British - maniacs

μη τα λες ετσι αποτομα καλε παραλιγο να πεσω απο την καρεκλα...!!!!!!!!:blink::blink::blink:
Η τιμή είναι πολύ καλή.;)...τα έχουν εμβολιασμένα κτλ. και έχουν και pedegree? Αν ναι, είναι σούπερ τιμή!!!

Εγώ την Ραίσα την πήρα 600 ευρώ πριν 3 χρόνια!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και εμενα καλη μου φαινεται εκτος και αν ειναι εκτος εμβολια, τσιπ, διαβατηριο..:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κοιτα για καποιον που του το επιτεπουν τα οικονομικα του δεν ειναι πολλα..οντως ..εχω ακουσει και 1000 ευρω.και αστρονομικα ποσα..τωρα δεν ξερω αν προσφερουν π.χ τα εμβολια κτλ..

Η τιμή είναι πολύ καλή.;)...τα έχουν εμβολιασμένα κτλ. και έχουν και pedegree? Αν ναι, είναι σούπερ τιμή!!!

Εγώ την Ραίσα την πήρα 600 ευρώ πριν 3 χρόνια!

Και εμενα καλη μου φαινεται εκτος και αν ειναι εκτος εμβολια, τσιπ, διαβατηριο..:hmm:

Για διαβατήριο δεν γνωρίζω. Δεν ξέρω καν αν θα μου επέτρεπε να τον πάρω εκτός αγγλίας. Αυτά φυσικά θα τα ρωτήσω μόνο αν αποφασίσω να τον πάρω.

Ραίσα ναι η τιμή είναι καλή και έχει και pedigree και είναι και εμβολιασμένα. Απλά εγώ δεν έχω τα λεφτά. Και βασανίζομαι.

αν θες το site τους είναι αυτο

https://www.concordcats.co.uk/

Ρίξε μια ματιά να πάρεις μια εικόνα.

Παιδιά μου έστειλε φωτό του.

Δειτε τι κούκλος που έχει γίνει

Και έχει και ένα πανέμορφο καλτσάκι!!!

Παιδιά μου έστειλε φωτό του.

Δειτε τι κούκλος που έχει γίνει

Και έχει και ένα πανέμορφο καλτσάκι!!!
Εγω συνεχιζω να προτιμω το λιλα,το μπλε,ή το ασημι...Οχι οτι δεν ειναι ομορφος,αλλα ειναι χρωμα και σχεδιο που βρισκεις και σε ημιαιμο γατακι νομιζω...:/:

Εγω συνεχιζω να προτιμω το λιλα,το μπλε,ή το ασημι...Οχι οτι δεν ειναι ομορφος,αλλα ειναι χρωμα και σχεδιο που βρισκεις και σε ημιαιμο γατακι νομιζω...:/:

Μωρέ και τα μπλε τα βρίσκεις σε ημίαιμο γατάκι. Κοίτα λίγο πίσω σου....αυτό που ξαπλώνει πάνω στο κρεβάτι σου? Με ένα σατάνικό χαμόγελο? Ιδού η απόδειξη :lol::lol:

Το ξέρω βρε Δώρα μου έχεις δίκιο. Αλλά έφαγα κόλημα τώρα με την φάτσα του τι να κανω???

Στο κάτω κάτω λιλά η μπλε θα πάρω Ραισάκι άρα δεν αγχώνομαι. Δεν είναι μόνο το χρώμα του. Είναι και η φατσάρα του που την βλέπω και παθαίνω. Και ο χαρακτήρας που έχουν γενικώς τα βρετανάκια.

Αχ δεν ξερω θα δω. Στο κάτω κάτω Δώρα μου δεν έχω λεφτα....τζάμπα ονειρέυομαι. Τίποτα δεν θα πάρω. Άσε που να πω την αλήθεια η κυρία δεν νομίζω να μου τον δώσει αν της πω οτι θα τον πάρω ελλάδα.

Μάλλον η πραγματικότητα είναι οτι θα έρθω ελλάδα θα πάρω την Ιριδα, θα πάρω ένα Ραισάκι απο την επόμενη γέννα και μετά θα κοιτάξω για άλλο απο τας εξωτερικάς... Και ίσως τότε και αν με παιρνει φυσικά να δω και για silver tabby :happy:

Μωρέ και τα μπλε τα βρίσκεις σε ημίαιμο γατάκι. Κοίτα λίγο πίσω σου....αυτό που ξαπλώνει πάνω στο κρεβάτι σου? Με ένα σατάνικό χαμόγελο? Ιδού η απόδειξη :lol::lol:

Το ξέρω βρε Δώρα μου έχεις δίκιο. Αλλά έφαγα κόλημα τώρα με την φάτσα του τι να κανω???

