British - maniacs

αυτη φωναζει και αυτος δεν παει!!!:(:(:(δεν ξερω τι εγινε!!
μπορει να της το παιζει δυσκολος αυτη την φορα:lol::lol::lol:
Τον ξεζούμισε τον μικρό μάλλον γι΄αυτό δεν πάει....:lol::lol::lol:
όλα έχουν τα όριά τους:redface::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΕ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΕΕΛΕΙΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!
ειδε και την Luna και τον Fidel και απο οτι καταλαβαμε,της αρεσαμε κι εμεις!!!:D:D:D
εχω και φωτογραφιες που θα ανεβασω σε λιγο!!!!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
Περιμένουμε τις φωτογραφίες με αγωνια να δουμε τι κάνει κ το παράνομο ζεύγος:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε συγνώμη κιόλας... το ξεθέωσε το παιδί η λυσάρα η δικιά σου!!! Πόσο ν'αντέξει!! Ασε να ανακτήσει λίγο δυνάμεις και θα ξαναπάει! ;)

Ναι το μωρό μου...αφού σας λέω ότι είναι ένας λαπαδάκος!!!:rolleyes::rolleyes::D

Μου λείπει :(

εχεις δικιο!!του παει πολυ η λεξη!!!να σου πω,του την λες συχνα οταν τον χαιδευεις???
θα σου πω γιατι ρωταω!!
το φανταζομαι οτι σου λειπει!!πως να μην σου λειπει τετοιος υπερ-μπεμπης!!

Κλασικός άντρας τώρα που έκανε τη δουλειά τον έπιασαν η τύψεις για τη σύζυγο ;):lol:

Αχ μακαρι να τα πανε και τα δικα μας τοσο καλα...Πρεπει να εχει μεινει σιγουρα εγκυος ε;

ΣΥΜΦΩΝΩ!!!!
Περιμένουμε τις φωτογραφίες με αγωνια να δουμε τι κάνει κ το παράνομο ζεύγος:lol:

δεν εχω φωτογραφιες του ζευγους ακριβως,αλλα της Αναστασιας με το ζευγος!!!!!

Ε συγνώμη κιόλας... το ξεθέωσε το παιδί η λυσάρα η δικιά σου!!! Πόσο ν'αντέξει!! Ασε να ανακτήσει λίγο δυνάμεις και θα ξαναπάει! ;)

να παει,να παει γιατι τον βλεπω να βγαζει διαρκειας στην ολυμπιακη!!!!!
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

εχεις δικιο!!του παει πολυ η λεξη!!!να σου πω,του την λες συχνα οταν τον χαιδευεις???
θα σου πω γιατι ρωταω!!
το φανταζομαι οτι σου λειπει!!πως να μην σου λειπει τετοιος υπερ-μπεμπης!!

Καλέ συνέχεια έτσι τον φωνάζω...;):D
δλδ απορώ κιόλας πώς έμαθε το όνομά του:hmm::lol::lol::lol:

Κλασικός άντρας τώρα που έκανε τη δουλειά τον έπιασαν η τύψεις για τη σύζυγο ;):lol:
:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αχ μακαρι να τα πανε και τα δικα μας τοσο καλα...Πρεπει να εχει μεινει σιγουρα εγκυος ε;

ποσο ευκολο ειναι???εμεινε ή δεν εμεινε??θα ξαναγινει κατι ή δεν θα ξαναγινει???
με εχει φαει η αγωνια!!!
αυτη θελει κι αλλο παντως!!!!:P:P:P

Καλέ συνέχεια έτσι τον φωνάζω...;):D
δλδ απορώ κιόλας πώς έμαθε το όνομά του:hmm::lol::lol::lol:

το ακουει!!!!γιατι οταν του χαιδευω την κοιλιτσα του το λεω κι εγω αντιδρα!
γυρναει και με κοιταει!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Νομιζω οτι ζευγαρωνουν οσες περισσοτερες φορες γινεται για να αυξησουν τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης.Νικολεττα πες μας εσυ που ξερεις να μαθουμε κι εμεις οι πρωταρες γατομαμαδες!

