aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 19:43 Η aalyah έγραψε: #2.261 04-11-08 19:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ θα πάθω παροξυσμό πάλι και θάρχίσω τα email σε εκτροφείς!!! Γι'αυτό λέω. Αν πάρει ασημένια η Νικολέττα έχουμε και μεις τα τσαμένα μια ελπίδα να αποκτήσουμε στο μέλλον ένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #2.262 04-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί αγόρι?? Click για ανάπτυξη... αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #2.263 04-11-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #2.264 04-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #2.265 04-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Click για ανάπτυξη... εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #2.266 04-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... Αχ....και εγώ θα πάθω παροξυσμό πάλι και θάρχίσω τα email σε εκτροφείς!!! Γι'αυτό λέω. Αν πάρει ασημένια η Νικολέττα έχουμε και μεις τα τσαμένα μια ελπίδα να αποκτήσουμε στο μέλλον ένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:03 Η Luna έγραψε: #2.262 04-11-08 20:03 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί αγόρι?? Click για ανάπτυξη... αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #2.263 04-11-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #2.264 04-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #2.265 04-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Click για ανάπτυξη... εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #2.266 04-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γιατί αγόρι?? Click για ανάπτυξη... αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:05 Η ria23 έγραψε: #2.263 04-11-08 20:05 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #2.264 04-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #2.265 04-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Click για ανάπτυξη... εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #2.266 04-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:09 Η aalyah έγραψε: #2.264 04-11-08 20:09 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #2.265 04-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Click για ανάπτυξη... εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #2.266 04-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι για να ειναι πιο χοντρος,πιο μεγααλος,κ αν ποτε θελησει η Νικολεττα και επιτρεπεται γενικοτερα να δουμε τι μπορει να γινει αν μπλεξει με μια blue scottish fold, ας πουμε......... Click για ανάπτυξη... Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:16 Η ria23 έγραψε: #2.265 04-11-08 20:16 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Click για ανάπτυξη... εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #2.266 04-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α έτσι πες το! Οτι ψάχνεις να κάνεις εγγονάκια τάμπυ!! Μπορεί να βγούνε μπλε τάμπυ κιόλας! Εχω δει. Αν και δεν είναι όσο τέλεια είναι τα ασημένια είναι πάλι σκέτες γλύκες! Παρόλα αυτα.....επιμένω. Πρέπει να πάρει ζευγάρι Click για ανάπτυξη... εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:21 Η aalyah έγραψε: #2.266 04-11-08 20:21 Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: εμενα παντως και μπλε να μου χαριζαν αχ θα το επαιρνα...πειρασμος ειστε πια ....τι να κανω.?θελω και γω............. Click για ανάπτυξη... Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η Luna έγραψε: #2.267 04-11-08 20:25 φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
φυσικα ζευγαρι!!!!αυτο εννοειται!!!!!κι εγω συμφωνω!!! τι,θα ειναι 2 μονοχρωμα και ενα tabby και θα το κοροιδευουν που ειναι μονο του??? πρεπει και αυτο να εχει καποια υποστηριξη!!!!2 και 2!!ετσι ειναι σωστο!!! για την ψυχικη του ισορροπια!!!!!!:greycat::greycat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2008 στις 20:25 Η ria23 έγραψε: #2.268 04-11-08 20:25 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία θα πάρεις εσύ το σοκολατάκι θα πάρω εγώ το βρετανάκι και θα κάνουμε η μια επίσκεψη στην άλλη για να ζουλάμε!! Click για ανάπτυξη... να σου πω ειναι και αυτη μια λυση πριν με διωξουν απο την πολυκατοικια....θα εχω τα 2 ζουζουνια ..εχω και ενα σωρο πουλακια..