British - maniacs

Έλα μην στεναχωριέσαι. Δωσε τους λίγο χρόνο. Και μην είσαι αγχωμένη γιατί θα τους αγχώσεις ακόμα περισσότερο.

τους δινω οσο θελουν!!:D:D:D και δεν τους δειχνω καθολου αγχος..απαλ μονη αγχωνομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τους δινω οσο θελουν!!:D:D:D και δεν τους δειχνω καθολου αγχος..απαλ μονη αγχωνομαι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έλα έλα όλα καλά θα πάνε θα δεις! Και θα γεμίσει το σπίτι Λουνάκια! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωωωωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα καταλαβα τι εγινε!!!! καλε υπομονη να γνωριστουν πρωτα τα παιδια τι??? γουρουνι στο σακι??? ειναι εκλεκτικο το λουνακι μας !!!! αχ!!! παλι θα παθουμε πλακα με τα μωρα αν δεσει το γλυκο!!!!:up::up::up::up:

εξελιξεις: συναντηθηκαν!!!ο fidel ειναι μια γλυκα!!!την φερνει βολτες,αυτη παει απο καρεκλα σε καρεκλα κ του κανει χχου!!:):)αλλα ειναι κι περιεργη και τον κοιταει συνεχεια!!!:happy::happy:

πωωωωωωωωωωωωωωωω!!! τωρα καταλαβα τι εγινε!!!! καλε υπομονη να γνωριστουν πρωτα τα παιδια τι??? γουρουνι στο σακι??? ειναι εκλεκτικο το λουνακι μας !!!! αχ!!! παλι θα παθουμε πλακα με τα μωρα αν δεσει το γλυκο!!!!:up::up::up::up:

ειδες τι καλα???:P:P:P:P lunofidelakia!!!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::up:

Εγώ το λέω!!!! Αν βγει λιλά κουκουβαγιάκι θα γίνει σφαγή!!! Μπλε εννοείται θα βγουν μπόλικα!! :D

Λούνα θα κρατήσεις κανένα τι λές?

καλα σιγουρα σφαγη θα γινει!!!!αρχικα πρεπει να βγει κουκουβαγιακι και μετα βλεπουμε...ουτε αυτο ειναι σιγουρο!!!
εγω δεν ξερω αν θα κρατησω γιατι μενω ακομα με γονεις!!ηταν να μετακομισω οταν πηρα την luna γι'αυτο και ειπε η μαμα το ναι!αλλα ακομα δεν εχω μετακομισει γιατι δεν με παιρνει και ετσι δεν μπορω να πω οτι μπορω αν κρατησω κι αλλο!!!σιγουρα απο κποια γεννα της θα κρατησω αλλα δεν ξερω τιποτα ακομα!!κατσε να μεινει εγκυος πρωτα και μετα βλεπουμε...:P:P:P

Νικολέτααααααα
Αυτες καλέ τα λένε κουκουβαγιάκια τα scotish!! :blink:
Δε ντρέπεστε καλέ??:mad: Ποιος διαδιδει τέτοιες φήμες??Ακους εκει κουκουβάγιες...:mad:
:P:lol:(ισως γκιώνηδες...):P

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :)
ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΦΙΝΤΕΛ:up:
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ LUNA!!!ΑΝΤΕ ΣΟΥ΄ΦΕΞΕ!!!:redface::lol:

Νικολέτααααααα
Δε ντρέπεστε καλέ??:mad: Ποιος διαδιδει τέτοιες φήμες??Ακους εκει κουκουβάγιες...:mad:

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! :)
ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΦΙΝΤΕΛ:up:
ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ LUNA!!!ΑΝΤΕ ΣΟΥ΄ΦΕΞΕ!!!:redface::lol:

ειδες ρε παιδι μου???ποιος τους τα μαθαινει ολα αυτα δεν ξερω!!!:rolleyes::rolleyes::lol::lol:
ευχαριστουμε για τις ευχες!!της εφεξε αλλα μαλλον δεν το εχει καταλαβει και το παιζει απομακρη ακομα!!:/::/:

πολυ στεναχωριεμαι:(:(!!!
Όχι βρε μη στεναχωριέσαι φερε το ζεύγος σιγά σιγά σε επαφή κ θα δεις ότι η φύση θα αναλάβει τα υπόλοιπα;)

Όχι βρε μη στεναχωριέσαι φερε το ζεύγος σιγά σιγά σε επαφή κ θα δεις ότι η φύση θα αναλάβει τα υπόλοιπα;)

