British - maniacs

Η τσιντσιλα ειναι πιο εντιπουσιακα!!!!
Το δεξι μοιάζει με ταμπι....:blink::blink::blink:ΤΕΛΕΙΟ:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έτσι είναι το αγόρι μας:rolleyes::rolleyes:....παιδί τρυφερό, με τακτ και αισθήματα....τι να κάνουμε!!!:D:lol::lol::lol:
Η δική σας αχόρταγη ακόμα να χορτάσει???:blink::blink::P

Σάμπι μου το σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγαράκι γατούνια ακόμα....και είμαι μεταξύ silver tabby και τσιντσιλά:hmm::hmm::D
silver tabby εγώ λέω, γιατι σου αρέσουν περισσότερο....εγώ σου μάζευα τα σάλια στην έκθεση! το προσωπο σου έλαμπε όταν τα κοιτούσες:up:...αλλωστε τσιντσιλά έχει η παρέα μας...silver tabby δεν έχουμε:hmm::P;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λυσσάρες γυναίκες μόνο η δικιά μου ειναι στον κόσμο της...ανεραστη:D

silver tabby εγώ λέω, γιατι σου αρέσουν περισσότερο....εγώ σου μάζευα τα σάλια στην έκθεση! το προσωπο σου έλαμπε όταν τα κοιτούσες:up:...αλλωστε τσιντσιλά έχει η παρέα μας...silver tabby δεν έχουμε:hmm::P;)
:D:Dπαλι μας εβαλε σε ταξη η αδερφουλα μου:D:D:Dσωστα θελουμε και ταμπι αντε αντε μην το σκεφτεσαι νικολετα;)

ακουω ότι γινεται χαμός εδώ ε?αντε μονο τα βρετανικα και τα τσιντσιλα εχουν γεννητουρια...τα βιρμανικά και τα περσικα υπνος....:Dαντε με το καλο τα νεα μωρα μας!
Εμείς Βάσια είμαστε του ύπνου και σαν ράτσα να το δεις...:lol: Αφήνουμε τις άλλες ράτσες να κουράζονται κ εμείς κοιτάμε τα μωρά, θέλει λιγότερο κόπο έτσι.
Ραίσα άνοιξε μία ψηφοφορία με το θέμα εγώ πάντως ψηφίζω από τώρα τσιντσιλά!!!:up:
λυσσάρες γυναίκες μόνο η δικιά μου ειναι στον κόσμο της...ανεραστη:D
Οχι βρε πως κάνεις έτσι είναι κ η δικιά μου, μόνο που αυτή είναι στειρωμένη:D

παιδια μου ερθε ενα εμαιλ και εχω φρεικαρει,μπειτε παρακαλω στις κατταγγελιες το εβαλα τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad::(

Η τσιντσιλα ειναι πιο εντιπουσιακα!!!!

είναι είναι ...αλλά και τα tabby είναι σκέτη τρέλα:rolleyes:

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΑΑΣ??
παρε παρε και οταν παρω κι εγω θα ανοιξουμε μια φαρμα!!!!:lol:

μέσα:up::up:

silver tabby εγώ λέω, γιατι σου αρέσουν περισσότερο....εγώ σου μάζευα τα σάλια στην έκθεση! το προσωπο σου έλαμπε όταν τα κοιτούσες...αλλωστε τσιντσιλά έχει η παρέα μας...silver tabby δεν έχουμε

ναι Γιούλη έτσι είναι:) ....τα έχω μεγάλη αδυναμία ...ειδικά αυτά που είδαμε στην έκθεση ήταν θεϊκά, δεν ήταν?:D:rolleyes::rolleyes:

λυσσάρες γυναίκες μόνο η δικιά μου ειναι στον κόσμο της...ανεραστη/quote]
είναι να μην πάρει μπρος Βάσια μου;)...μετά αλίμονο στον Ιώνα:lol::lol:

παλι μας εβαλε σε ταξη η αδερφουλα μουσωστα θελουμε και ταμπι αντε αντε μην το σκεφτεσαι νικολετα

Με βλέπω στο τέλος να έχω 3 ζευγαράκια:blink::blink:....1 την Ραίσα με τον Φιντέλ, 1 silver tabby και 1 τσιντσιλά;)....να πιάνουμε όλη την γκάμα χρωμάτων :lol::lol:
Ο Κώστας (άντρας μου) βέβαια δεν το ξέρει ακόμα:D:lol::lol::lol:

είναι είναι ...αλλά και τα tabby είναι σκέτη τρέλα:rolleyes:

ναι Γιούλη έτσι είναι:) ....τα έχω μεγάλη αδυναμία ...ειδικά αυτά που είδαμε στην έκθεση ήταν θεϊκά, δεν ήταν?:D

λυσσάρες γυναίκες μόνο η δικιά μου ειναι στον κόσμο της...ανεραστη/quote]

Με βλέπω στο τέλος να έχω 3 ζευγαράκια:blink::blink:....1 την Ραίσα με τον Φιντέλ, 1 silver tabby και 1 τσιντσιλά;)....να πιάνουμε όλη την γκάμα χρωμάτων :lol::lol:
ελα τώρα λεπτομέρειες μωρέ...θα το μάθει όταν τα δει:P:lol:

Νικολεττα νομιζω εγω δεν πρεπει να ψηφισω...ξερεις απο τωρα τι διαλεγω.:D

ωραια δεν θα ειναι???:inlove::inlove::inlove:

ναι ναι καλα σου λεει η Νικολετα!!!
θα υποφερει ο καημενος!!βλεπω κι εγω εδω τι γινεται!!:lol::lol:

μην το κανεις αυτο γιατι μετα θα ερθω κι εγω να μεινω μαζι σας κ θα φερω και την Luna και τα παιδια της που δεν μπορεσω να τα δωσω και θα παρεις επιδομα για πολυ-πολυ τεκνη!!!