Στο κάτω κάτω λιλά η μπλε θα πάρω Ραισάκι άρα δεν αγχώνομαι. Δεν είναι μόνο το χρώμα του. Είναι και η φατσάρα του που την βλέπω και παθαίνω. Και ο χαρακτήρας που έχουν γενικώς τα βρετανάκια.

Αχ δεν ξερω θα δω. Στο κάτω κάτω Δώρα μου δεν έχω λεφτα....τζάμπα ονειρέυομαι. Τίποτα δεν θα πάρω. Άσε που να πω την αλήθεια η κυρία δεν νομίζω να μου τον δώσει αν της πω οτι θα τον πάρω ελλάδα.

Μάλλον η πραγματικότητα είναι οτι θα έρθω ελλάδα θα πάρω την Ιριδα, θα πάρω ένα Ραισάκι απο την επόμενη γέννα και μετά θα κοιτάξω για άλλο απο τας εξωτερικάς... Και ίσως τότε και αν με παιρνει φυσικά να δω και για silver tabby :happy:
Ε αυτο ειναι,να βρεις τη φατσουλα που θα σου κανει κλικ!:up:Γιατι να μην στο δωσει αν πεις οτι θα το παρεις Ελλαδα;Εγω ασχετο το βρισκω,απο τη στιγμη που πληρεις τις προϋποθεσεις για να παρεις το μικρο,δεν τιθεται θεμα που θα μεινεις.Οι Βιρμανομανιακοι παρελαβαν πριν μερικες εβδομαδες τα μικρα τους,πηγε μια και πηρε δυο απο Γερμανια,και τωρα ετοιμαζονται και για δευτερη παραλαβη.Κανονισε εσυ να ερθεις,και θα σου βρουμε ειπαμε το καλυτερο ελεφαντακι!

Τελικα τα tabbies εχουν πεντε (!) σχεδια,μπορεις να τα δεις εδω,μαζι με καποιες ωραιες επεξηγησεις των ωραιων Μ που σχηματιζουν στο μετωπο τους.Θυμηθηκα τον Εκτορακο μου τωρα...

Ε αυτο ειναι,να βρεις τη φατσουλα που θα σου κανει κλικ!:up:Γιατι να μην στο δωσει αν πεις οτι θα το παρεις Ελλαδα;Εγω ασχετο το βρισκω,απο τη στιγμη που πληρεις τις προϋποθεσεις για να παρεις το μικρο,δεν τιθεται θεμα που θα μεινεις.Οι Βιρμανομανιακοι παρελαβαν πριν μερικες εβδομαδες τα μικρα τους,πηγε μια και πηρε δυο απο Γερμανια,και τωρα ετοιμαζονται και για δευτερη παραλαβη.Κανονισε εσυ να ερθεις,και θα σου βρουμε ειπαμε το καλυτερο ελεφαντακι!

Λοιπόν παιδιά ναι! Τον λόγο σας ε???

Γιατί αλλιως δεν γίνεται...έχω πάθει στερητικό σύνδρομο η ερμη η γυναίκα πια. Θα βάλω σειρά. Ιριδα, ραισάκι, βρετανάκι εκ του εξωτερικού. Το χρώμα θα το σκεφτούμε όταν θα είναι να πάρω το ραισακι. Η λιλα η ελεφαντι! :up::up::up::up::up:

Ωραια,ελα εσυ και θα κανουμε μαζικη ερευνα εκτροφειων για οτι γατουλακι θες!Μετα την Ιριδα ε;

Ωραια,ελα εσυ και θα κανουμε μαζικη ερευνα εκτροφειων για οτι γατουλακι θες!Μετα την Ιριδα ε;

Η Ίριδα δεν συζητιέται καν. Το μώρο μου είναι δικό μου ασυζητητη. Εδώ σκέφτομαι να στριμώξω πάλι τον νοικοκύρη όταν έρθει να πάρει το νοίκι μπας και τον ψήσω να μ'αφήσει να την πάρω εδώ πάνω.

