British - maniacs

Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...)

Αχ....και εγώ θα πάθω παροξυσμό πάλι και θάρχίσω τα email σε εκτροφείς!!!

Γι'αυτό λέω. Αν πάρει ασημένια η Νικολέττα έχουμε και μεις τα τσαμένα μια ελπίδα να αποκτήσουμε στο μέλλον ένα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί αγόρι??

αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε.........:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι :)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι :)
εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω.............:blink::blink::blink::/::/:

εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω.............:blink::blink::blink::/::/:

Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! :D

φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!!
τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του???:blink:
πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!!
για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat::happy::happy::happy::happy:

Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! :D

να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες...:lol::lol::lol::lol::lol:

Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? :D

Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. ;)

ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας...:mad::mad::blink::blink::blink::blink::lol: επιδομα παιρνω με 3ο γατι??????

αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις....:P:lol::lol::lol:

Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...)

ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?:P:lol::lol:....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ?:hmm::P

καλημέρα ταμπένια...:)

Γλυκιά ήταν άκαρδη...:(

Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!!
Αφιερωμένες οι φωτό!!!

schuh27.02..jpg

schuh3.jpg

schuhe1.jpg

conner.jpg

Αχ! Μια Ραίσα!! :up:

m1.jpg

Και μια Luna! :up:

muldeorange.jpg

2.jpg

καλημέρα ταμπένια...:)

Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα.;):up:

Γλυκιά ήταν άκαρδη...:(

άκαρδη εγώ:blink::whistle::whistle::whistle:

Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!!
Αφιερωμένες οι φωτό!!!

Αχ! Μια Ραίσα!! :up:

m1.jpg

Και μια Luna! :up:

muldeorange.jpg

Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό:rolleyes:....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα....:confused::up::up::up:

αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!!
(αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!!
Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!!
Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ!:)

Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη...
Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!!:)

ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας...:mad::mad::blink::blink::blink::blink::lol: επιδομα παιρνω με 3ο γατι??????
Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία.
Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι...
Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! :P:up::lol:

ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. :hmm::up::rolleyes:Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί...

Καλημερα :)
Τι κανετε ομορφα Βρετανακια?

Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα.;):up:

άκαρδη εγώ:blink::whistle::whistle::whistle:
Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό:rolleyes:....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα....:confused::up::up::up:
Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!!
Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!!:up:
:up::up:

Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!!
Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!!:up::up::up:
Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! ;)

Καλημερα :)
Τι κανετε ομορφα Βρετανακια?
Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!!:lol::lol:
Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ!:P

Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!!:lol::lol:
Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ!:P
και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια:down:

Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! ;)
Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!!
Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back