αυτη θελει κι αλλο παντως!!!!:P:P:P

Νομίζω (αλλά μόνο νομίζω ε γι'αυτό μην μας πιάσει πανικός) οτι όταν ζητάνε ακόμα κι άλλο δεν έχουν μείνει έγκυες και γι'αυτο ζητάνε. Νομίζω οτι με το που μείνουν έγκυες σταματάνε να ζητάνε. Αλλά επειδή δεν γνωρίζω στα σιγουρα να μας πει κάποια που γνωρίζει αν αυτό ισχύει.

Τον ξεζούμισε τον μικρό μάλλον γι΄αυτό δεν πάει....:lol::lol::lol:
όλα έχουν τα όριά τους:redface::lol:

Νομιζω οτι ζευγαρωνουν οσες περισσοτερες φορες γινεται για να αυξησουν τις πιθανοτητες εγκυμοσυνης.Νικολεττα πες μας εσυ που ξερεις να μαθουμε κι εμεις οι πρωταρες γατομαμαδες!

ναι Νικολετα πες μας!!!με τον αλλον και με τον fidel ποσες μερες κ ποσες φορες?????:redface::redface::redface::redface::redface: (καλα αυτο δεν ειναι αναγκη..)

Κάπως έτσι πρέπει να είναι παιδιά...η Ραίσα την πρώτη φορά που ζευγάρωσε τον γαμπρό τον είχαμε από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή μεσημέρι...ζευγάρωσαν αμέτρητες φορές μέσα σε αυτό το διάστημα:blink::blink:....την δεύτερη φορά ζευγάρωνε για 2-3 μέρες και την τρίτη με τον Φιντέλ το κάναν στα κρυφά όταν λείπαμε...:mad::lol::lol:
λογικά πρέπει να έχει μείνει έγκυος η Λούνα τι να πω:hmm:....μην την πάθουμε όπως με την Σίλβι στην Κρητη...:confused:

Νομίζω (αλλά μόνο νομίζω ε γι'αυτό μην μας πιάσει πανικός) οτι όταν ζητάνε ακόμα κι άλλο δεν έχουν μείνει έγκυες και γι'αυτο ζητάνε. Νομίζω οτι με το που μείνουν έγκυες σταματάνε να ζητάνε. Αλλά επειδή δεν γνωρίζω στα σιγουρα να μας πει κάποια που γνωρίζει αν αυτό ισχύει.

