British - maniacs

τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!!

Δεν πειράζει εγώ κατάλαβα :lol::lol::lol:

Δεν νομίζω να είναι ωραια χωρίς αυτιά! Εγώ τα προτιμώ με αυτιά και ας είναι διπλωμένα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παλι καλα γιατι ουτε καν το προσεξα!!!:redface:
κι εγω,κι εγω!!ετσι την προτιμω!!!;);)
ασχετο αλλα εισαι λιγο καλυτερα εσυ η μπαααα??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλε τωρα το ειδα παει ο μπαμπας μας στην Αθηνα?:blink::blink:
Μπαμπα το Σαββατο θα ειμαι και εγω Αθηνα εσυ με τι θα ταξιδεψεις? ;)
Εμενα αυτη η τρελη που με φωναζει κουκλα θα με βαλει στο μεγαλο πουλι που κανει βουρ βουρ μου ειπε ο αδερφος Χαρης που τον εχει ξαναβαλει..
Εμενα κατι μου θυμιζει η περιγραφη.. Νομιζω με ενα τετοιο με εστειλε η πρωτη μου 'μαμα' στη δευτερη..
Μας εφερε και γατοφορο να ειμαστε μαζι επειδη φοβαμαι σαν μικρη και τριανταφυλενια να με φροντιζει ο αδερφος Χαρης..:rolleyes::rolleyes:

παλι καλα γιατι ουτε καν το προσεξα!!!:redface:
κι εγω,κι εγω!!ετσι την προτιμω!!!;);)
ασχετο αλλα εισαι λιγο καλυτερα εσυ η μπαααα??

Ναι ναι καλύτερα σ'ευχαριστώ πολύ!! Απλά λίγο αγχωμένη γιατί λόγω αρρώστιας έμεινα πίσω με την δουλεια (την οποία πρέπει να τελειώσω ως την κυριακή) και έχω αγχωθει. Αλλά οκ. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Άντε άντε να δούμε λουνάκιααααααα :up::up::up:

Λες να βγει κάνα λιλα?

Εμενα αυτη η τρελη που με φωναζει κουκλα θα με βαλει στο μεγαλο πουλι που κανει βουρ βουρ μου ειπε ο αδερφος Χαρης που τον εχει ξαναβαλει..
Εμενα κατι μου θυμιζει η περιγραφη.. Νομιζω με ενα τετοιο με εστειλε η πρωτη μου 'μαμα' στη δευτερη..
Μας εφερε και γατοφορο να ειμαστε μαζι επειδη φοβαμαι σαν μικρη και τριανταφυλενια να με φροντιζει ο αδερφος Χαρης..:rolleyes::rolleyes:

ερχεται αθηνα ο μπαμπας,ναι ναι!!!ερχεται να κανει κι αλλους συγγενεις!!!
αν δεν μου βγει στριντζο η δικια μου!!!:rolleyes::rolleyes:

Ναι ναι καλύτερα σ'ευχαριστώ πολύ!! Απλά λίγο αγχωμένη γιατί λόγω αρρώστιας έμεινα πίσω με την δουλεια (την οποία πρέπει να τελειώσω ως την κυριακή) και έχω αγχωθει. Αλλά οκ. Ελπίζω να τα καταφέρω.

Άντε άντε να δούμε λουνάκιααααααα :up::up::up:

Λες να βγει κάνα λιλα?

ολα θα γινουν!!μην ανχωνεσαι!!ερχεσαι ελλαδα!αυτο να σκεφτεσαι μονο!!:P
λες να βγει κανενα λιλα απο τους προγονους του fidel???
τι να πω,μακαρι!!!:up::up::up:

ερχεται αθηνα ο μπαμπας,ναι ναι!!!ερχεται να κανει κι αλλους συγγενεις!!!
αν δεν μου βγει στριντζο η δικια μου!!!:rolleyes::rolleyes:

ολα θα γινουν!!μην ανχωνεσαι!!ερχεσαι ελλαδα!αυτο να σκεφτεσαι μονο!!:P
λες να βγει κανενα λιλα απο τους προγονους του fidel???
τι να πω,μακαρι!!!:up::up::up:

