gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:47 Η gatouni έγραψε: #1.661 13-09-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μπορεΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!! Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου ΝΑΙ το θέλουμε πολύ να αγγίξουμε. Αφού θα έχετε μαζί το "τσουπωτό" είναι να μην καιγόμαστε. Με το καλό να έρθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #1.662 13-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή gatouni - κατάσκοπε και φυσικά μπορείτε να μας δείτε από κοντά....ΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!! Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!! Click για ανάπτυξη... καλεεε,δεν τα φερνεις ολα λεω εγω??? φυσικα και θελουμε να σε δουμε κμι εσενα!!!να χαιρεσαι που δεν εισαι χνουδομπαλα γιατι θα επρεπε να φοβασαι τωρα που ερχεσαι γιατι οταν βλπεπω τετοια πραγματα ΤΡΕΛΑΙΑΙΝΟΜΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 03:03 Η staman2 έγραψε: #1.663 14-09-08 03:03 Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.664 14-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο!!!!........τυχερούλα , θα την βλέπεις την κούκλα συχνά...ζηλεύωωωωω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Click για ανάπτυξη... ΑΑΑχχχχ αυτός ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές.....να δω ποια καρδιά θα τον κατακτήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η MHTSI έγραψε: #1.665 14-09-08 12:39 Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Luna έγραψε: #1.666 22-09-08 17:41 ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: μπορεΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!! Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!! Click για ανάπτυξη... Ουαου ΝΑΙ το θέλουμε πολύ να αγγίξουμε. Αφού θα έχετε μαζί το "τσουπωτό" είναι να μην καιγόμαστε. Με το καλό να έρθετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:04 Η Luna έγραψε: #1.662 13-09-08 15:04 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή gatouni - κατάσκοπε και φυσικά μπορείτε να μας δείτε από κοντά....ΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!! Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!! Click για ανάπτυξη... καλεεε,δεν τα φερνεις ολα λεω εγω??? φυσικα και θελουμε να σε δουμε κμι εσενα!!!να χαιρεσαι που δεν εισαι χνουδομπαλα γιατι θα επρεπε να φοβασαι τωρα που ερχεσαι γιατι οταν βλπεπω τετοια πραγματα ΤΡΕΛΑΙΑΙΝΟΜΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 03:03 Η staman2 έγραψε: #1.663 14-09-08 03:03 Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.664 14-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο!!!!........τυχερούλα , θα την βλέπεις την κούκλα συχνά...ζηλεύωωωωω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Click για ανάπτυξη... ΑΑΑχχχχ αυτός ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές.....να δω ποια καρδιά θα τον κατακτήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η MHTSI έγραψε: #1.665 14-09-08 12:39 Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Luna έγραψε: #1.666 22-09-08 17:41 ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αγαπητή gatouni - κατάσκοπε και φυσικά μπορείτε να μας δείτε από κοντά....ΚΑΙ να μας αγγίξτε !!!! Θα έρθω μάλλον Παρασκευή 26 του μήνα Υ.Γ. Το ξέρω ότι κατα βάθος εμένα καίγεστε να δείτε!!! Click για ανάπτυξη... καλεεε,δεν τα φερνεις ολα λεω εγω??? φυσικα και θελουμε να σε δουμε κμι εσενα!!!να χαιρεσαι που δεν εισαι χνουδομπαλα γιατι θα επρεπε να φοβασαι τωρα που ερχεσαι γιατι οταν βλπεπω τετοια πραγματα ΤΡΕΛΑΙΑΙΝΟΜΑΙ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 03:03 Η staman2 έγραψε: #1.663 14-09-08 03:03 Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.664 14-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο!!!!........τυχερούλα , θα την βλέπεις την κούκλα συχνά...ζηλεύωωωωω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Click για ανάπτυξη... ΑΑΑχχχχ αυτός ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές.....να δω ποια καρδιά θα τον κατακτήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η MHTSI έγραψε: #1.665 14-09-08 12:39 Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Luna έγραψε: #1.666 22-09-08 17:41 ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:30 Η Raisa έγραψε: #1.664 14-09-08 11:30 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο!!!!........τυχερούλα , θα την βλέπεις την κούκλα συχνά...ζηλεύωωωωω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Click για ανάπτυξη... ΑΑΑχχχχ αυτός ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές.....να δω ποια καρδιά θα τον κατακτήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η MHTSI έγραψε: #1.665 14-09-08 12:39 Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Luna έγραψε: #1.666 22-09-08 17:41 ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Νικολέτα ανυπομονώ. ....Να σε δω και να γίνω και γειτόνισσα με τη θεά. Click για ανάπτυξη... Και γω το ίδιο!!!!........τυχερούλα , θα την βλέπεις την κούκλα συχνά...ζηλεύωωωωω Αρχική Δημοσίευση από staman2: Αυτός ο χουρχούρης μου έχει κλέψει την καρδιά. Click για ανάπτυξη... ΑΑΑχχχχ αυτός ο Χουρχούρης έκλεψε πολλές καρδιές.....