Σάμπι μου το σκέφτομαι να πάρω ένα ζευγαράκι γατούνια ακόμα....και είμαι μεταξύ silver tabby και τσιντσιλά:hmm::hmm::D
Νικολέττααααα εγώ όταν πάω με το καλό στο εξωτερικκό να μείνω και να ζήσω μαζί με τα τιγράκια μου θα υιοθετησουμε επισης ζευγάρι ..εγώ είμαι ανάμεσα σε σιλβερ ταμπι και μπιγκλ σκυλια...:hmm::hmm::hmm:Μήπως ναπάρω από όλα???:hmm::hmm:

Εγώ φυσικά ψωφίζω σιλβερ ταμπυ είναι η αδυναμία μου. Αλλά αν αποφασίσεις να μην φέρεις εσύ Νικολέττα θα φέρω εγώ και θα σου δώσω μωρό αν θέλεις άρα μην ανησυχεις :up:

Νικολέττααααα εγώ όταν πάω με το καλό στο εξωτερικκό να μείνω και να ζήσω μαζί με τα τιγράκια μου θα υιοθετησουμε επισης ζευγάρι ..εγώ είμαι ανάμεσα σε σιλβερ ταμπι και μπιγκλ σκυλια...:hmm::hmm::hmm:Μήπως ναπάρω από όλα???:hmm::hmm:

και το σκέφτεσαι καλέ...και φυσικά να πάρεις από όλα!!!!:up::up:

Εγώ φυσικά ψωφίζω σιλβερ ταμπυ είναι η αδυναμία μου. Αλλά αν αποφασίσεις να μην φέρεις εσύ Νικολέττα θα φέρω εγώ και θα σου δώσω μωρό αν θέλεις άρα μην ανησυχεις :up:

Να είμαι ήσυχη τότε!!!:P:lol::up::up:

Kατερινάκι...οχι μπιγκλ...ειναι γλυκά...αλλά οχι κυνηγόσκυλα σε διαμέρισμα...και με γάτες κιόλας...θα κουραστεις...δεν θέλω να σε απογοητεύσω...ρώτα και τη Βάσια που ειχε...

και το σκέφτεσαι καλέ...και φυσικά να πάρεις από όλα!!!!:up::up:
ΛΕς ε σκεφτόμουν το σπίτι βέβαια πως θα μας χωράει..Αλλά οκ καθοτι πολυεκατομμυριουχα θα έχω και καμια αυλή για να μην πω δασακι να παίζουν τα διδυμάκια μου και ζεστό σπιτάκι να αράζουν οι γατούλες μου και τα κουτάβια μου...Μμμμμ οκ το αποφάσισα από όλα θα πάρω καλά λες βρε Νικολέττα...:P:D

Kατερινάκι...οχι μπιγκλ...ειναι γλυκά...αλλά οχι κυνηγόσκυλα σε διαμέρισμα...και με γάτες κιόλας...θα κουραστεις...δεν θέλω να σε απογοητεύσω...ρώτα και τη Βάσια που ειχε...
Διαμέρισμα???Ποιο διαμέρισμα??:confused:Αχ λυπάμαι αλλά μιλάμε για το μέλλον μην βλέπεις το τώρα στο μέλλον θα έχω και αυλή με λίμνη και μια πισινα εεε ενταξει να μην δώσω και κανα σπίτι για τα αδεσποτα της ελλαδας???κατι θα κάνω και για αυτά..:DΘα δειτε θα δειτε!:)

:hmm:Σας έστειλα ε???????????????????:P

ξαχασα να πω,οτι χθες πηγα και σπιτι της Αναστασιας και ειδα ολη την οικογενεια!!!!:):):)
ο αντρας της ειναι ενας πολυ γλυκος κυριος, οι γιοι της ειναι υπεροχα παιδια,για την Αναστασια δεν εχω λογια και τα ζωακια της ειναι ονειρεμενα!!!
:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
το αστειο ειναι οτι ολα ειναι παρα πολυ πιο ωραια απο τις φωτογραφιες,και απαλα και καθαρα και φρουφρουδενια!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ξαχασα να πω,οτι χθες πηγα και σπιτι της Αναστασιας και ειδα ολη την οικογενεια!!!!:):):)
ο αντρας της ειναι ενας πολυ γλυκος κυριος, οι γιοι της ειναι υπεροχα παιδια,για την Αναστασια δεν εχω λογια και τα ζωακια της ειναι ονειρεμενα!!!
:inlove::inlove:
το αστειο ειναι οτι ολα ειναι παρα πολυ πιο ωραια απο τις φωτογραφιες,και απαλα και καθαρα και φρουφρουδενια!!!!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ΑΑαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
αααααααααααααααααααα

πήγες και είδες τον γιόκα μαςςςςςςςςςςςςςςς................:up::up::up::up:

και το λες έτσι απλά??????:blink::lol::lol::lol::lol:
πώς σου φάνηκε ο μικρός Σεβαχούλης????:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back