Και λιλά και fold θα χαζέψουν οι συμφορουμιότισες. Καλά για σένα δεν το συζητάω εσύ θα πάθεις μεγάλο τραλαλά και σε κόβω να το κρατάς κιόλας! :lol::lol:

Ακριβώς έτσι μικρή μου κορούλα.....φεύγω Αθήνα σε λίγες ώρες.;)
Λες να βρεθούμε?:hmm: Και εγώ με αυτό το πουλί θα πετάξω, μη φοβάσαι το έχω ξανακάνει και δεν είναι τίποτε! Εσύ που θα έχεις και παρέα μια χαρά θα είσαι, θα δεις!:happy:

Και λιλά και fold θα χαζέψουν οι συμφορουμιότισες.

Και εγώ μαζί τους θα χαζέψω...:blink::blink::inlove:
Αντε Λουνάκι, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε φατσόνια σαν και αυτά::D

Kittens-KittensScottishFoldNotListe.jpg

Καλο ταξειδι στο Fidel!!!
Και καλά και καρπερά ζευγαρώματα!!!!!! :up:
Με πολλά κουκουβαγιάκια!!!!!!:up:

Καλο ταξειδι στο Fidel!!!
Και καλά και καρπερά ζευγαρώματα!!!!!! :up:
Με πολλά κουκουβαγιάκια!!!!!!:up:

Ευχαριστούμεεεεεε:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(ακόμα επιμένεις με το κουκουβαγιόγατό έτσι?):mad::mad::P

Ευχαριστούμεεεεεε:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
(ακόμα επιμένεις με το κουκουβαγιόγατό έτσι?):mad::mad::P
Μα ειναι πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove:
(απλά το βράδυ θέλουν κλείδωμα...γιατι θα σας κουβαλάνε ποντικάκια μες το σπίτι...):P

Πάντως η Luna δεν κουκουβαγίζει καθόλου:hmm:

Και λιλά και fold θα χαζέψουν οι συμφορουμιότισες. Καλά για σένα δεν το συζητάω εσύ θα πάθεις μεγάλο τραλαλά και σε κόβω να το κρατάς κιόλας! :lol::lol:

αστα να πανε!!!ακομα δεν εχουμε ζευγαρωσει και σκεφτομαι πως θα τα δωσω!!αν νμου βγει ακι κανενα συλλεκτικο :lol: οπως λες να δω τι θα κανω!!!!!!:rolleyes:

Και εγώ μαζί τους θα χαζέψω...:blink::inlove:
Αντε Λουνάκι, περιμένουμε πώς και πώς να δούμε φατσόνια σαν και αυτά::D

Συμπεθερα λες να εχουμε και τετοια???:blink::blink:θα τρελαθουμε!!!

Kittens-KittensScottishFoldNotListe.jpg

Μα ειναι πανέμορφα!!!!!!!!!!!!!:inlove::inlove:
(απλά το βράδυ θέλουν κλείδωμα...γιατι θα σας κουβαλάνε ποντικάκια μες το σπίτι...):P

:lol::lol::lol:
Πάντως η Luna δεν κουκουβαγίζει καθόλου:hmm:

απογοητευτικο δεν ειναι??κανονικα θα επρεπε να πεταει κιολας!!:blink::blink::lol:

αστα να πανε!!!ακομα δεν εχουμε ζευγαρωσει και σκεφτομαι πως θα τα δωσω!!αν νμου βγει ακι κανενα συλλεκτικο :lol: οπως λες να δω τι θα κανω!!!!!!:rolleyes:

απογοητευτικο δεν ειναι??κανονικα θα επρεπε να πεταει κιολας!!:blink::blink::lol:
Θελω να έρθω να τη δω...:redface:να έρθω μετα τα παντρολογήματα?:D

Τι βλέπουν τα αμυγδαλωτά μου μάτια;:rolleyes:
Νέα ζευγαρώματα:up:
Με το καλό.
Αχ και αν βγει και κανένα λιλά που είναι και αδυναμία μου να δω πως θα κρατηθώ μετά.

