εμεις καλα παμε με τις ζεστες!οσο ειμαστε μεσα στο σπιτι καλα ειναι!!!βεβαια ειχαμε και ενα χαζοτρεξιμο χθες, γιατι βαφουμε ολο το σπιτι και η Luna πρεπει να ξεφυγε απο το μισο που την εχουμε κλεισει και κατι εγλειψε (μαλλον) κ εκανε εναν εμετουλη και ετρεχα σαν την τρελη να παω στον γιατρο για να μην κλεισει!!!!ειναι υπουλη!δεν τολμας να ανοιξεις μια πορτα και τρεχει!!!!

Υπουλο το Λουνάκι καλέ??? Αυτό το αγγελικό πλάσμα??? :confused: Σα δε ντέπεσαι λίγο:mad::lol::lol::lol:
Τώρα όλα καλά???

Η εξεταστική τελειώνει την άλλη Παρασκευή...έχω ακόμα 5 μαθήματα και ΤΕΛΟΣ!!!:up:
Εσύ πότε θα πάρεις άδεια??? Θα σε περιμένουμε για μπανάκια στη Χαλκιδική!;):D

Υπουλο το Λουνάκι καλέ??? Αυτό το αγγελικό πλάσμα??? :confused: Σα δε ντέπεσαι λίγο:mad::lol::lol::lol:
Τώρα όλα καλά???

Η εξεταστική τελειώνει την άλλη Παρασκευή...έχω ακόμα 5 μαθήματα και ΤΕΛΟΣ!!!:up:
Εσύ πότε θα πάρεις άδεια??? Θα σε περιμένουμε για μπανάκια στη Χαλκιδική!;):D

Μαζέψου εσύ!:P Έχεις ντάντεμα μωρών με τη "Θεία" στο σπίτι!! :lol::lol:

μην γελας καθολου!!!παραμονευει και πεταγεται για να παει να δει τον ανθρωπο που βαφει!!!:lol::lol:
αντε να τελειωνεις κι εσυ!!!θα φυγετε για χαλκιδικη κατευθειαν εσεις εε??:up:
εγω τελειωνω ιουλιο και μετα θα δουμε!!να δω ποτε θα παρει αδεια και ο φιλος μου!
παντως θελω πολυ να ερθω χαλκιδικη!!!για να δουμε!!θα τα καταφερω??
εσυ θα εχεις και παιδοπουλα εε??θα τα παρεις μαζι??

Καλησπέρα σε όλους , χαθηκα αλλα είχα πολυ διάβασμα η Σιλβή απο εχθές αρχισε να νιαουρίζει :D:D:D επιτέλους ! Ο Φιντέλ την ακολουθεί συνεχώς απο πίσω τώρα τελευταία τα πήγαιναν πολύ καλά και ελπίζω να του κάτσει σύντομα ... Αντε συμπεθέρα θα γεμίσουμε μωρά :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back