Καλησπέρα!!! Η κούκλα σου είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!

Μήπως αυτό εννοούσε ο κύριος??? Για ρώτα τον!!! Καλά οπλίσου με υπομονή γιατί θ΄ακούσεις πολλάαα κουφάαα από γνωστούς κ άγνωστους, από φίλους σου κ μή!!! και πού είσαι? Φιλησέ μου το υπέροχο στρογγυλό της μουτράκι, οπως λεει κι η Νικολέτα. Και πάρε την και μια αγκαλίτσα να κάνει αυτό το γεροντοκορίστικο νιααρρρ που κάνουν όλα τους, όπως κι ο Σεβάχ!!!
Καλε μην τσιμπάς σε τέτοια σχόλια. Φτάνει να σου πω πως εμένα τον Πέρση μου όταν τον είδαν στην οθονη του υπολογιστή μου στη δουλεια μου λέει μια κυράτσα: Καλέ αυτό είναι δικό σου? ΑΑα ωραία, αυτός είναι να τον γυρίσεις ανάποδα και να τον χρησιμοποιείς για σφουγγαρίστρα να μαζεύει τις βρωμιες. Δεν πτοήθηκα καθόλου και της είπα: Ε ρε βλήμα. Κ πού να ήξερες πως έψαξα για να τον βρω έτσι κ τον επέλεξα για αυτό που είναι, όπως κι όλα μου τα ζώα. Και μου απήντησε: Τα έχεις όλα μεσα στο σπίτι σου? Καλέ πού τα έχεις??? Και βέβαια στο σχόλιο που μου έκανε ότι είναι βρωμιάρικα, της απήντησα ως έπρεπε ότι η μουρη μας είναι πιο βρώμικη απ΄αυτά.
Ε... το έχω ξανααναφερει εδώ μέσα κι άλλη φορά αλλά θα το λέω συνεχώς μέχρι να μου περάσει... Άκου βρώμικα για τα ζωάκια μου!!! Η βλαμμένη.