νομιζω οτι τα εχει ηδη αναλαβει!!!με πολυ χαρα δηλωνω οτι μετα απο γυρες του fidel και χχχουχχου της Luna εχουν κατσει απεναντι και κοιτιουνται....:D:D:D:D:D:D
και εχω την εντυπωση οτι ακουω και κατι μικρα πρνια πρνιου απο την μικρη μου!!!!:up::up::up:

οι γάτες θέλουν χρόνο παιδιά..ειναι παράξενα πλάσματα...εκτος απο τη φύση και τις ορμονες τους θέλουν το προσωπικο τους χρόνο η κάθε μια...η οσμη ειναι ένα βασικό ένστικτο αλλά και η προτίμηση...
παρε το ρισκο και άστα λιγο μονα...μερικές γάτες ειναι λιγο ντροπαλες....μη φοβασαι...δεν κινδυνευουν, απλά έχε το νου σου....;)
Ολα θα πάνε καλά! :up:

εξελιξεις: συναντηθηκαν!!!ο fidel ειναι μια γλυκα!!!την φερνει βολτες,αυτη παει απο καρεκλα σε καρεκλα κ του κανει χχου!!:)αλλα ειναι κι περιεργη και τον κοιταει συνεχεια!!!:happy:

σούπερ!!!:up::up::up:

Νικολέτααααααα

Είδες τι κάνουν οι κακές παρέες????? :mad::P:lol::lol:

νομιζω οτι τα εχει ηδη αναλαβει!!!με πολυ χαρα δηλωνω οτι μετα απο γυρες του fidel και χχχουχχου της Luna εχουν κατσει απεναντι και κοιτιουνται....
και εχω την εντυπωση οτι ακουω και κατι μικρα πρνια πρνιου απο την μικρη μου!!!!

Μάλλον αρχίζει να καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με Λατίνο εραστή το κορίτσι!;):D:lol::lol:

οι γάτες θέλουν χρόνο παιδιά..ειναι παράξενα πλάσματα...εκτος απο τη φύση και τις ορμονες τους θέλουν το προσωπικο τους χρόνο η κάθε μια...η οσμη ειναι ένα βασικό ένστικτο αλλά και η προτίμηση...
παρε το ρισκο και άστα λιγο μονα...μερικές γάτες ειναι λιγο ντροπαλες....μη φοβασαι...δεν κινδυνευουν, απλά έχε το νου σου....;)
Ολα θα πάνε καλά! :up:

εχεις δικιο!!!μονα τους τα εχω αφησει απλα τα κοιταω που και που και καθε φορα που παω στην κουζινα.ο fidel ειναι ολο και πιο κοντα της ξαπλωμενος!!!!:D:D

σούπερ!!!:up::up::up:

Μάλλον αρχίζει να καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με Λατίνο εραστή το κορίτσι!;):D:lol::lol:

ναι,ναι,ετσι λεω κι εγω!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

εχεις δικιο!!!μονα τους τα εχω αφησει απλα τα κοιταω που και που και καθε φορα που παω στην κουζινα.ο fidel ειναι ολο και πιο κοντα της ξαπλωμενος!!!!:D:D
Άντε είδες....μπήκε το νερό στ' αυλάκι:lol::lol::lol:

νομιζω οτι τα εχει ηδη αναλαβει!!!με πολυ χαρα δηλωνω οτι μετα απο γυρες του fidel και χχχουχχου της Luna εχουν κατσει απεναντι και κοιτιουνται....:D:D:D:D:D:D
και εχω την εντυπωση οτι ακουω και κατι μικρα πρνια πρνιου απο την μικρη μου!!!!:up::up::up:
Ε! Να μην κάνει κ αυτή λίγο τη δύσκολη; να την περάσει για εξώλης κ προώλης ο γαμπρός:lol: Με το καλό κ σύντομα πολλά κουκουβαγάκια:up:

σωστα,σωστα!!!πως και δε το σκεφτηκα???:):)
ευχαριστουμε πολυ πολυ!!πολλα πολλα κουκουβαγιακια!!!!!!!

σωστα,σωστα!!!πως και δε το σκεφτηκα???:):)
ευχαριστουμε πολυ πολυ!!πολλα πολλα κουκουβαγιακια!!!!!!!

Θα έχουμε κουκουβαγιακια θα έχουμε ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Το λέω εγώ και αν το πώ εγώ θα γίνει! Θέλω να δω μωρά!! :up:

Τι έγινε Λουνα έχουμε κανένα νέο....έπεσε το κάστρο ή βαστάει ακόμα?:hmm::P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back