Αχ και αν βγει και κανένα λιλά που είναι και αδυναμία μου να δω πως θα κρατηθώ μετά.

Ευχαριστούμε Νεκταρία μου:kiss:

Να δω πώς θα κρατηθούμε όλοι μας:hmm:....προβλέπω μεγάλη μάχη για ένα λιλά κουκουβαγιόγατο!!!!:P:lol::lol::lol:

Ευχαριστούμε Νεκταρία μου:kiss:

Να δω πώς θα κρατηθούμε όλοι μας:hmm:....προβλέπω μεγάλη μάχη για ένα λιλά κουκουβαγιόγατο!!!!:P:lol::lol::lol:
:happy::happy::happy:Εγώ θέλω ΜΠΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!:D:D

(κλασσικά ανάποδος ανθρωπος:redface:)

Καλύτερα Κατερινάκι μου πολύ καλύτερα που θες μπλε.
(Για μένα τουλάχιστον):lol:

Νεκταρία αλήθεια θα πάρεις βρετανάκι ή έτσι το λες..??Αφου ο άνδρας συμφωνεί και είναι από τοσο καλές οικογένειες......μην χάσεις την ευκαιρία!!!

:happy::happy::happy:Εγώ θέλω ΜΠΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!:D:D

(κλασσικά ανάποδος ανθρωπος:redface:)

Εσύ μάλλον θα είσαι και η πιο τυχερή διότι μπλε θα βγάλουν ΣΙΓΟΥΡΑ! Στο λιλά είναι που θα σφαχτουν όλες! :lol::lol: Κουκουβαγιάκι λιλά! Εγώ δεν σκοτώνομαι διοτι γνωρίζω οτι θα τα δω θα τα λιγουρευτώ θα τα θέλω ΌΛΑ θα απειλήσω με απαγωγή ΟΛΑ αλλά επειδή ο καιρός δεν θα είναι κατάλληλος θα το βουλώσω και δεν θα πάρω κανένα :/:

Δεν πειράζει θα πάρω λιλα Ραισάκι εγώ! :up:

Νεκταρία αλήθεια θα πάρεις βρετανάκι ή έτσι το λες..??Αφου ο άνδρας συμφωνεί και είναι από τοσο καλές οικογένειες......μην χάσεις την ευκαιρία!!!
Κοίταξε ο άνδρας γενικά είναι ψιλοαντίθετος στο θέμα δεύτερη γάτα (το μήνυμα που έγραψα στο άλλο θέμα είναι λίγο διφορούμενο:P). Ειδικά τώρα που έχουμε και υπέργηρη γάτα και είναι δύσκολο να προσαρμοστεί με άλλη καθότι ήταν μια ζωή μόνη της, αλλά και κατά πόσο θα μπορούμε να φροντίζουμε τα δύο ζώα όπως πρέπει και όχι απλά να τα έχουμε. Έχει κάποιο δίκιο σε αυτό. Από την άλλη είναι όντως ευκαιρία, ακόμα σκέφτομαι ότι τι καλά θα ήταν να πάρω από τη γέννα της Raisas. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα Βρετανάκια και οι Βιρμανίας. Είναι δυο ράτσες που θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω. Δεν ξέρω σίγουρα ενδιαφέρομαι αλλά με απασχολεί κατά πολύ αν είναι η κατάληλη στιγμή:hmm:. Γι' αυτό και δεν έχω πει ναι σίγουρα θα πάρω.
Αλλά ας μην προτρέχουμε, ας πάνε αρχικά όλα καλά με το ζευγάρωμα και βλέπουμε και αν δεν προλάβω και τα κλείσουν άλλοι..... ας είναι καλά εκεί που θα πάνε:). Τι να κάνω έχασα. Προτιμώ λογω της κατάστασης να μην πάρω βιαστική απόφαση:).

Πω πω πω:confused::confused::confused:.....ο Φιντέλ είναι ακόμα στους αιθέρες και εμείς μοιράζουμε ήδη τα μωρά του.....:blink::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back