British - maniacs

Οχι θα πάρω μόνο τη Ραίσα. Μόνο αυτή είναι εκθεσιακή ;)

η μαμα μας στην εκθεση???!:)!ωραια...εχει και πολλους φαν...:up:ο φιντελακος γιατι δεν θεωρειται εκθεσιακος?θελουμε και τον μπαμπα στην εκθεση!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι υπαρχουν σε όλα τα χρώματα σχεδόν,αλλά δεν ειναι σιγουρο ότι κάθε στρουμπουλο γατουλάκι ειναι βρετανακι...Παντως η ράτσα προέκυψε από αδέσποτες ημίαιμες γατούλες της Βρετανιας.:)
εγω ξερω πως υπαρχουν οι εξης χρωματισμοι:
μαυρη
γαλανοματα λευκη
κρεμ
μπλε
μπλε-κρεμ
λιλα
κρεμ-λευκη
μπλε-λευκη
ταρταρουγα
σοκολατι τορτι
καλικο
μπλε τορτι λευκη
καφε spoted
κοκκινη ραβδωτη
καφε ραβδωτη
μπλε spoted
silver spoted
red tabby
silver tabby
blue tabby
red-silver tabby
torbie
με χρωματιστες ακρες
με μαυρες κορυφες
(πηγη:η Γατα,angela Rixon,εκδ.Σαββαλας)

Ευχαριστούμε πάρα πολύ! Κρατάω την αναπνοή μου μέχρι να γεννήσει!:/:
με το καλο!!!!!

Δώρα Δώρα είσαι εδώ.....φτιάξε τις κρεπούλες σου κι έλα από δω!!!:D:lol::lol::lol:

attachment.php

attachment.php

attachment.php
τι φανταστικα γατια ειναι αυτα?παντα ειχα αδυναμια στα silver tabby:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε τι γλυκες ειναι αυτες? σαν τον Αρη απο τα whiskas.....:lol::lol::lol:

εγω ξερω πως υπαρχουν οι εξης χρωματισμοι:
μαυρη
γαλανοματα λευκη
κρεμ
μπλε
μπλε-κρεμ
λιλα
κρεμ-λευκη
μπλε-λευκη
ταρταρουγα
σοκολατι τορτι
καλικο
μπλε τορτι λευκη
καφε spoted
κοκκινη ραβδωτη
καφε ραβδωτη
μπλε spoted
silver spoted
red tabby
silver tabby
blue tabby
red-silver tabby
torbie
με χρωματιστες ακρες
με μαυρες κορυφες
(πηγη:η Γατα,angela Rixon,εκδ.Σαββαλας)

με το καλο!!!!!

τι φανταστικα γατια ειναι αυτα?παντα ειχα αδυναμια στα silver tabby:up:
Αυτο δεν ειναι σχεδον ολα τα χρωματα;:lol::lol::lol:

καλημερα!!!Νικολετα μου θα παω στον γιατρο πιο αργα και θα σε παρω!!!δεν εχω κλεισει ματι 3 μερες με την τρελη την γατα μου!!αυτος ο fidel λοξυγγα πρεπει να εχει απο τις τοσες φορες που τον εχω μελετησει αυτο το σ/κ!!!!

καλημερα!!!Νικολετα μου θα παω στον γιατρο πιο αργα και θα σε παρω!!!δεν εχω κλεισει ματι 3 μερες με την τρελη την γατα μου!!αυτος ο fidel λοξυγγα πρεπει να εχει απο τις τοσες φορες που τον εχω μελετησει αυτο το σ/κ!!!!
εχει οίστρο η Luna??

εχει εχει!!!και δυνατο αυτη την φορα!!!!

εχει εχει!!!και δυνατο αυτη την φορα!!!!
Ελα:blink:... τελικά δεν ισχύει αυτό με τις γάτες και με τις συνηθισμένες εποχές του οίστρου...η καθε μια με το κύκλο της... δεν θα τη ζευγαρώσεις?

