aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:51 Η aalyah έγραψε: #2.601 29-11-08 02:51 Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις! Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:56 Η staman2 έγραψε: #2.602 29-11-08 02:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις! Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:00 Η aalyah έγραψε: #2.603 29-11-08 03:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβαίνω. Και εμείς μόνο αρσενικά είχαμε σπίτι. Και μέχρι να φτάσουμε στην φάση της στείρωσης και να το πάρουμε απόφαση είχαμε δεινοπαθήσει στην αρχή με το ψέκασμα. Εσείς θα δείτε πως θα πάει με αυτό το πράγμα. Πάντως αν δεν τον στειρώσετε θα είναι ευκαιρία να δούμε λιλά Λουνάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.604 29-11-08 09:02 Μπραβο,πολυ χαρηκα!Με μια καλη και γερη γεννα σας ευχομαι,ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Luna έγραψε: #2.605 29-11-08 09:17 δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #2.606 29-11-08 09:19 βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις! Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 02:56 Η staman2 έγραψε: #2.602 29-11-08 02:56 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις! Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:00 Η aalyah έγραψε: #2.603 29-11-08 03:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβαίνω. Και εμείς μόνο αρσενικά είχαμε σπίτι. Και μέχρι να φτάσουμε στην φάση της στείρωσης και να το πάρουμε απόφαση είχαμε δεινοπαθήσει στην αρχή με το ψέκασμα. Εσείς θα δείτε πως θα πάει με αυτό το πράγμα. Πάντως αν δεν τον στειρώσετε θα είναι ευκαιρία να δούμε λιλά Λουνάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.604 29-11-08 09:02 Μπραβο,πολυ χαρηκα!Με μια καλη και γερη γεννα σας ευχομαι,ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Luna έγραψε: #2.605 29-11-08 09:17 δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #2.606 29-11-08 09:19 βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις! Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! Click για ανάπτυξη... Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 03:00 Η aalyah έγραψε: #2.603 29-11-08 03:00 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβαίνω. Και εμείς μόνο αρσενικά είχαμε σπίτι. Και μέχρι να φτάσουμε στην φάση της στείρωσης και να το πάρουμε απόφαση είχαμε δεινοπαθήσει στην αρχή με το ψέκασμα. Εσείς θα δείτε πως θα πάει με αυτό το πράγμα. Πάντως αν δεν τον στειρώσετε θα είναι ευκαιρία να δούμε λιλά Λουνάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.604 29-11-08 09:02 Μπραβο,πολυ χαρηκα!Με μια καλη και γερη γεννα σας ευχομαι,ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Luna έγραψε: #2.605 29-11-08 09:17 δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #2.606 29-11-08 09:19 βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών Click για ανάπτυξη... Ναι το καταλαβαίνω. Και εμείς μόνο αρσενικά είχαμε σπίτι. Και μέχρι να φτάσουμε στην φάση της στείρωσης και να το πάρουμε απόφαση είχαμε δεινοπαθήσει στην αρχή με το ψέκασμα. Εσείς θα δείτε πως θα πάει με αυτό το πράγμα. Πάντως αν δεν τον στειρώσετε θα είναι ευκαιρία να δούμε λιλά Λουνάκια!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:02 Η moukelis έγραψε: #2.604 29-11-08 09:02 Μπραβο,πολυ χαρηκα!Με μια καλη και γερη γεννα σας ευχομαι,ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Luna έγραψε: #2.605 29-11-08 09:17 δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #2.606 29-11-08 09:19 βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπραβο,πολυ χαρηκα!Με μια καλη και γερη γεννα σας ευχομαι,ολα να πανε καλα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:17 Η Luna έγραψε: #2.605 29-11-08 09:17 δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #2.606 29-11-08 09:19 βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:19 Η Βάσια13859: #2.606 29-11-08 09:19 βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..μπράβο μπράβο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η gatouni έγραψε: #2.607 29-11-08 09:55 Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η Luna έγραψε: #2.608 29-11-08 09:58 σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η Raisa έγραψε: #2.609 29-11-08 10:00 Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η staman2 έγραψε: #2.610 29-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!! ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......θες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!! αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:01 Η Raisa έγραψε: #2.611 29-11-08 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:03 Η gatouni έγραψε: #2.612 29-11-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!! τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!! δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!! Click για ανάπτυξη... Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η Raisa έγραψε: #2.613 29-11-08 10:04 Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:04 Η ria23 έγραψε: #2.614 29-11-08 10:04 ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:06 Η Raisa έγραψε: #2.615 29-11-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι. Άντε με γερά μωρά. Click για ανάπτυξη... Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:14 Η Luna έγραψε: #2.616 29-11-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέραααα. Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε? Click για ανάπτυξη... εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!! Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του? μια γλυκα ειναι!!!! το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μπράβο στο γιόκα μου!!! Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!! Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.617 29-11-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!! Click για ανάπτυξη... Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:22 Η Luna έγραψε: #2.618 29-11-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!! Click για ανάπτυξη... μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:45 Η Raisa έγραψε: #2.619 29-11-08 10:45 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 129 130 131 132 133 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 131 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο)! η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!! ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!! ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει???? Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 29 Νοεμβρίου 2008 στις 10:58 Η Luna έγραψε: #2.620 29-11-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι να σου πω? Ξέρει πού είναι η άμμος? Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό...σκάβει πριν πιει... Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα.. Click για ανάπτυξη... ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!και το νερο ξερει που ειναι!! δεν τον εχω κλεισει πουθενα!! στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα... τι να πω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.