British - maniacs

Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις!

Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σου Αναστασία! Είδες ο μπαμπάς σας? Κατακτήσεις!

Άντε και την επόμενη φορά με τον Σεβάχ να μας βγουν σίγουρα λιλά τα κουκουβαγιάκια!! :up:
Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. :hmm:Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι αν αντέξουμε βέβαια!!! Δεν ξέρω πώς είναι να έχει οίστρο ο γατος. Το έχω ξεχάσει. Ειχα έναν γατουλη στα 16 μου και ο μπαμπάς μου δεν άφηνε να τον στειρωσουμε. Ζουσε διαρκώς μέσα στο σπίτι κ δεν εβγαινε ποτέ. Ηταν κόλαση και ψέκαζε παντου. :hmm:Κ τα δυο αρσενικά μου τώρα ο Πέρσης κ ο Τιμυ είναι στειρωμένα από 7 μηνών

Ναι το καταλαβαίνω. Και εμείς μόνο αρσενικά είχαμε σπίτι. Και μέχρι να φτάσουμε στην φάση της στείρωσης και να το πάρουμε απόφαση είχαμε δεινοπαθήσει στην αρχή με το ψέκασμα. Εσείς θα δείτε πως θα πάει με αυτό το πράγμα. Πάντως αν δεν τον στειρώσετε θα είναι ευκαιρία να δούμε λιλά Λουνάκια!! :up::up:

Μπραβο,πολυ χαρηκα!Με μια καλη και γερη γεννα σας ευχομαι,ολα να πανε καλα!

δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!:):)καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!:D:D:D!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!!
ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......:P:P:P:Pθες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!!
αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

βλέπω σιγά σιγά εχει μπει το νερό στο αυλάκι..;)μπράβο μπράβο!!:up:

Καλημέρα και από μένα.Με το που έφτιαξα καφέ μπήκα να δω τις πομπές σας. Τελικά σκόραρε ο Φιντέλ αν κατάλαβα καλά;

σκοραρε και σκοραρει ολο το βραδυ!!!
τωρα πανε ο ενας πισω απο τον αλλον και περιμενουμε εξελιξεις!!!
δεν καθετε ευκολα αυτη αν και θελει!!:):)

Καλημέραααα.:) Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε?:hmm::D

δεν ξερω σε ποιον να πρωτοαπαντησω!!!!!:):)καλημερα αρχικα!!!Αναστασια μου να αντεξετε λεω εγω!!!ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις τον γατουλη κηνυγο!!εγω καθομαι και τον χαζευω!!:D:D:D!αν ο σεβαχ μοιασει στον μπαμπα του μπορει και να μην ψεκαζει!!κριμα να μην δεις και εσυ εγγονακια!!!!
ειναι αλλο πραγμα αυτος ο fidel!!!και εχει ενα νιαουρισμα.......:P:P:P:Pθες να τον δαγκωσεις!!πολυ γλυκο γατουνι ειναι!!
αν θες να τον δεις πριν φυγει εμεις εδω ειμαστε να κανονισουμε!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του?:up:

Μπράβο στο γιόκα μου!!!:up::up::up:
Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!!:D:D
Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά?

Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι:lol::lol:.
Άντε με γερά μωρά:).

Αναστασία μου καλή....γιατί δεν πας μια βόλτα από την Λούνα να δεις τον μπαμπά σας λάιφ??? ;)
Αλήθεια, η Γκριζούλα τι κάνει, έχεις νέα της? Πήγες καθόλου να την δεις?:)

ΑΞΙΟΣ !!!!! αντε βρε εδεσε το γλυκο και ανησυχούσες !!! μπαμ και κατω !!! την εριξε τελικαααααααα!!!!!!!! ΕΥΓΕΕΕΕΕΕΕ Φιντελ!!!!! :up::up::up::up::up::up:

Το πέθανε το παλικάρι....δεν τον άφησε να ξεκουραστεί λίγο από το ταξίδι:lol::lol:.
Άντε με γερά μωρά:).

Είδες Νεκταρία μου ούτε καφέ δεν του πρόσφερε:mad:...κατευθείαν στο ψητό η άτιμη:confused:...κατά τα άλλα μας το παίζει δύσκολη η κοκόνα!:P:lol::lol::lol:

Καλημέραααα.:) Λούνα , τι κάνουμε? Κοιμηθήκαμε καθόλου ή το ξενυχτήσαμε?:hmm::D

εμεις κιμηθηκαμε!!!αυτα μαλλον οχι!!!!:lol::lol:

Καλημέρα καλημέρα!!!! Αχ τώρα που μου είπες για το νιαουρισμα του Φιντελ είναι σαν να ακούω στον Σεβάχ. Είναι έτσι πανάλαφρο το νιαουρισμά του. Καλέ τρελαίνομαι. Το Λουνάκι τι κάνει? Απολαμβάνει συνγροφιά? Ειναι φιλική μαζί του?:up:

μια γλυκα ειναι!!!!:rolleyes::rolleyes:
το Λουνακι χαιρεται πολυ απο οτι βλεπω,αλλα τον ταλαιπωρει!!!πανε το ενα πισω απο το αλλο για ωρες!!!!:blink::blink::blink::blink:

Μπράβο στο γιόκα μου!!!:up::up::up:
Μας βγάζει ασπροπρόσωπους!!!:D:D
Πώς είναι το καμάρι μου...όλα καλά?

καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καλα ειναι το καμαρι σου!!μονο που δεν εχει φαει...τον παω συνεχεια εκει που ειναι το φαγακι αλλα φευγει!!μολις δεν τον βλεπει αυτη,τον φωνζει και αυτος τρεχει σαν τρελος!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη:P:lol::lol:
Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!!;)

Έτσι είναι ο έρωτας καλή μου...σου κόβει την όρεξη:P:lol::lol:
Μην αγχώνεσαι, θα φάει μετά και με το παραπάνω!!;)

μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!:lol::lol::lol:(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο:lol::lol:)!
η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!!
ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!!
ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει????:hmm::hmm::hmm:

μακαρι,γιατι δεν θελω να σου ερθει μισος!!!:lol::lol::lol:(αν και αυτο ειναι πολυ δυσκολο:lol::lol:)!
η Luna θα γινει 1 κιλο και να δω τι θα την κανω!!
ρε,νικολετα να σου πω,ο fidel σκαβει το μαρμαρο στο σαλονι και μετα την πορτα και μετα το μαρμαρο σαν να ειναι μεσα στην αμμο!!
ειναι καποια επιδειξη ή απλα παιζει????:hmm::hmm::hmm:

Τι να σου πω?:hmm: Ξέρει πού είναι η άμμος?
Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό:confused:...σκάβει πριν πιει...:lol:
Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα..:hmm:

Τι να σου πω?:hmm: Ξέρει πού είναι η άμμος?
Σε μένα το κάνει συνήθως μπροστά στο νερό:confused:...σκάβει πριν πιει...:lol:
Τον έχεις μήπως κλεισμένο σε δωμάτιο? Η πόρτα είναι κλειστή? Μήπως το κάνει για να ανοίξει την πόρτα..:hmm:

ξερει που ειναι,αφου ολη την ωρα εκει ειναι!!!;)και το νερο ξερει που ειναι!!
δεν τον εχω κλεισει πουθενα!!:(
στο σαλονι μου το εκανε αυτο..εκτος αν ηθελε να βγει απο την εξωπορτα...:hmm::hmm::hmm:
τι να πω!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back