British - maniacs

Καλημέρα Ζορίτσα. Τι να κάνουμε? Εχουμε πρωί πρωί τη Γιούλη να μας προκαλεί ασύστολα!!!:lol::lol:
Και τη Νικολέτα από προχθές ... μας έχει ξεσηκώσει καλέ!:P
:whistle::whistle:
Ναι ναι Γιουλάκο!! Σήμερα το πρωί που τον πήρα αγκαλιά αντελήφθην το πόσο μεγάλωσε!! 3 κιλά και... γάταρος!!
Καλά η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!! Οσο καθίσουν βέβαια στην αγκαλιά μας!!!:lol:
:lol::lol:έτσι για να τον λαχταράς!!;) Στρίμωξέ τον με το ζόρι μωρέ...:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια:down:
Ζορίτσα... Μην μας βασανίσεις πολύ....:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:whistle::whistle:

:lol::lol:έτσι για να τον λαχταράς!!;) Στρίμωξέ τον με το ζόρι μωρέ...:lol::lol:
Ναι χθες το βράδυ τον έπιασα στον ύπνο κ τον μετέφερα νυσταγμένο πριν κοιμηθώ στο κρεβάτι μου και τον κράτησα για κανένα ονειρεμένο 5λεπτο αγκαλιά μου χωρίς να φέρει αντίρρηση. Εκεί να δεις. Γέμισε η αγκαλιά μου αρκουδάκι αφρατούλι και χουρχουρητά!!! Σαν τρακτερ έκανε το μωράκι μου από το χουρχουρητό.:lol::lol::lol:

Οχι βρε... για λιγο θα ειναι:lol::lol::lol:...θα το αντεξετε:P

Οχι βρε... για λιγο θα ειναι:lol::lol::lol:...θα το αντεξετε:P
Εντάξει τότε. Σε ποιο θέμα παρακαλώ θα βασανιστούμε.??Εδώ ? ή έχεις σκοπό και στα περσικά μας??? Για να ξέρω η γυναίκα η άμοιρη!!!:lol:

εσύ Αναστασία παίζεις σε όλα τα ταμπλω, έχεις τον μπαλαντερ, άντε και με ενα βιρμανάκι ώστε να ερχεσαι επίσημα σε εμας!:)

εσύ Αναστασία παίζεις σε όλα τα ταμπλω, έχεις τον μπαλαντερ, άντε και με ενα βιρμανάκι ώστε να ερχεσαι επίσημα σε εμας!:)
Τ΄ακους????? ;):up::up::lol:

ΚΑΙ.... ΝΙΚΟΛΕΤΑ... γιατί μας το κάνεις αυτό??? Ξερεις πριν πάρω τον Σεβαχ πια ήταν η παράκληση του συζύγου μου και το όνειρό του. :up::rolleyes:Μια τάμπυ λευκή ασημί βρετανικη. Είναι εύκολο να δεχθεί...

Ξέρω καλή μου....γι αυτό το κάνω;)....να μην έχει παράπονο ο καημένος! Ας έχει και αυτός το γατόνι του!!!:D:lol::lol:

Καλημερα :)
Τι κανετε ομορφα Βρετανακια?

Καλημέρα Ζορίτσα, καλά είμαστε!:) Εσείς τι κάνετε? Ο Μάρκος είναι έτοιμος? Του αγόρασες κόκκινη στολή?:hmm: Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν;):lol::lol:

και εγω θα σας φτιαξω..μπορει το βραδυ....τωρα σε λιγο παω για δουλια:down:

Περιμένουμε....:up:
η αγκαλιά μιας βρετανικής γατας = αγκαλιά ενός αρκουδάκου. Από ολες τις πλευρές: Τρίχωμα, πιασίματα, μαγουλάκια!!!!

