British - maniacs

καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι!
ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη:blink:
ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα:confused::confused:

DSC00064.jpg

DSC00073.jpg

Καλέ τι κουκλί είναι αυτό!!!!!:blink::inlove::inlove::inlove:

Λούνα μου μην ακούς κανέναν...τρομαχτικό είναι το μάτι του να του πεις του κυρίου:mad::mad:....η Λούνα είναι μια κούκλα και δεν σηκώνω λέξη σ΄αυτό!!!!
Φιλάκια πολλά στο ολοστρόγγυλο κεφαλάκι της!:inlove:
Καλησπέρα!!! Η κούκλα σου είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!:up:
Μήπως αυτό εννοούσε ο κύριος??? Για ρώτα τον!!! Καλά οπλίσου με υπομονή γιατί θ΄ακούσεις πολλάαα κουφάαα από γνωστούς κ άγνωστους, από φίλους σου κ μή!!! και πού είσαι? Φιλησέ μου το υπέροχο στρογγυλό της μουτράκι, οπως λεει κι η Νικολέτα. Και πάρε την και μια αγκαλίτσα να κάνει αυτό το γεροντοκορίστικο νιααρρρ που κάνουν όλα τους, όπως κι ο Σεβάχ!!!:up:

πολυ με τονωσατε!!μπραβο μπραβο!!!θα παω και θα τον βρισω αυριο που θα τον δω!!!!
θα παρω κ την Luna και θα του την βαλω στα μουτρα και θα του ΜΠΟΥ!!!!
Ηρθε η γατα βαμπιρ με τα χρυσα τρομακτικα ματια:blink::blink::blink:, ετοιμασου να πεθανεις.....
Καλε μην τσιμπάς σε τέτοια σχόλια. Φτάνει να σου πω πως εμένα τον Πέρση μου όταν τον είδαν στην οθονη του υπολογιστή μου στη δουλεια μου λέει μια κυράτσα: Καλέ αυτό είναι δικό σου? ΑΑα ωραία, αυτός είναι να τον γυρίσεις ανάποδα και να τον χρησιμοποιείς για σφουγγαρίστρα να μαζεύει τις βρωμιες. Δεν πτοήθηκα καθόλου και της είπα: Ε ρε βλήμα. Κ πού να ήξερες πως έψαξα για να τον βρω έτσι κ τον επέλεξα για αυτό που είναι, όπως κι όλα μου τα ζώα. Και μου απήντησε: Τα έχεις όλα μεσα στο σπίτι σου? Καλέ πού τα έχεις??? Και βέβαια στο σχόλιο που μου έκανε ότι είναι βρωμιάρικα, της απήντησα ως έπρεπε ότι η μουρη μας είναι πιο βρώμικη απ΄αυτά.
Ε... το έχω ξανααναφερει εδώ μέσα κι άλλη φορά αλλά θα το λέω συνεχώς μέχρι να μου περάσει... Άκου βρώμικα για τα ζωάκια μου!!! Η βλαμμένη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πες τα Αναστασια!! Οπως και εμενα μου λενε οτι εχω προβλημα που ασχολουμαι τοσο πολυ με γατες και οτι κατανταει αρρωστεια!:mad: Ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!!! Η κούκλα σου είναι ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!:up:
Μήπως αυτό εννοούσε ο κύριος??? Για ρώτα τον!!! Καλά οπλίσου με υπομονή γιατί θ΄ακούσεις πολλάαα κουφάαα από γνωστούς κ άγνωστους, από φίλους σου κ μή!!! και πού είσαι? Φιλησέ μου το υπέροχο στρογγυλό της μουτράκι, οπως λεει κι η Νικολέτα. Και πάρε την και μια αγκαλίτσα να κάνει αυτό το γεροντοκορίστικο νιααρρρ που κάνουν όλα τους, όπως κι ο Σεβάχ!!!:up:

Καλε μην τσιμπάς σε τέτοια σχόλια. Φτάνει να σου πω πως εμένα τον Πέρση μου όταν τον είδαν στην οθονη του υπολογιστή μου στη δουλεια μου λέει μια κυράτσα: Καλέ αυτό είναι δικό σου? ΑΑα ωραία, αυτός είναι να τον γυρίσεις ανάποδα και να τον χρησιμοποιείς για σφουγγαρίστρα να μαζεύει τις βρωμιες. Δεν πτοήθηκα καθόλου και της είπα: Ε ρε βλήμα. Κ πού να ήξερες πως έψαξα για να τον βρω έτσι κ τον επέλεξα για αυτό που είναι, όπως κι όλα μου τα ζώα. Και μου απήντησε: Τα έχεις όλα μεσα στο σπίτι σου? Καλέ πού τα έχεις??? Και βέβαια στο σχόλιο που μου έκανε ότι είναι βρωμιάρικα, της απήντησα ως έπρεπε ότι η μουρη μας είναι πιο βρώμικη απ΄αυτά.
Ε... το έχω ξανααναφερει εδώ μέσα κι άλλη φορά αλλά θα το λέω συνεχώς μέχρι να μου περάσει... Άκου βρώμικα για τα ζωάκια μου!!! Η βλαμμένη.

