British - maniacs

μπορεΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!!:P:lol::lol::lol: Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα;)

Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!!:D:happy:
Ουαου ΝΑΙ το θέλουμε πολύ να αγγίξουμε:D.
Αφού θα έχετε μαζί το "τσουπωτό" είναι να μην καιγόμαστε:lol::lol:.
Με το καλό να έρθετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπητή gatouni - κατάσκοπε :cool::D και φυσικά μπορείτε να μας δείτε από κοντά....ΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!!:P:lol::lol::lol: Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα;)

Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!!:D:happy:

καλεεε,δεν τα φερνεις ολα λεω εγω???:D:D:D:D:D
φυσικα και θελουμε να σε δουμε κμι εσενα!!!να χαιρεσαι που δεν εισαι χνουδομπαλα γιατι θα επρεπε να φοβασαι τωρα που ερχεσαι γιατι οταν βλπεπω τετοια πραγματα ΤΡΕΛΑΙΑΙΝΟΜΑΙ!!!:P:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά.
Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά.

Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά.

Και γω το ίδιο!!!!:)........τυχερούλα , θα την βλέπεις την κούκλα συχνά;)...ζηλεύωωωωω :redface::redface::D:D:D

Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά.

ΑΑΑχχχχ αυτός ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές:inlove:.....να δω ποια καρδιά θα τον κατακτήσει!!!:rolleyes::D:D

Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... :) Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε :redface::up:

ειναι κανεις εδω?????

τι κανετε εσεις και τα μωρα σας??????:):)

Και εμεις εδω..:redface: Αν και καινουργιοι..:)

τι κανετε εσεις και τα μωρα σας??????:):)

Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!!:rolleyes::rolleyes::up: Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ???:/:
Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω???:D

Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!!:up:
Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό:inlove: ....άπαιχτη η μικρή!!!

Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει..:lol::lol: Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!!:D

Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!!:rolleyes::rolleyes::up: Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ???:/:
Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω???:D

πολυ σας χαζευω στις photo!!!:P:P
φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα?????

καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa?????
που ειναι οι φωτο?????:):):)

Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει..:lol::lol: Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!!:D

Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του???:blink::lol::lol:
Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς ;):lol::lol:

πολυ σας χαζευω στις photo!!!:P:P
φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα?????

Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω:confused:...κάπου στην Άνω Κυψέλη:hmm:....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο;)

καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa?????
που ειναι οι φωτο?????:):):)

Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι!:D Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου!

Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι!:D Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου!
Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου:cool::D
μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό :redface::lol::lol:

Γεια σας!!!!!!!!!!!!
Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss:

τα γατακια σου ειναι κουκλια...:)

Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου:cool::D
μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό :redface::lol::lol:
Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες..
H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια
100_0362.jpg

Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας..
100_0375.jpg

Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!!:up::up:
Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις...:rolleyes:

Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!!:up::up:
Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις...:rolleyes:
Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!!:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back