Για το δέυτερο η τρίτο γατάκι μιλάμε πάντα. Ένα ραισάκι που ξέρουμε πολύ καλά απο που κρατάει η σκούφια τους και ένα ακόμα. Απο που τώρα και τι χρώμα.....θα το ειδούμε. ;)

συνολο 3 ή τεσσερα ειναι?παντως και ο μπουμπουκος ειναι ακομη διαθεσιμος...νομιζω...εγω θα τρελαθω περιμενοντας το μοιρακι...αρχιζω και σκεφτομαι απο τωρα το ονομα ..ειμαι σοβαρα γιατρε μου???????:lol::lol::lol::lol::lol:

συνολο 3 ή τεσσερα ειναι?παντως και ο μπουμπουκος ειναι ακομη διαθεσιμος...νομιζω...εγω θα τρελαθω περιμενοντας το μοιρακι...αρχιζω και σκεφτομαι απο τωρα το ονομα ..ειμαι σοβαρα γιατρε μου???????:lol::lol::lol::lol::lol:

Σύνολο 3! Και αν γεννήσουν τα βρετανάκια....103!!!!

Ria αν ο μπουμπούκος δεν έχει δωθεί μέχρι να έρθω πολύ πιθανόν να το σκεφτώ να τον πάρω.

Αρχιζεις να σκέφτεσαι ονόματα? Αρχίζεις? Εγώ ξέρω ΗΔΗ τι ονόματα θα δώσω και στο θηλυκό και στο αρσενικο! :lol::lol:

Η Ιριδα θα μεινει με το ίδιο όνομα γιατί ειναι υπέροχο!!

Ria μη σκεφτεσαι ονοματα καλε,κατσε να δεις πρωτα τι ονομα θα του διαλεξουμε κι αμα δε σ'αρεσει το αλλαζεις!Θυμασαι ποσοι μηνες ειναι μεχρι το Πασχα ε;Εχουμε καιροοοοοοο ακομα!:P

θα σου τα στειλω κρυφα ..να ανταλλαξουμε ιδεες μην με ακουσει η δωρα..θα με μαλωσει... ν:lol::lol::lol::lol: ωχ ποτε με προλαβε αυτη η κοπελα..τα ονειρα δεν βλαπτουν καλε

θα σου τα στειλω κρυφα ..να ανταλλαξουμε ιδεες μην με ακουσει η δωρα..θα με μαλωσει... ν:lol::lol::lol::lol: ωχ ποτε με προλαβε αυτη η κοπελα..τα ονειρα δεν βλαπτουν καλε
Riaaaaaaaa απο το αυτι και στη γωνια!

Ria μη σκεφτεσαι ονοματα καλε,κατσε να δεις πρωτα τι ονομα θα του διαλεξουμε κι αμα δε σ'αρεσει το αλλαζεις!Θυμασαι ποσοι μηνες ειναι μεχρι το Πασχα ε;Εχουμε καιροοοοοοο ακομα!:P
χμ...μπαίνω στους British Και βλέπω συζητήσεις για μοιρογέννες!! Νικολέτα τρέχα να επιβάλεις τη τάξη!:P:lol:

Α...ναι Δώρα σκεφτόμουν ξέρεις κι εγώ ένα χαρτάκι σιάμ...πρέπει να συμπληρώσω και τα 5 κουτάκια της γατοπολυκατοικίας...
Σου'ρχεται και σένα ε?? Ε... να τη συμπληρώσεις κι εσύ τότε:lol::lol:

χμ...μπαίνω στους British Και βλέπω συζητήσεις για μοιρογέννες!! Νικολέτα τρέχα να επιβάλεις τη τάξη!:P:lol:

Α...ναι Δώρα σκεφτόμουν ξέρεις κι εγώ ένα χαρτάκι σιάμ...πρέπει να συμπληρώσω και τα 5 κουτάκια της γατοπολυκατοικίας...
Σου'ρχεται και σένα ε?? Ε... να τη συμπληρώσεις κι εσύ τότε:lol::lol:
Νικολεττα εγω ειμαι καλη καλη,ειδες που δεν μπηκα στα συνομωτικα σχεδια;Και κοιτα τι κανω για να προστατεψω το γαλαζιο μας παιδι(:lol:) δινω το εγγονακι μου για να μειωσω τους απαγωγεις!Αυτοθυσια...
Αχ Γιουλη μου,να'ξερες ποσες γατοπολυκατοικιες θα ηθελα να επανδρωσω...Εσυ περιμενεις και τη Σεμελη καλε,θες και σιαμ;Αν και...μεχρι το Πασχα θα κανει κανενα ταξιδι ακομα ο Μαριος;:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back