ναι ναι!!!:P:Pολο το καλοκαιρι ουτε μια φορα και τωρα την επιασε!!απο το σαββατο!!!θελω να την ζευγαρωσω απλα πρεπει να δουμε τυπο αιματος και αν ταιριαζει με του fidel θα συννενοηθω με την Νικολετα!!:up::up:
τωρα πηρα τον γιατρο της και ειναι κλειστος σημερα:mad: κ δεν ξερω τι να κανω!!να περιμενω μεχρι αυριο η να παω σε αλλον??

ναι ναι!!!:P:Pολο το καλοκαιρι ουτε μια φορα και τωρα την επιασε!!απο το σαββατο!!!θελω να την ζευγαρωσω απλα πρεπει να δουμε τυπο αιματος και αν ταιριαζει με του fidel θα συννενοηθω με την Νικολετα!!:up::up:
τωρα πηρα τον γιατρο της και ειναι κλειστος σημερα:mad: κ δεν ξερω τι να κανω!!να περιμενω μεχρι αυριο η να παω σε αλλον??
Αντε με το καλό!! :up:θα έρθει ή θα πάτε? :)

Αντε με το καλό!! :up:θα έρθει ή θα πάτε? :)
εχεις μιλήσει με το γιατρό σου για το αν ξέρει που θα στείλει την εξέταση ανευρεσης ομάδας? Είναι κανα 2 τα εργαστήρια που το κάνουν....

εγω θελω να παω να κανω και βολτα να δω κ την νικολετα αλλα δεν μπορω να φυγω απο την βρωμοδουλεια μου!!δυστυχως δεν ειναι δουλεια που μπορει να σε καλυψει αλλος και να φυγεις!!:mad::mad::mad:

αρα θα δουμε!!!αν μπορει η νικολετα να τον στειλει!!!
αλλιως την αλλη φορα!!!!

εχεις μιλήσει με το γιατρό σου για το αν ξέρει που θα στείλει την εξέταση ανευρεσης ομάδας? Είναι κανα 2 τα εργαστήρια που το κάνουν....

δεν του εχω μιλησει καθολου δυστυχως!!ειναι κλειστα και ανοιγει αυριο!!

δεν του εχω μιλησει καθολου δυστυχως!!ειναι κλειστα και ανοιγει αυριο!!
είναι λίγο επώδυνη η αιμοληψία στις γάτες... να την έχεις αγκαλίτσα τη luniτσα σου... :)

ειναι εε???ε τοτε θα εχει exτra αγγαλιες αυριο που θα παμε!!!:):) αν και τωρα που εχει οιστρο το μονο που θελει ειναι να κυλιεται στα πατωματα!!!και να την πατησεις δεν θα το καταλαβει!!!:lol::lol:αρα με την ενεση θα τα παει καλυτερα πιστευω!!!!

ειναι εε???ε τοτε θα εχει exτra αγγαλιες αυριο που θα παμε!!!:):) αν και τωρα που εχει οιστρο το μονο που θελει ειναι να κυλιεται στα πατωματα!!!και να την πατησεις δεν θα το καταλαβει!!!:lol::lol:αρα με την ενεση θα τα παει καλυτερα πιστευω!!!!
Ολα καλά θα πάνε! :up:να μας πεις! :)

Καλημέεεερα! :D
Ενα πουλάκι σε συσκευασία "Δώρου":lol: μου είπε ότι μια κυρία τσαχπίνα Σαλονικιά:whistle: έβαλε καινούργια υπογραφή και ήρθα να της πω καλορίζικη!! :up::P:lol:

Κλείσατε εισιτήρια για τη Σόφια?? :)

Καλημέρα σε όλους. Τι κάνει η Λούνα?Σήμερα θα κάνετε εξετάσεις?
Νικολετα τέλεια η νέα σου υπογραφη:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back