Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Raisa έγραψε: #2.721 30-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι εεεε????δεν ανησυχω τοτε!!! σημερα δεν της εχει κανει τιποτα!!λες να κραταει η κουραση απο χθες?? στελτε κι εδω θετικη ενεργεια γιατι απο οτι βλεπω τωρα,κατι γινεται!! αντιδρα ο κυριος και βγαζει ηχους!!! Click για ανάπτυξη... Ξύπνησε το πουλάκι μάλλον Τι θα γίνει με εκείνες τις φωτό που έλεγες....πότε θα τις δούμε επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #2.722 30-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιταω και μαλιστα γουρλωνω κιολας! Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Καλά κοίτα κοίτα. Αλλά αν όσο εσύ χαλβαδιάζεις το μωρό, τα παιδιά σου εξαφανιστούν μετά θα ψάχνεσαι!! Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #2.723 30-11-08 23:42 :cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Ελενα δε με λυπασαι; Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη. Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα εσύ για καλό τα λες αυτά??? Δώρα, μην αγχώνεσαι παιδί μου....ασ΄την να λέει ...από την ζήλια της τα λέει όλα.... Click για ανάπτυξη... Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #2.724 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #2.725 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #2.726 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι εεεε????δεν ανησυχω τοτε!!! σημερα δεν της εχει κανει τιποτα!!λες να κραταει η κουραση απο χθες?? στελτε κι εδω θετικη ενεργεια γιατι απο οτι βλεπω τωρα,κατι γινεται!! αντιδρα ο κυριος και βγαζει ηχους!!! Click για ανάπτυξη... Ξύπνησε το πουλάκι μάλλον Τι θα γίνει με εκείνες τις φωτό που έλεγες....πότε θα τις δούμε επιτέλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η aalyah έγραψε: #2.722 30-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιταω και μαλιστα γουρλωνω κιολας! Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Καλά κοίτα κοίτα. Αλλά αν όσο εσύ χαλβαδιάζεις το μωρό, τα παιδιά σου εξαφανιστούν μετά θα ψάχνεσαι!! Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #2.723 30-11-08 23:42 :cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Ελενα δε με λυπασαι; Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη. Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα εσύ για καλό τα λες αυτά??? Δώρα, μην αγχώνεσαι παιδί μου....ασ΄την να λέει ...από την ζήλια της τα λέει όλα.... Click για ανάπτυξη... Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #2.724 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #2.725 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #2.726 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοιταω και μαλιστα γουρλωνω κιολας! Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Καλά κοίτα κοίτα. Αλλά αν όσο εσύ χαλβαδιάζεις το μωρό, τα παιδιά σου εξαφανιστούν μετά θα ψάχνεσαι!! Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η elvenstar: #2.723 30-11-08 23:42 :cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Ελενα δε με λυπασαι; Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη. Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα εσύ για καλό τα λες αυτά??? Δώρα, μην αγχώνεσαι παιδί μου....ασ΄την να λέει ...από την ζήλια της τα λέει όλα.... Click για ανάπτυξη... Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #2.724 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #2.725 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #2.726 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
:cry::cry: Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Βρε Ελενα δε με λυπασαι; Παντως ο γατος που ειχε φερει η Αννα για να ζευγαρωσει με την μεγαλη της,την Εστεε,κανονισε και τις δυο,γι'αυτο γεννησαν μαζι μαμα και κορη. Θενια ξερεις τι βλεπω τωρα;Μωρο στη μπανιερα με αψεντι... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τώρα εσύ για καλό τα λες αυτά??? Δώρα, μην αγχώνεσαι παιδί μου....ασ΄την να λέει ...από την ζήλια της τα λέει όλα.... Click για ανάπτυξη... Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η Raisa έγραψε: #2.724 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #2.725 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #2.726 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:44 Η moukelis έγραψε: #2.725 30-11-08 23:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #2.726 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά Click για ανάπτυξη... Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η aalyah έγραψε: #2.726 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: :cry::cry: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:46 Η Raisa έγραψε: #2.727 30-11-08 23:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ποσες μερες θα μεινει ο Λατινος εραστης τελικα; Click για ανάπτυξη... Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η Raisa έγραψε: #2.728 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α κατάλαβα...μας έπιασε το σύνδρομο "εγώ πότε θα γίνω μάνα". 'Ελενα θα πας να δεις τα επόμενα Ραισόπαιδα. Βασικά και εγώ μαζί αγκαζέ για να ζουλάρω κοιτάξω το μέλλον παιδί μου. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:47 Η elvenstar: #2.729 30-11-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα δε ντρεπεσαι λιγο να δουλευεις την ερμη γατομανα;;;;;;;;;;;;;;;Κι εσυ εχεις μπεμπακι,μην εισαι ζουλιαρα! Click για ανάπτυξη... Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; Αρχική Δημοσίευση από Raisa: (στα επόμενα μωρά μας θα σε έχω εδώ μαζί μου ελπίζω) Click για ανάπτυξη... (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η moukelis έγραψε: #2.730 30-11-08 23:48 Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:48 Η aalyah έγραψε: #2.731 30-11-08 23:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.732 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... Ου φτάνουν και περισσέυουν. Θα σου έχει και ρεζερβέ να σου κάνει και δέυτερη γέννα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η moukelis έγραψε: #2.733 30-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οχι καθόλου δεν ντρέπομαι γιατι να ντραπω; Ποιο μπεμπακι έχω;; (είπαμε είμαι η επίσημη ζουλήχτρα της Βρετανικής Βασιλικής οικογένειας) Click για ανάπτυξη... Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:51 Η Luna έγραψε: #2.734 30-11-08 23:51 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Λούνα ξαναρχίσαν τα ερωτευμενάκια? Click για ανάπτυξη... ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δώρα μου δεν ξέρω....όσες μέρες θέλει η Λούνα και οι ορέξεις της Click για ανάπτυξη... ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η Raisa έγραψε: #2.735 30-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε ναι να ικανοποιηθει πρωτα η κιουρια και μετα να φυγει ο εραστης της Λαιδης Λουνα.Εμεις θα την αφησουμε δεκαπεντε μερες περιπου,λες να φτανουν; Click για ανάπτυξη... ΣΙΓΟΥΡΑ και με το παραπάνω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η Raisa έγραψε: #2.736 30-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ο γέλοτας να υποθέσω οτι είναι για το σύνδρομο και όχι για το οτι ένα απο τα Ραισόπαιδα θα γίνει παιδί μου!! Click για ανάπτυξη... Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναιαιαιαιαιιαιαιαιιαιαιαιιαι!!!! ελπιζω να ειναι πολλες οι μερες για να ειμαστε σιγουροι!!! Και να δαγκωσω και λιγο ακομα fidelako!!!!(χιχιχιχι) Click για ανάπτυξη... Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:56 Η aalyah έγραψε: #2.737 30-11-08 23:56 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Ιιιιι κακίιιιια!!! Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ!! Θα οργανώσω μια πλήρη απαγωγή που θα περιλαμβάνει μαμά μωρά και θείο και θα σας πω εγώ μετα!! Για να μάθετε! Παιδιά δεν τίθεται θέμα θα δούμε Λουνοφιντελάκια σίγουρα! Καλέ αυτοί δεν σταματάνε με τίποτα!! Είναι σαν να λέμε "δεν ξενερωωωω δεν ξενερωνουμε ποτεεεεεε". Ντούρασελ τα μαμούνια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:57 Η elvenstar: #2.738 30-11-08 23:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δεν εχεις το πικατσουλινι σου;Μπορεις να θες να παρεις το αεροπλανο κατα το Μαρτη και να ερθεις στη γεννα μας,να κραταμε και σε αγωνια τη Θενια αν εκανε τεταρτο ή όχι! Click για ανάπτυξη... Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:58 Η aalyah έγραψε: #2.739 30-11-08 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....για το σύνδρομο γελάω...αμέσως εσύ πια να αρπαχτείς!!! Click για ανάπτυξη... Αμ πως να μην διεκδικήσω τα δικαιώματα μου? Όχι τίποτα άλλο αλλά εσείς θα με ξεχάσετε και θα δώσετε όλα τα μωρά απο δω και απο κει και μετά θα μείνω χωρίς Ραισάκι και θα κλαιω. Να έτσι δειτε :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 30 Νοεμβρίου 2008 στις 23:59 Η aalyah έγραψε: #2.740 30-11-08 23:59 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Λουνα όταν τελειώσουν θέλουμε πάλι φωτογραφίες "στυλ τσιγαράκι " Click για ανάπτυξη... Α νομίζω δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλοί ακόμα που ζητάνε αλλά η Δώρα λέει ξεπουλήσαμε. Τώρα αν κάνει πάνω απο 4 (που αποκλείεται δηλαδή εδώ παρακαλάμε να κάνει το 4ο) κάποιοι θα κάνουν πάρτυ σίγουρα!! Αναπάντεχο πασχαλιάτικο δώρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.