σε λιγο θα μαζεψουν υπογραφες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:06 Η Raisa έγραψε: #2.269 05-11-08 08:06 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τα μωρούλια όμως μετά θα βγουν silver tabby η θα μας βγουν ανάμεικτα? Click για ανάπτυξη... Ακριβώς έτσι είναι...τα tabby πρέπει να ζευγαρώνουν με tabby για να βγει το σχέδιο της γούνας καλό. Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... αν κάνει ουα ουα και του φοράς πάνες ποτέ δεν ξέρεις.... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νικολεττααααααααααααααααααα που εισαι(παλι κρεπα θα με κανετε να παρω σημερα με τα ασημενια που πιασαμε κουβεντα...) Click για ανάπτυξη... ήταν νόστιμη η κρέπα Δώρα?....αλμυρή ή γλυκιά κρέπα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:21 Η Βάσια13859: #2.270 05-11-08 08:21 καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα ταμπένια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 08:48 Η moukelis έγραψε: #2.271 05-11-08 08:48 Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλυκιά ήταν άκαρδη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.272 05-11-08 09:23 Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:27 Η Raisa έγραψε: #2.273 05-11-08 09:27 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα ταμπένια... Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γλυκιά ήταν άκαρδη... Click για ανάπτυξη... άκαρδη εγώ Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!! Αφιερωμένες οι φωτό!!! Αχ! Μια Ραίσα!! Και μια Luna! Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η staman2 έγραψε: #2.274 05-11-08 09:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: αγορι να παρεις.............δεν χρειαζεται να σου πω τον λογο!!!!!! (αλλα σιγουρα ο ενας λογος ειναι οτι θα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να εχει μεγαααλα προγουλια!!! Click για ανάπτυξη... Ναι τα μεγάλα προγούλια είναι αυτό που με τρελαίνει!!! Φιλάκια στη Λούνα σου!! Απο τον Σεβαχ! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να παρει ζευγαρι λεω εγω.Και να μας κανει μια ζημια οπως με τη Ραισα και τον Φιντελ.Αλλα εχω ακουσει οτι τα ασημι λογω των διαφορετικων patterns ειναι λιγο δυσκολα στην εκτροφη... Click για ανάπτυξη... Σωστάααα!!! Και μετά χαθήκαμε!!! Αρχική Δημοσίευση από ria23: ε !!!!!οχι βρε παιδια ειπα να σταματησω στα 2 μιας και ο αντρας μ ειπε σιαμ τελος...τωρα μου λετε για silver tabby τοσο κοντα..να γινω πολυτεκνη???????τι θα γινει λυπηθειτε μας... επιδομα παιρνω με 3ο γατι?????? Click για ανάπτυξη... Οχι καλέ. Γιατί να παίρνεις με το 3ο γατί? Αν έπαιρνες θα σε ενημέρωνα εγώ που έχω 4!!! Μήπως όμως θα πάρω επίδομα με τα 5??? Για να το ξανασκεφτώ. Ή ίσως με τα 6? Πάντως: Μια γάτα = Καμία. Και μετά... τι δυο, τι τρεις, τι τέσσερις, τι πέντε... τι... Είναι αθόρυβες οι άτιμες. Δεν σε ενοχλούν!!! ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η zorica έγραψε: #2.275 05-11-08 09:32 Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:34 Η staman2 έγραψε: #2.276 05-11-08 09:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα Βασια μου....τι κάνουν τα μωρά?....κουράγιο σε λίγο καιρό θα τα βρούνε και θα είναι αχώριστα. άκαρδη εγώ Γιούλη μου ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτό....πραγματικά ίδια η Ραίσα και η Λούνα.... Click για ανάπτυξη... Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.277 05-11-08 09:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Για καθήστε βρε παιδιά όχι μόνον μια Ραϊσα!!! Μια Ραϊσα κι ένας Σεβάχ.!!! Το ξεχάσατε το μωρό μου??? Είναι ίδιος η μάνα του!!! Click για ανάπτυξη... Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:36 Η staman2 έγραψε: #2.278 05-11-08 09:36 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Τι κανετε ομορφα Βρετανακια? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η zorica έγραψε: #2.279 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!! Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ! Click για ανάπτυξη... και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η staman2 έγραψε: #2.280 05-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πράγματι... έψαχνα να σου βρω μωρέ μικρό λιλά... αλλά αυτή ήταν μεγάλη γι'αυτό! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!! Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.