ετσι μου ειπε και η Αναστασια σημερα!!!:):):):):):P:P:P:P

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΜΑΣ!!!
Επισκέφθηκα τη Λούνα. !!!
Τρελάθηκα με τα γατιά. :up:
Ξεκινάω!!! Λοιπόν κατ΄αρχήν η Γιάννα (η μαμά της Λούνας) είναι μια καταπληκτική, απλή κοπέλα που απ΄την πρώτη στιγμη αισθάνθηκα πως την ξέρω καιρό... Αμεση, εντελώς αυθόρμητη και με μια υπέροχη αύρα. :)Και η μανούλα της μια καταπληκτική κυρία. :DΤόσο γλυκιά και τόσο υπομονετική με τα γατουνια που τα άτιμα σαν να το καταλάβαιναν πως δεν ήθελε να ανεβαίνουν στο κρεβάτι της, το έκαναν επίτηδες κι όλο εκει πήγαιναν:lol::lol:
Λούνα: Μια τέλεια μπλε - ΔΩΡΑ για σενα το λέω που τρελαίνεσαι με το χρώμα- ΚΑΤΑΜΠΛΕ γάτα που στις φωτογραφίες δεν φαίνεται η ομορφιά του χρώματός της. Μια γλύκα, μια φατσούλα ντελικάτη, με κάτι υπέροχα βελούδινα αφτάκια κουκουβαγίσια για φίλημα. Με κάτι πατουσάκια ασημένια καλέ τρελάθηκα,την πήρα αγκαλιά και την ζουληξα. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ παιδιά.
Φιντέλ: Ενας τέλειος ΜΠΛΕ ΜΠΛΕ ΜΠΛΕ γάταρος ΓΑΤΑΡΟΣ αρνάκι, πραγματικά τρυφερούλης, συγκινητικά ευγενικός,και διακριτικός, με ασημένια πατουσάκια, με ασημένιο σαγονάκι καλέ τι κούκλος είναι ο μπαμπάς μας. Και το κλού::: Το νιαρρρρ που κάνει το παραπονιάρικο όταν τον σηκώνεις κ δεν θέλει, είναι ακριβώς σαν του Σεβάχ του γιου του.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ με τα γατούνια αυτά. Με το υπέροχο χρώμα τους. Πιστέψε τέ με δεν έχουν σχεση οι φωτογραφίες. Εχω λαλήσει η γυναίκα από την ομορφιά τους. :up:
Ως ζεύγος είναι τέλειοι. Η Λούνα ευτυχισμένη, και ο Φιντελάκος απέναντί της, όλο κοντά κοντά να κοιτάζονται κ να ανταλάσσουν τρυφερα νιαουρητά. :)Τοσο ναζιάρικα και τόσο τρυφερά. Η Λούνα έκανε τεντώματα, βαρελάκια, ναζάκια.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ να κάνουν ΟΜΟΡΦΑ Λουνοφιντελάκια τα οποια θα φέρουν την ευτυχία που νοιώθουμε εμείς σ΄αυτούς που θα τα πάρουν.:up:
:up:Νικολέτα να σου ζήσει ο ΚΟΥΚΛΟΣ σου, είχες δίκιο, είναι ενας θησαυρός λαπαδένιος, μελένιος, και δεν ξερω τι αλλο να πω.:redface:
Γιάννα να σου ζήσει κι εσένα η ΚΟΥΚΛΑΡΑ η τρυφερούλα η λούτρινη. Περιμένουμε νέα περι... του έρωτος.

Αααα. Επειδή ξετρελάθηκα με τα χαϊδέματα και με την γατομάνα, ΔΕΝ έβγαλα φωτογραφίες. :hmm:

Κάπως έτσι πρέπει να είναι παιδιά...η Ραίσα την πρώτη φορά που ζευγάρωσε τον γαμπρό τον είχαμε από Παρασκευή απόγευμα μέχρι Κυριακή μεσημέρι...ζευγάρωσαν αμέτρητες φορές μέσα σε αυτό το διάστημα:blink::blink:....την δεύτερη φορά ζευγάρωνε για 2-3 μέρες και την τρίτη με τον Φιντέλ το κάναν στα κρυφά όταν λείπαμε...:mad::lol::lol:
λογικά πρέπει να έχει μείνει έγκυος η Λούνα τι να πω:hmm:....μην την πάθουμε όπως με την Σίλβι στην Κρητη...:confused:
Θα φανεί νομίζω, γιατί όταν καταλαβαίνουν ότι μένουν έγκυες των διώχνουν με βίαιο τρόπο τον αρσενικό

με την Σιλβη τι ειχε γινει και δεν εμεινε εγκυος???κανανε και ξανακανανε και δεεν????
αυτο που λες με τον πρωτο γατο (που μου το ειπες και στο τηλεφωνο), μηπως θυμασαι αν η Raisa ειχε φωναξει πολλες φορες????γιατι και η Luna συνεχεια ηταν ο ενας πανω στον αλλον ,αλλ δεν ουρλιαζε ολη την ωρα!!!!!

με την Σιλβη τι ειχε γινει και δεν εμεινε εγκυος???κανανε και ξανακανανε και δεεν????
αυτο που λες με τον πρωτο γατο (που μου το ειπες και στο τηλεφωνο), μηπως θυμασαι αν η Raisa ειχε φωναξει πολλες φορες????γιατι και η Luna συνεχεια ηταν ο ενας πανω στον αλλον ,αλλ δεν ουρλιαζε ολη την ωρα!!!!!
Ο οργασμός ειναι μια προσωπική υπόθεση:lol::lol: δεν αντιδρούν όλες οι γατούλες με το ίδιο νιαούρισμα

Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε;:P
Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back