Έτσι ακριβώς είναι...και πού να μεγαλώσει:D...εκεί να δεις αρκούδα!!!:up::lol:

Ναι, αυτό ελπίζω και εγώ...:hmm::P

:lol::lol::lol::lol::lol::up:

Τ΄ακους????? ;):up::up::lol:
Μωρέ τ΄ακούω τ΄ακούω!!!!:D

Ευχαριστώ για την ευχή!!! Αλήθεια δεν μπορώ να έρχομαι επίσημα κ σε εσάς (ως επίτιμο μέλος? χεχε) και πριν το αποκτήσω???:redface:

Μωρέ τ΄ακούω τ΄ακούω!!!!:D

Ευχαριστώ για την ευχή!!! Αλήθεια δεν μπορώ να έρχομαι επίσημα κ σε εσάς (ως επίτιμο μέλος? χεχε) και πριν το αποκτήσω???:redface:

φυσικα!!τέτοια γατομαμα!!ευγε, εγώ με τα 2 και καρδιοχτυπώ, αφού αντεξες και κατάφερες να ταιριάξουν τα 4 γατόνια μπράβο σου....σου αξίζει να ερχεσαι...:redface::up::up:

χιχι

Καλέ όχι τώρα αμέσως....λέω του χρόνου κάποια στιγμή
Σίγουρα θα το μάθετε πάντως ...δεν θα το κρύψω[/quote]
αυτο σου ελειψε!!!:lol::lol::lol:

φυσικα!!τέτοια γατομαμα!!ευγε, εγώ με τα 2 και καρδιοχτυπώ, αφού αντεξες και κατάφερες να ταιριάξουν τα 4 γατόνια μπράβο σου....σου αξίζει να ερχεσαι...:redface::up:
αξια!!!αξια!!!

Βρετανάκια μου γλυκά όμορφα και στρουμπουλά!!
Αφιερωμένες οι φωτό!!!

schuh27.02..jpg

schuh3.jpg

schuhe1.jpg

conner.jpg

Αχ! Μια Ραίσα!! :up:

m1.jpg

Και μια Luna! :up:

muldeorange.jpg

2.jpg

τωρα τις ειδα!!τι μωρα ειναι αυτα μωρεεεε!!!!!Οντωε η ομοιοτητα ειναι τεραστια!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αχ!!!θα τα χασω παλι με αυτα τα κουκλια ακομη δεν ηρθα.......luna εσενα το μπουμπουκακι σου τι κανει???????:):):happy:

αχ!!!θα τα χασω παλι με αυτα τα κουκλια ακομη δεν ηρθα.......luna εσενα το μπουμπουκακι σου τι κανει???????:):):happy:

εμενα το μπουμπουκακι μου κανει οτι της κατεβει εδω μεσα και εμεις ολοι (ασχετα αν γκρινιαζουμε) καθομαστε κ την χαζευουμε κ λεμε: αχου το μωρε τι γλυκο που ειναι..κ τετοιες βλακειες!!ουτε να την μαλωσουμε δεν μπορουμε!!!:blink::blink:
εσενα???τι κανει το νινακι??

εμενα το μπουμπουκακι μου κανει οτι της κατεβει εδω μεσα και εμεις ολοι (ασχετα αν γκρινιαζουμε) καθομαστε κ την χαζευουμε κ λεμε: αχου το μωρε τι γλυκο που ειναι..κ τετοιες βλακειες!!ουτε να την μαλωσουμε δεν μπορουμε!!!:blink::blink:
εσενα???τι κανει το νινακι??

γκρινιαζει το μαναρακι μου και θελει ολο αγκαλιες..επειδη της λειπω οταν παω για 2 μερες πατρα..αλλα τι να την κανω τη ζουζουνα μου??????:lol::lol::lol:

Kαλημέρα Βρετανάκια!! :)
Ετοιμάζουμε σιγά σιγά τη κυρα αρχόντω Ραίσα για τας Ευρώπας? :up:

καλημερα βιρμανομαμα!!!!!!
Ναι οντως!τι εχει γινει με τις εκθεσεις?:)
το αλλο σ/κ δεν ειναι??θα ζησουμε τον πυερο της ετοιμασιας?:P:P:P

Kαλημέρα Βρετανάκια!! :)
Ετοιμάζουμε σιγά σιγά τη κυρα αρχόντω Ραίσα για τας Ευρώπας? :up:

αγχωθηκα κιολας!!!!!!το mycats αδημονεί!!!!!!

καλημερα βιρμανομαμα!!!!!!
Ναι οντως!τι εχει γινει με τις εκθεσεις?:)
το αλλο σ/κ δεν ειναι??θα ζησουμε τον πυερο της ετοιμασιας?:P:P:P
τη Παρασκευή αυτή αναχωρούμε;):up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back