μπαα!δεν νομιζω να εννοουσε αυτο!!δεν πτοηθηκα απλα τα πηρα!:|
το γεροντοκοριστικο νιιαρρ δεν υπαρχει μερα που να μην το ακουμε εδω μεσα!!συνεχεια την σηκωνω αγκαλια γιατι δεν κρατιεμαι και παντα με πιανουν τα γελια!μου σπρωχνει και τα μουτρα με τα πατουσακια της κ εγω της τα δαγκωνω (απαλα) κ θυμωνει ακομα πιο πολυ!!:lol::lol::lol:

Α την βλαμενη!!!ακου σφουγγαριστρα το γατι!!!:mad:
επειδη εχουν τριχες τα λενε βρωμικα!!λες και οταν λουζεσαι κ βγαινεις απο το μπανιο και χτενιζεσαι κ βαζεις κ μπιστολακι δεν μαδας σε ολο το μπανιο!!
τι εισαι τοτε?βρωμιαρα?

Πες τα Αναστασια!! Οπως και εμενα μου λενε οτι εχω προβλημα που ασχολουμαι τοσο πολυ με γατες και οτι κατανταει αρρωστεια!:mad: Ετσι ειμαι και σε οποιον αρεσω!:D
Καλά !!! Κι εμένα μου λένε διάφορα μήν ψάχνεις!!
Μέχρι που εχθές δήλωσα και στον άνδρα μου ο οποίος σημειωτέον λατρεύει τα ζωα όλα, ότι τωρα κάνω για μια φορά στη ζωή μου το ΚΕΦΙ μου, μιας κ έδωσα όλη τη ζωή μου στην οικογένεια, μεγάλωσα τα παιδιά μου, και είμαι πάντα εδω όποτε με έχουν ανάγκη, αλλά τώρα θα κάνω κάτι κ για εμένα. Το καταλαβαίνει ευτυχώς.
Ασε που δεν είναι τυχαιο το ότι έχουμε έρωτα με τις γάτες.
Βρε παιδί μου δεν έχει υμνηθεί τυχαία η γάτα γενικώς. Οι γάτες είναι κόλλημα, έρωτας, δεν μπορώ να το εξηγήσω...
Αλλά οι έξω δεν το καταλαβαίνουν κι έτσι τους έχω χε%#%^^&νους!! Ασε που πιστεύουν τα ηλιθια αυτά όντα ότι εμείς που αγαπάμε τα ζώα είμαστε εναντίον των ανθρωπων, δεν βοηθάμε συνανθρώπους μας, είμαστε βρώμικοι, ανώμαλοι, κτλ. κτλ. Αλλα τους διαφεύγει πως για να είναι κάποιος τόσο κοντά σ΄αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα, σίγουρα αγαπάει κ τους συνανθρώπους του!! Οπότε γράφε τους κι εσύ οπως κι εγώ....Σε φιλώ σταυρωτά κι εσένα κ τα υπέροχα γατουνια σου!!!:up:

λες και οταν λουζεσαι κ βγαινεις απο το μπανιο και χτενιζεσαι κ βαζεις κ μπιστολακι δεν μαδας σε ολο το μπανιο!!
τι εισαι τοτε?βρωμιαρα?
Ακριβώς!!!:happy:
ένα θα σας πω...εγώ μαδάω πιο πολύ από τα μωρά μου....:blink::blink::lol:
(μήπως να το ψάξω λίγο?:hmm:):lol:

μπαα!δεν νομιζω να εννοουσε αυτο!!δεν πτοηθηκα απλα τα πηρα!:|
το γεροντοκοριστικο νιιαρρ δεν υπαρχει μερα που να μην το ακουμε εδω μεσα!!συνεχεια την σηκωνω αγκαλια γιατι δεν κρατιεμαι και παντα με πιανουν τα γελια!μου σπρωχνει και τα μουτρα με τα πατουσακια της κ εγω της τα δαγκωνω (απαλα) κ θυμωνει ακομα πιο πολυ!!:lol::lol::lol:

Α την βλαμενη!!!ακου σφουγγαριστρα το γατι!!!:mad:
επειδη εχουν τριχες τα λενε βρωμικα!!λες και οταν λουζεσαι κ βγαινεις απο το μπανιο και χτενιζεσαι κ βαζεις κ μπιστολακι δεν μαδας σε ολο το μπανιο!!
τι εισαι τοτε?βρωμιαρα?
Σωστάααα!!!:rolleyes:

