British - maniacs

Τα είδα,τα είδα πριν στη Gallery(εχω γίνει γατάσκοπος σαν τον γιόκα μου...:lol:)Τα θέλω ΟΛΑ!!!Νικολεττα μη με αφήσεις να τα δω,δεν εγγυώμαι τίποτα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να σας ζησουν!!!!μπραβο η μαμα...κουνελα...φτου φτου!να σας ζησουν τα γλυκα μου!!1!!:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζήσουν!!!Υγεία να΄ χουν!!!! :up::up:

Τα είδα,τα είδα πριν στη Gallery(εχω γίνει γατάσκοπος σαν τον γιόκα μου...:lol:)Τα θέλω ΟΛΑ!!!Νικολεττα μη με αφήσεις να τα δω,δεν εγγυώμαι τίποτα!:lol:
Πω... πω...θα με πρήξει ο γιος μου... :(Μήπως να του πάρω κανένα? :hmm::lol:

Ραίσα θέλουμε το ιστορικό να μας πεις... Στο χαλί πήγε να τα αμολήσει πάλι?? :lol:

Να σας ζήσουν!!!:)

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΩΡΑΑ!!!Νικολετα μου να σου ζησουν!!!ειναι υπεροχα!!!εχω παθει σοκ!!!!!!!!!!
πως ειναι η μανουλα???

Σας ευχαριστώ παιδιά....όντως είναι υπέροχα τα μικρούλια...δεν χορταίνω να τα βλέπω!!!:inlove::inlove:
Η μανούλα μια χαρά είναι....σηκώθηκε έφαγε, ήπιε νεράκι και ξαναπήγε στα μωρά της!:up:
Το μόνο που την βασανίζει την καημένη είναι η ζέστη....έχει λαχανιάσει και είναι όλο με την γλώσσα έξω η καλή μου.:/:

Σας ευχαριστώ παιδιά....όντως είναι υπέροχα τα μικρούλια...δεν χορταίνω να τα βλέπω!!!:inlove::inlove:
Η μανούλα μια χαρά είναι....σηκώθηκε έφαγε, ήπιε νεράκι και ξαναπήγε στα μωρά της!:up:
Το μόνο που την βασανίζει την καημένη είναι η ζέστη....έχει λαχανιάσει και είναι όλο με την γλώσσα έξω η καλή μου.:/:

βαλτη σε χωρο με κλιματιστικο!αμεσα μαλιστα, απλως να μην χτυπαει ο αερας τα μικρα, για παραδειγμα ανοιξε ενα κλιματιστικο διπλα και αστην σε αλλο δωματιο!η ταχυπνοια δεν ειναι καλο στη γατα...βρεξτην και λιγο!:/:

βαλτη σε χωρο με κλιματιστικο!αμεσα μαλιστα, απλως να μην χτυπαει ο αερας τα μικρα, για παραδειγμα ανοιξε ενα κλιματιστικο διπλα και αστην σε αλλο δωματιο!η ταχυπνοια δεν ειναι καλο στη γατα...βρεξτην και λιγο!:/:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές Βάσια....τα έχω κάνει όλα όσα λες!!:)

να σας ζησουν ειναι κουκλακια...δεν φοβασαι να τα πιανεις τοσο μικρα που ειναι?:P:P:Pμου φαινεται λες και θα σπασουν..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστώ για τις συμβουλές Βάσια....τα έχω κάνει όλα όσα λες!!:)

αν συνεχιστει η ταχυπνοια μηπως εχει καποια ελλειψη ασβεστιου?καλα ειναι να καλεσεις τον κτηνιατρο σου!γιατι αν δεν ζεσταινεται μηπως ειναι αλλο το προβλημα...:(

Καλέεεεε κάτι γιουβαρλακοραϊσοφιντελόγατα! :):):up::up:
Να σου ζήσουν! Μπράβο Ραϊσα και Φιντέλ, είστε καλλιτέχνες γατοποιοί! :lol:
Φτου, φτου, σκόρδα!

Να σας ζήσουν και απο μένα...Μάνα μου ειναι κουκλάκια και τα 7....Βρε θηρίο Φιντέλ:blink::blink::blink: τι εισαι εσυ καλέ??Εφτα??Και τόλμησαν να υποννοήσουν οτι δεν τα κατάφερες???Να σας ζήσουν όλα...Πολλά ζαλισμένα φιλιά απο εμας

Τι κάνουν τα βρετανάκια;;; Η Ραισουλα καλά;;; Πες μας κανένα νεο...

Τι κάνουν τα βρετανάκια;;; Η Ραισουλα καλά;;; Πες μας κανένα νεο...

Μια χαρά είναι τα μωρούλια μας....φαΐ, κακά και νάνι:D:lol:
Η Ραίσα δείχνει να έχει συνέλθει από τη γέννα...έφαγε μια χαρά ήπιε και μπόλικο γαλατάκι έφαγε και την δυναμωτική παστούλα της:up:
Τώρα είναι όλη η οικογένεια στο καλαθάκι και κοιμούνται! :rolleyes:
Σε λίγες μέρες θα βάλω και νέες φωτό....θα σας ζαλίσω τώρα στις φωτογραφίες....:redface::D:lol::lol:

Τα καταφέρνει και τα 7;;:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:Πρεπει να ειναι τελεια να τα βλέπεις τώρα.. Ο μπαμπας ποτε γυρίζει να δει τα παιδια του; Αχ είναι κουκλιά αυτά τα μωρα!!:D

Τελεια!!Οσες πιο πολλες φωτογραφιες τοσο καλυτερα!!!Να σου ζησουν!!!!
ΥΓ:Μα 7?Γι αυτο ειχε τοσο μεγαλη κοιλια!!

Τα καταφέρνει και τα 7;;:baby::baby:Πρεπει να ειναι τελεια να τα βλέπεις τώρα.. Ο μπαμπας ποτε γυρίζει να δει τα παιδια του; Αχ είναι κουκλιά αυτά τα μωρα!!:D

Τα καταφέρνει μέχρι στιγμής...μόλις πάρουν λίγο τ΄απάνω τους θα τα δίνω και γω γαλατάκι....να φτάνει για όλους:rolleyes::rolleyes::D
Ο περήφανος μπαμπάς δεν ξέρει ακόμα τι τον περιμένει....θα έρθει την Παρασκευή το βράδυ να δει τα κατορθώματά του!:up::lol::lol::lol:

Τελεια!!Οσες πιο πολλες φωτογραφιες τοσο καλυτερα!!!Να σου ζησουν!!!!
ΥΓ:Μα 7?Γι αυτο ειχε τοσο μεγαλη κοιλια!!
Ασε τζουτζού...πρώτη γέννα 5....δεύτερη γέννα 6...τρίτη γέννα 7:blink::blink::blink:....κάθε γέννα και ένα γατάκι μπόνους:lol::lol::lol::lol:

Να σας ζήσουν, να σας ζήσουν,:D πο πο δηλαδή τώρα η Θεία της Raisas έχει 7 ανήψιά;:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back