να δω ποια καρδιά θα τον κατακτήσει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI Εκκολαπτόμενο μέλος Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:39 Η MHTSI έγραψε: #1.665 14-09-08 12:39 Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Luna έγραψε: #1.666 22-09-08 17:41 ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χουρχουρης ολε, μα τι γατακι ... Ναι ναι αντε βρε χουρχουρη να δουμε σε ποια τυχερη μαμα θα πας κουτσουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:41 Η Luna έγραψε: #1.666 22-09-08 17:41 ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι κανεις εδω????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:59 Η Raisa έγραψε: #1.667 22-09-08 17:59 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ειναι κανεις εδω????? Click για ανάπτυξη... Εδώ εδώ εδώ .....καλέ ψιτ...εδώ είμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:03 Η Luna έγραψε: #1.668 22-09-08 18:03 τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:07 Η avtwvia έγραψε: #1.669 22-09-08 18:07 Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:17 Η Raisa έγραψε: #1.670 22-09-08 18:17 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι κανετε εσεις και τα μωρα σας?????? Click για ανάπτυξη... Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... Αντε βρε παιδιά...έτσι μπράβο!!! Να μαζευόμαστε σιγά σιγά!!! Αντωνία τι κάνει η κοράκλα σου....είδα τις φωτό ....άπαιχτη η μικρή!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:20 Η avtwvia έγραψε: #1.671 22-09-08 18:20 Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:22 Η Luna έγραψε: #1.672 22-09-08 18:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είμαστε...μεγαλώσαμε, και τρελαίνουμε κόσμο και κοσμάκη!!! Εσείς τι κάνετε....πώς πάει η δουλειά, ακόμα τρέχεις τόσο πολύ??? Το ΣΚ που θα κατέβω θα σας δω??? πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:24 Η Luna έγραψε: #1.673 22-09-08 18:24 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Και εμεις εδω.. Αν και καινουργιοι.. Click για ανάπτυξη... καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:36 Η Raisa έγραψε: #1.674 22-09-08 18:36 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Καλα ειναι οταν δεν την κυνηγαει ο Χαρης για.... Κανονισαμε την Τεταρτη τη στειρωση του να ηρεμησει και αυτος και η Καρμεν αλλα και εγω που καθε λιγο παω και τους χωριζω.. Πριν λιγο ειχε μπει μες στο σακουλακι με τα pitsinia που μολις ειχα φαει.. Κατα τα αλλα ειμαστε καλα.. Το βραδυ κοιμηθηκε στο λαιμο μου και για να μη τη ξυπνησω πιαστηκα! Ασε τι τραβαω για την παρτη της!! Click για ανάπτυξη... Ηρθε λοιπόν η ώρα για τον Χάρη...εεεε??? Μα καλά και αυτός πια όποιο τετράποδο βρει μπροστά του??? Αντε με το καλό να σας πάνε όλα...και όσο για το πιάσιμο βάλ΄τους να σου κάνουν πατουσάκια να ξεπιαστείς Αρχική Δημοσίευση από Luna: πολυ σας χαζευω στις photo!!! φυσικα και θα σε δω!!!που θα εισαι γενικα????? Click για ανάπτυξη... Μη με ρωτάς...ούτε που ξέρω...κάπου στην Άνω Κυψέλη....αλλά αν θέλεις θα γίνει και συνάντηση για καφέ την Κυριακή...δες το θέμα: πότε θα πάμε για καφέ...όπως και να χει θα σε πάρω τηλέφωνο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:38 Η avtwvia έγραψε: #1.675 22-09-08 18:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλησπερα!!!εσυ εισαι που πηρες μαμουνακι απο την Raisa????? που ειναι οι φωτο????? Click για ανάπτυξη... Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:40 Η Raisa έγραψε: #1.676 22-09-08 18:40 Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από avtwvia: Ναι εγω πηρα το γκρινιαρικο μαμουνακι! Φωτο στο θεμα της!! Ηρθε η Καρμεν!! Χαρη η γυναικα σου! Click για ανάπτυξη... Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:47 Ο πυρροθριξ: #1.677 22-09-08 18:47 Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας!!!!!!!!!!!! Νικολετα σε υπερευχαριστω που βρηκες αυτο το γερμανικο εκτροφειο και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εδεησα να παρω βιρμανακι:kiss::kiss::kiss: τα γατακια σου ειναι κουκλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:53 Η avtwvia έγραψε: #1.678 22-09-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρε Αντωνία, βάλε και δω μερικές φωτό να δούνε όλοι το ζουζούνι σου μόνο εγώ θα γεμίζω όλο το φόρουμ με φωτό Click για ανάπτυξη... Αντε καλα θα βαλω και εδω μερικες.. H Kαρμεν μες στη σακουλα με τα πιτσινια Και αλλη μια για να μη λετε οτι δεν φανηκε η ομορφη μουριτσα μας.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:39 Η Raisa έγραψε: #1.679 22-09-08 19:39 Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 82 83 84 85 86 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 84 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia Διάσημο μέλος Η avtwvia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 2.022 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:40 Η avtwvia έγραψε: #1.680 22-09-08 19:40 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Χιχιχι...πολύ μούρη η δικιά σου!!!! Φώναξα και τον γιόκα μου να την δει...της είχε αδυναμία βλέπεις... Click για ανάπτυξη... Τι κανει ο γαμπρουλης μου?? Μην ανησυχει πες του σε λιγα χρονια θα την ξαναδει και θα λεει η γατα της πεθερας μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.