Ναι Νικολέτα μου δίκιο έχεις. Αυτές οι κυρίες όμως κάνουν τις καθαρές. Καλά πολλή σημασία τους δώσαμε!!! Φιλάκια στους γονείς μας παρακαλώ. και μουσούδα στη Ραϊσα ιδιαιτέρως!!!:D

αυτο καριβως λεω κι εγω!!!!;)αν παρεις με το swiffer το σπιτι εκτος απο το γκρι χνουδι της Luna ολο αυτο το μαλλι ποιανου ειναι???εε??
αυτες ολες δεν εχουν τριχες στο κεφαλι τους???
αντε τωρα!!!!

αυτο καριβως λεω κι εγω!!!!;)αν παρεις με το swiffer το σπιτι εκτος απο το γκρι χνουδι της Luna ολο αυτο το μαλλι ποιανου ειναι???εε??
αυτες ολες δεν εχουν τριχες στο κεφαλι τους???
αντε τωρα!!!!
Σωστά!!! Τρίχες στο κεφάλι τους και όχι μονον!!! Ενω τα γατάκια μας καθαρίζονται παντού μόνα τους!!! :rolleyes:

Σωστά!!! Τρίχες στο κεφάλι τους και όχι μονον!!! Ενω τα γατάκια μας καθαρίζονται παντού μόνα τους!!! :rolleyes:

:lol::lol:!!!!!!!

εγω να δεις νικολεττα ποσο μαδαω..εχω και μακρια μαλλια...της ηρω οι τριχες μονο στον καναπε ειναι της κακομοιρας και μαζευονται και με το αυτοκολλητο..ενω οι δικες μου δεν μαζευονται με τπτ..και μενα 2 -3 φιλοι μου δεν ερχονται σπιτι λογω της ηρως..δεν με νοιαζει καθολου..αν δεν θελουν προβλημα τους....:down::lol::lol::lol::lol:

καλα λοιπον,κι ας μην ειναι κανεις εδω,εγω θελω να πω κατι!
ειδε ενας φιλος μου φωτογραφιες της Luna και μου ειπε οτι γατα μου ειναι τρομακτικη:blink::blink::blink::blink::blink:
ειλικρινα,απο οσες εχετε δει,και απο αυτες εδω πιστευετε οτι ειναι τρομακτικη???γιατι ο ανθρωπος που μου το ειπε το εννοουσε πολυ σοβαρα:confused::confused::confused::confused:

DSC00064.jpg

DSC00073.jpg
βρε παιδια,τι καθεστε και ασχολειστε με το τι λεει ο ενας και ο αλλος?εσενα σου αρεσει και την λατρευεις!ΤΕΛΟΣ!!!αμα καθομαστε και ασχολουμαστε με τα σχολια του κοσμου θα φαμε τη ζωη μας τσαμπα!!!

Κου-κου....πού είστε όλοι καλέ...?:confused:

Μάλλον πρέπει να ρίξω δόλωμα για να μαζευτείτε!:P:lol::lol:

bsh2.jpg

pbri-jkitten01.jpg

491326933_a0f8f28e07.jpg

Και τώρα μερικά Ρωσάκια για την Δώρα:D
kittens_2aug.jpg

Έλα ρε Νικολέτταααααααααα γιατι μου το κάνεις αυτό τωραααααααααααααα :( Λυπήσου μας λίγο!!!

Νικολέττα!!! Θα πάρεις ασημένιο?? Το σκέφτεσαι ε? Δεν το σκεφτεσαι? Πες ναι πες ναι πες ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

Έλα ρε Νικολέτταααααααααα γιατι μου το κάνεις αυτό τωραααααααααααααα :( Λυπήσου μας λίγο!!!

Νικολέττα!!! Θα πάρεις ασημένιο?? Το σκέφτεσαι ε? Δεν το σκεφτεσαι? Πες ναι πες ναι πες ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up:

ΝΑΙ!!!!!!!!!:D:D:D:D:D

καλε λιποθυμάω και γω σαν το γατακι στη φωτο με αυτα που ακουω...........:blink::blink::blink::blink:ασημενιο?????????????ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol:

καλε λιποθυμάω και γω σαν το γατακι στη φωτο με αυτα που ακουω...........:blink::blink::blink::blink:ασημενιο?????????????ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πότε πότε πότε πότε?????????:blink::blink::blink::blink::blink:

Καλέ όχι τώρα αμέσως:lol:....λέω του χρόνου κάποια στιγμή;):D
Σίγουρα θα το μάθετε πάντως ...δεν θα το κρύψω:P:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back