British - maniacs

ωχ!με επιασες ...ειπαμε καλε τα κλεισαμε τα συμφωνισαμε χθες...ουπς...μου ξεφυγε..μια ματια να μην ριξω..να δω τι κανει η φιλη μου aalyah? αντε..αμεσως να μας παρεξηγησεις...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Ε ναι βρε Δώρα το κορίτσι να δει τι κάνω ήθελε....

Μην το μαλώνεις.... Εγώ την παρασύρω :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω ...πες της τα..ειπαμε κλεισαμε μοιρακι...τελος...και επειδη βοηθησες στην υπερασπιστικη γραμμη ερχομαι αυριο αγγλια...μπορει να μην τα καταφεραμε με τον μπουμπουκο...αλλα τους βρετανους θα τους ξεγελασουμε...θα κλεψουμε τα βρετανακια....:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτά είναι παρεπιπτόντως τα μόνα tabby που έχουν μείνει αυτήν την στιγμή και δεν έχουν πουληθεί.

Τη μαλωνω βεβαιως βεβαιως!:P
Τωρα θα δειτε,θα της κανω ψυχικο εξαναγκασμο.
Τα ασημενια που εμειναν ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ!

ευχαριστω ...πες της τα..ειπαμε κλεισαμε μοιρακι...τελος...και επειδη βοηθησες στην υπερασπιστικη γραμμη ερχομαι αυριο αγγλια...μπορει να μην τα καταφεραμε με τον μπουμπουκο...αλλα τους βρετανους θα τους ξεγελασουμε...θα κλεψουμε τα βρετανακια....:lol::lol:

Όλα???? Τέλεια!!!!

Λοιπόν κάνω μια λίστα με όλα αυτά που θέλω. Οργανώνω την διαδρομή! Θα πάμε στον breeder που είναι πιο μακρυά πρώτα και θα τα κλέβουμε ένα ένα στον δρόμο της επιστροφής. Θα πάρουμε και ένα απο τα silver tabby για την Δώρα μην λέει οτι την ξεχάσαμε.
Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι :up::up::up:

Τη μαλωνω βεβαιως βεβαιως!:P
Τωρα θα δειτε,θα της κανω ψυχικο εξαναγκασμο.
Τα ασημενια που εμειναν ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ!

Είναι τα άτιμα ειναι. Βρε λες να πάρω να ρωτήσω και εκει? Ετσι να ξέρω πόσο κάνουν?

Γατοκατάσκοπος εν αγγλία να γίνω και εγώ :P

:baby::baby::baby:.....ειπαμε μοιρακια εγω....:lol::lol::lol:

Ναι ναι κλεψτε ενα και για μενα...Ευχαριστω που με σκεφτεστε...Αλλα ξερω γιατι το κανετε,γιατι κραταω ομηρο το μελλοντικο σοκολατακι της ria...:P

:baby::baby::baby:.....ειπαμε μοιρακια εγω....:lol::lol::lol:

Ε εσυ πάρε ένα μοιράκι βρε. Αλλά τι 2 γατιά τι τρία. Πάρε και ένα βρετανάκι :P

Και εγώ 3 θα έχω. Ένα την Ιριδα, ένα το βρετανάκι εκ βρετανίας (λέμε τώρα γιατί σιγά μην βρω λεφτά) και ένα ραισάκι. Και θα αποφύγω με νύχια και με δόντια τα θέματα της Δώρας να μην βλέπω μοιράκια γιατί θα καταλήξω με τέσσερα στο τέλος :blink::blink:

Πολλές συνομοσίες βλέπω εδώ!!:hmm:
Αν κατά τύχη στο δρόμο σας πέσετε σε Βιρμανοεκτροφέα δεν τσακώνετε κανένα Βιρμανάκι απ΄την ουρά κι αφού δείτε κοριτσίστικο πιπί να το βάλετε στο καλάθι σας να μου το φέρετε? :lol::lol:

λοιπον ολα ειναι ετοιμα..ρωτα πρωτα και ποσο κανουν να ξερουμε τι περνουμε..δωρα θα σου δωσουμε και σενα ενα..αντε..εσυ θα μου δωσεις μοιρακι και εμεις θα σου δωσουμε βρετανακι...:lol::lol:

Ναι ναι κλεψτε ενα και για μενα...Ευχαριστω που με σκεφτεστε...Αλλα ξερω γιατι το κανετε,γιατι κραταω ομηρο το μελλοντικο σοκολατακι της ria...:P

Δώρα μην λες σοκολατάκια....μην λες σοκολατάκια θα καταλήξω με 4 γατια στο τέλος!!! :(:(

Θα δουλέυω για τα γατόπαιδα μου μετά!!! :P

τι τρεια τι τεσσερα μωρε..λοιπον να συγκεντρωθουμε στον σκοπο μας ομως..καποιος ζητησε και βιρμανακι..οτι βρουμε θα το φερουμε ελλαδα και η μοιρασια επειτα..:lol:

τι τρεια τι τεσσερα μωρε..λοιπον να συγκεντρωθουμε στον σκοπο μας ομως..καποιος ζητησε και βιρμανακι..οτι βρουμε θα το φερουμε ελλαδα και η μοιρασια επειτα..:lol:
Nα σας δω στο αεροδρόμιο μετά! :lol::lol:

καλε ναι θα συζητησουμε το θεμα(κλοπη) διεξοδικα..πρεπει να ειναι ολα τελεια..παω για μαμ και επανερχομαι...κολοκυθακια αυγολεμονο για να ζηλεψετε:lol:..

Nα σας δω στο αεροδρόμιο μετά! :lol::lol:

Και εκεί στην ζούλα θα τα φέρουμε ΓΙΟΥΛΗ. Κρυμένα κάτω απο τα μπουφαν :lol::lol::lol:

Λοιπόν το ασπρο λιλα βρετανακι 325 λιρες. Θα μου στειλει φωτο στο email μου και πληροφοριες σχετικα με τον μικρο.

Το ερωτημα τώρα είναι....που βρίσκω 325 λιρες???

Ο εκτροφέας απο τα silver tabby δεν απαντάει.

καλε σε ευρω...να καταλαβαινουμε και μεις..η λιρα ποσο εχει παει?:hmm:

καλε σε ευρω...να καταλαβαινουμε και μεις..η λιρα ποσο εχει παει?:hmm:

406 ευρω Ria μου. Χρειάζομαι 406 ευρω!!

μη τα λες ετσι αποτομα καλε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα...!!!!!!!!:blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back